Amin insallah canim insallah beebgin seninledir. Hic belirtin varmiInsallah isteyen herkesin hepimizin sağlıklı bebekleri olsun
Cnim bnde ne ararsan oldu ya.Amin insallah canim insallah beebgin seninledir. Hic belirtin varmi
Herkesde farkli oluo tabi her bunye bir olmuo aksam yine yaptim idrar testi ikinci silik cikti yine belli yaniCnim bnde ne ararsan oldu ya.
Evet canım 1110 try tuttu . Sende bı basvur sansını dedı cok gec kalmadan . Ben kocaelı umuttepe unv. hastanesınde yaptırım.Dun de transfer oldu .Bakalım suan bekleme asamasındayım:) DArısı basına ınsallah.
Ins cnm.baya uygun tutmus ya.ins guzel hberler vrirsin.peki raporu nsil alicam?1110 lira demek istiosun demi???try i anliyamadim da:)
Sağlıkla gelsinde tek cift hic farketmez :) yarın aksam kan testi yaptiricam cok heyecanlıyım
Yok daha once hicc ikinci cizgiyi görmek nasip olmadıcanım bakım cıft cızgı gorunuyor ama ya , bence sen hemen moralını bozma kan test yap daha onceden cıkmayan hamıleleıklerınde hıc sılık cıkmısmıydı?
Canım ben 9.gün yaptığımda bu şekilde çıkmıştı. 11. gün sabah denedim net çizgi çıkmıştı. 11. gün dene derim ben daha çok erken böyle çıkması normal bence.Yok daha once hicc ikinci cizgiyi görmek nasip olmadı
Bugun kan testi yaptircam insallah cnim akşam. Ama koyulaştı çok şükürCanım ben 9.gün yaptığımda bu şekilde çıkmıştı. 11. gün sabah denedim net çizgi çıkmıştı. 11. gün dene derim ben daha çok erken böyle çıkması normal bence.
Merhaba canım bende progestan iğnesi kullanıyorum. İdrar testimde 9. gün silik çıktı 11.gün net çıktı. Kan tahlilimde 564,6 çıkmıştı. İğneden olduğunu düşündüm tahlil yapmadan ama alakası yokmuş. Eğer 11.günde yaparsan net sonuç alırsın. Buarada bendede ayak ağrıları çok olmuştu.Progestan ignesi kullaniorum ya ondan da olabilirmis test pozitiff pek o yuzden umudum yok bide hic belirti yok 2gundur bacaklarım agrio ve ara ara karnim agrio adet olacagim.zaman boyle oluorum nasip bakalim
Arkadaslara gosterdım hamıle kesın dedıler valla canım ,sen ıcını ferah tut hem daha erken oldugu ıcın boyle cıkması normal sen kan testınıde yap ıcın ferahlasın....Yok daha once hicc ikinci cizgiyi görmek nasip olmadı
hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBugun kan testi yaptircam insallah cnim akşam. Ama koyulaştı çok şükür
Amiiiinn cnim amiiin. Dünden beri içim içimi yiyor eşime soylemedim daha kan testini yapinca supriz yapicam. Ama kalpten gitmezsem tabi :)hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sonucunu mutlaka yaz canim beklio olucaz hayirli haberlerle inşallahAmiiiinn cnim amiiin. Dünden beri içim içimi yiyor eşime soylemedim daha kan testini yapinca supriz yapicam. Ama kalpten gitmezsem tabi :)
Yazmaz olurmuyum hiç tatlımm. Akşam 8 gibi ogrenirim muhtemelenSonucunu mutlaka yaz canim beklio olucaz hayirli haberlerle inşallah
Bence cok güzel gidiyo cnımmMerhabalar. Bugün transfer sonrası 7. günüm kan tahlili yaptırdım sabah umutlanayım mı bilemedim.
5. gün 24.20
7. Gün 72.40
2 katından fazla olmuş bi sıkıntı belirtisi olabilir mi? Doktor cumartesi 9. gün istedi normalde tahlili ben dayanamadım yine erkenden başladım. 5. gün dondurulmuş transfer edildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?