TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

İnsallah bebeğin sana tam tutunur annesini üzmez canım insallah degerin cok yüksek olurrr benim kasık agrım yok az önce kahvaltı ettik belime cok ağrılar oldu

11. günü tekrardan bakarsan netleşiyor çizgi canım çok sevindim senin adına
Canim nasilsin benim canim sikkin biraz dun aksam crinone jell kullandiktan sonra jel cubugu kanliydi, birazda disari akti. Doktoruma yazdim oda onemli degil dinlen dedi ama benim icim rahat etmedi ozel bi hastaneye gittim ve dr vajinal ultrasonla bakti kanama alani gorunmuyor dedi ama kese rahim agzina yakin bi yere tutunmus dusuk riskin fazla dedi igne vurdular istirahat et dedi yatihorum simdi bugun kan testi yaptirdim cok sukur 2 kati artmis 2344 cikti. DoktordN tel bekliyorum

Canım iyiyim ay Allah ya dokturun önemli değil dediyse bi sıkıntı yoktur canım ya sen dokturuna güven onlar bizden daha çok telaşlanıyorlar böyle durumlarda bol bol dua et canım bebişin seninle kalıcaktır ben inanıyorum. Bende her Crinone jeli kullanırken korkuyorum birşey olacak mı diye

Ah canim insallah hersey yolunda gider ne diyim zor gercekten, kan gormek jnsani korkutuyor, umarim bebisim beni birakmaz, dua et nolur

Korkma cnim benim. Bebegin seni birakmicak. Güçlu bebek bizimkiler

Kızlar transferimin 8. Günü. 5. Gün 5aa embriyo transfer edilmisti galiba anne oluyorummmm

Canım hayırlı olsun cok sevındım ,ınanılmaz hamılesın ınsallah kan testı de yap ıcın rahat etsın, benım bugun 3. gunum bende cok heyecanlıyım:)

Ayrıca lekelenme oluyor mu herkeste acaba?

Ben nezaman yaptırsam gebelık testı:)

Ah canim insallah hersey yolunda gider ne diyim zor gercekten, kan gormek jnsani korkutuyor, umarim bebisim beni birakmaz, dua et nolur
Yok canım bırakmaz sen dinlen benim bir arkadaşımında aşağıya yerleşmişti şimdi 4 aylık yattıp dinlen kendini yorma sakın dikkat et kendine ve bebişine

Allah razı olsun cnim benim. Insallah snde hamilesindir. Kacinci gun embriyosuydu? Yok cnim lekelenme olmadan hanile kalan cok var

Kızlar selam benimde bugün transferim oldu. Şuan dinleniyorum. Siz hep yatıyormusunuz merak ettim :)

Yok canım bırakmaz sen dinlen benim bir arkadaşımında aşağıya yerleşmişti şimdi 4 aylık yattıp dinlen kendini yorma sakın dikkat et kendine ve bebişine
Cok sagol canim insallah benimde bebisim beni birakmaz, doktorumun hemsiresi aradi simdi. Kanaman olmazsa 15 gun sonra gel dedi. Kanama olursa haber ver konusalim dedi. Insallah olmaz canim yaa

Cok sagol canim insallah benimde bebisim beni birakmaz, doktorumun hemsiresi aradi simdi. Kanaman olmazsa 15 gun sonra gel dedi. Kanama olursa haber ver konusalim dedi. Insallah olmaz canim yaa
İnşallah canım bende 24 Ocakta gidicem sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…