TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Hayirli olsun canim umarim hayirli sonuclar alirsin, opu isleminden sonra bir kac gun kasik agrisi olabiliyor ama yinede bu sikayetlerini doktorunla paylasirsan icin rahat eder
Teşekkürler c.tesi görüşeceğim bakalım umarım hepimiz için hayırlısı olur

mischin idrar testinde pozitifi gördüğünde kan değerinde pozitif çıktı mı? Aldığımız hormonlardan dolayı idrar testi pozitif çıkmış olabilir mi?

eet ben hemen kan verdim 80di sonuç. transferden sonra çatlatma iğnesi yapmadysan sonuç gerçektr bence pelinasl

Kaçıncı günün cnım? Benim 2. Günüm bitti. Herkes ilk 3 gün çok kasık agrim oldu falan yazmış ama benim hiç olmadı
Canim ilk gunler kasik agrisi yumurta toplamanin etkisiylede devam ediyor.benim 18yumurtam toplandi 5.gundede transferim oldu ama yumurta toplamadan kalan kasik agrisi transferin ilk gunleride devam etti

Pcos tan dolayi muhtemelen cok yumurtan toplanmistir,oda sonrasinda baya agri sanci yapiyor.kac yumurtan toplandi? Benim 18taneydi ve uzun sure agrim oldu

eet ben hemen kan verdim 80di sonuç. transferden sonra çatlatma iğnesi yapmadysan sonuç gerçektr bence pelinasl
Canim kacinci gün sonucundu o? Birde kacinci gun embriyosuydu.benim 5.gun embriyosu bugun 10.günüm doktor pztesi kan ver dedi ama hem meraktan ölüyorum hemde test yapmaya korkuyorum

yok çatlatma iğnesi yapmadım. Progestan kalçadan vuruldum, crinone jel kullanıyorum birde estrofem kullanıyorum. Tutunması için verdi bunlarıda o yüzden kafam karıştı. Bu sabah tekrarladım testi bu sefer net çizgi çıktı.

Canim ilk gunler kasik agrisi yumurta toplamanin etkisiylede devam ediyor.benim 18yumurtam toplandi 5.gundede transferim oldu ama yumurta toplamadan kalan kasik agrisi transferin ilk gunleride devam etti
Benim acı eşiğim çok yüksek galiba hicbisey olmadı bnde. Insallah bebeğim benimledir. Cümlemizin ki inşallah. Kokusunu bile almadığı bişeyi böylesine nasıl özler insan dmi

Merhabalar,

Benmde pazartesı embrıyonun 5 .gunu ve transfer olacak cok heyecanlıyım ,transfer agrılı mı oluyor kızlar :)Bır tanecık embryo olustu ,umudum o :)

Canım aynısı benımde oyle 3.gun olacaktı ama erteledı ,5. gun yanı pazartesı gunu transfer olacak bende de felaket gaz sıkısması oluyor,umarım gonlunce olur ne dıyım.Allah yar ve yardımcımız olsun ınsallah.

Merhabalar,

Benmde pazartesı embrıyonun 5 .gunu ve transfer olacak cok heyecanlıyım ,transfer agrılı mı oluyor kızlar :)Bır tanecık embryo olustu ,umudum o :)
Canim 5.güne kaldigina gore gayet kaliteli bir embriyo.sayi degil kalite onemli
benimde bugun transferimin 10.gunu ama daha test yapmadim cok heycanliyim
İnsallah hakkimizda hayrlisi olur
Transfer agrili degil ama once iceriye bi aparat yerlestiriyolar o anda kendini hic kasma,rahat birakirsan canin acimaz

Canim 5.güne kaldigina gore gayet kaliteli bir embriyo.sayi degil kalite onemli
benimde bugun transferimin 10.gunu ama daha test yapmadim cok heycanliyim
İnsallah hakkimizda hayrlisi olur

Ayyy senın yerıne ben cok heyecanlandım ,off sonucu ogrenmekte cok urkutucu ama oluccak ınsallah merak etme .Allah guzel haberlerle ogrenmeyı nasıp etsın ınsallah:)

Merhabalar,

Yok canım hicbiseycik olmuyo. Normal vajinal muayene gibi düşün. Hatta daha güzeli çünkü bebeğini görüyorsun. Hem bizler cok şanslıyız normal yolla anne olanlar bebegini 1 ay gectikten sonra görüyor fakat biz 3. Gün 5. Günken görüyoruz:)

Cok tesekkur ederım yorumun ıcın valla cok moral oldu cok haklısın bunun heyecanıda apayrı bısey.Rabbım hepımıze bu sevıncı yasatsın ınsallah.

az kaldı seninde ben yarın gidiyorum kan vermeye ama öncesinde dayanamadım idrar testi yaptım :)

az kaldı seninde ben yarın gidiyorum kan vermeye ama öncesinde dayanamadım idrar testi yaptım :)

Bencede gıt bakalım bende cok merak ettım ,tatlıs tatlıs haberler ver bıze umudumuza umut olursun ınsallah :)idrarda ne cıkmıstır senın.

bana niye bebisimi göstermediler yerlestirilmeden once embriyoyumu gordun yoksa sonra ultrasondami gosterdiler canim

Bencede gıt bakalım bende cok merak ettım ,tatlıs tatlıs haberler ver bıze umudumuza umut olursun ınsallah :)idrarda ne cıkmıstır senın.
yarın yazarım size :) idrarda çift çizgi çıktı ama umutlanmakta istemiyorum. Kan tahlilimin sonucuna göre sevinicem :)

yarın yazarım size :) idrarda çift çizgi çıktı ama umutlanmakta istemiyorum. Kan tahlilimin sonucuna göre sevinicem :)

Aynen canım ıdrara guvenme ,hayırlısı bakalım ınsallah sevıncın kulaklarımızı cınlattır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…