Evet sonucum pozitif cikti.Yarin yine kantesti yapilacak degerlerin katlanmasi gerekiyor.Allahtan hayirlisi.Rabbim herkese boyle guzel sonuclar almayi nasip etsin.Hadi hayırlısı inşallah olumlu sonuçla dönersinbizi de habersiz bırakma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sonucum pozitif cikti.Yarin yine kantesti yapilacak degerlerin katlanmasi gerekiyor.Allahtan hayirlisi.Rabbim herkese boyle guzel sonuclar almayi nasip etsin.Hadi hayırlısı inşallah olumlu sonuçla dönersinbizi de habersiz bırakma.
Çok sevindim canım gözün aydın. Allahım tamamına erdirsin kucağına almayı da kısmet etsin inşallahEvet sonucum pozitif cikti.Yarin yine kantesti yapilacak degerlerin katlanmasi gerekiyor.Allahtan hayirlisi.Rabbim herkese boyle guzel sonuclar almayi nasip etsin.
Hafif kanama lekelenme tarzı birşey mi yoksa normal kanama gibi mi? Lekelenme bende de olmuştu ama normal kanama gibiyse sıkıntı olabilir. Her halükarda 2 gün daha bekleyeceksin zaten içini ferah tut ve hep hayırlısı diye dua et. Şimdilik bebişin sana tutunmuş gibi gözüküyorBenimde hafif kanama başladı öylesine test yaptım ikinci cizgi silik çıktı hemen acile gittim kanda 19.8 çıktı bugün 8. Gün sizce durum nasıl sevinmeye korkuyorum çünkü
Yani wc ye gidince geliyor ama adet gibi değil o kadar yoğun değil ama lekelenme kadar da az değilHafif kanama lekelenme tarzı birşey mi yoksa normal kanama gibi mi? Lekelenme bende de olmuştu ama normal kanama gibiyse sıkıntı olabilir. Her halükarda 2 gün daha bekleyeceksin zaten içini ferah tut ve hep hayırlısı diye dua et. Şimdilik bebişin sana tutunmuş gibi gözüküyor![]()
Aminnn canim.Allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin.Çok sevindim canım gözün aydın. Allahım tamamına erdirsin kucağına almayı da kısmet etsin inşallah
Canım sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallah 2tane transfer edildi sanırım kaçıncı gün embriyosuduyduMerrhaba kizlar size bisey sormak istiyorm bnm ikinci tup bebek denemem gecen cuma transferim.oldu ve 8.gun cok siddetli agrim oldu zatn surekli kasik agrisi adet olacakmsm gibi agrilarm vardi ama 8.gun cok siddtli oldu aradik doktoru 12.gunu bekleme 9.gun yap dedi bugun yaptik sonuc 102.00 cikms cok sevundik rabbim herkese nasip etsn acaba bundan sonra neler olur hamile olup bilen bitaz bilgi verebilirmi ikiz oldugunu nasil anlarm bide yardm edin lutfn herkese hayirli saglikli evlatlar nasip eylesn ins![]()
Cok tskr edrm ins o gunleride gorurm hayrlisyla evet iki embriyo transfer edildi 5.gun embriyosu:)Canım sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallah 2tane transfer edildi sanırım kaçıncı gün embriyosuduydu
9 gün olmuş basit bi test alıp yapsan silik çizgi çkar heraldeMerhaba Arkadaşlar bende 2 Ocak tarihinde dondurulmuş 5. Gun embriyo transferim oldu. Bir adet embriyo yerleştirdiler. Diğer embriyoyu tekrardan dondurdular. 14 Ocakta test günüm var. Zaman yaklaştıkça stres yapmaya başladım. İdrar testi yapmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşıcam diye. Bugün adet günüm normalde gelen giden birşey olmadı :) Birkaç gündür kasıklarımda kramp şeklinde ağrılar oluyor. Blogda yazılanları okuduğum kadarıyla tutunma ağrısıda olabilir diyorlar. Bilemiyorum benim gibi durumu olup pozitif sonuç alan arkadaşlarımız var mı?
Tebrikler canim hamilesin :) ayy benimde 2 ocak transferim ama korkudan test yapamam heralde
Hayirli olsun transferin, insallah olumlu sonuc alirsin, bendede 2 gundur hafif hafif kasik sancisi var onun disinda bisey yok, allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah, sizde sorun neydi? Ilk denememiMerhaba kizlar. Benimde 4 ocakta dondurulmus transferim oldu. Heyecanli bekleyis icerisindeyiz. Bende de su an icin ara ara sanci oluyo cumartesi tahlil gunum. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah hakkimizda hayirli olani versin. Hayirsizsa bile onu hayra cevirsin insallah