Merhabalar. Bugün transfer sonrası 7. günüm kan tahlili yaptırdım sabah umutlanayım mı bilemedim.
5. gün 24.20
7. Gün 72.40
2 katından fazla olmuş bi sıkıntı belirtisi olabilir mi? Doktor cumartesi 9. gün istedi normalde tahlili ben dayanamadım yine erkenden başladım. 5. gün dondurulmuş transfer edildi.
Selam kuzum, napiym canim dinleniyorum bol bol..simdilik bi sikintim yok gibi ,sen nasilsin ?
İyi olmana sevindim bende napıyım işte gün sayıyorum :) İnşallah herşey yolunda giderSelam kuzum, napiym canim dinleniyorum bol bol..simdilik bi sikintim yok gibi ,sen nasilsin ?
24 ocak a azkaldi :) sen nereye gideceksin doktora ?İyi olmana sevindim bende napıyım işte gün sayıyorum :) İnşallah herşey yolunda gider
BahçeciUmut Tüp Bebek Merkezine gidicem önce keseyi ve kalp atışlarını oradaki doktor ile görücez. Daha sonra herşey yolunda ise başka hastane ve doktor bulucam kendime. Ben İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum Medical Park falan olabilir24 ocak a azkaldi :) sen nereye gideceksin doktora ?
Coooooook tebrik ederim canim sonucunu bekliodum bende cokkkkk sewindimmmmmmm yaaa insaalah Allahim gonlundeki versinnn cok mutlu oldum canimKızlaaaarrrrrr sonucum 316 çıktı
Allah razi olsun cnımmm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahCoooooook tebrik ederim canim sonucunu bekliodum bende cokkkkk sewindimmmmmmm yaaa insaalah Allahim gonlundeki versinnn cok mutlu oldum canim
Tebrik ederm cnm ne guzel bi deger devami gelsn ins saglikla kucagina alKızlaaaarrrrrr sonucum 316 çıktı
Bende bahceci fulyadayim cnm, avrupa yakasinda oturuyorum. Ama benim Dr 15 gun snrasina cagirdi. Dayanam ki o kadar.. bakalim iyi bir doktor bulup oncesinde gitmek istiyorum aslinda. Yada kafamda ki diger seyde kendi doktorumdan daha erkene randevu almakBahçeciUmut Tüp Bebek Merkezine gidicem önce keseyi ve kalp atışlarını oradaki doktor ile görücez. Daha sonra herşey yolunda ise başka hastane ve doktor bulucam kendime. Ben İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum Medical Park falan olabilir
Tebrikler canim, cok sevindimAllah razi olsun cnımmm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Günaydın canım nasılsın bir şey soracağım sen de hiç belirti var mı kusma. Falan ben de hiç belirti yok acaba bir sıkıntı mı var diye endişeleniyorum bazılarında kusma falan yapmışBende bahceci fulyadayim cnm, avrupa yakasinda oturuyorum. Ama benim Dr 15 gun snrasina cagirdi. Dayanam ki o kadar.. bakalim iyi bir doktor bulup oncesinde gitmek istiyorum aslinda. Yada kafamda ki diger seyde kendi doktorumdan daha erkene randevu almak
Gunaydin canim, bende gogus sisligi ve arada kasik agrisindan baska hicbirsey yok canim, mide bulantilari 6 haftadan sonra basliyor diye blilyorum, tabi bazi insanlarda hic olmuyormusGünaydın canım nasılsın bir şey soracağım sen de hiç belirti var mı kusma. Falan ben de hiç belirti yok acaba bir sıkıntı mı var diye endişeleniyorum bazılarında kusma falan yapmış
Kızlaaaarrrrrr sonucum 316 çıktı
Canım ben coraspin, folik asit, progestan iğne, crinone jel, estrofem, vitamin olarak da omepa balık yağı ve previt positive kullanıyorum.pelinasl canim bu arada sen suan hangi ilaclari kullaniyosun, ben vitamin olarak elevit , climara forte bant ve crinone jel kullaniyorum
Cnm progestan igneyi hergun mu kullaniyosunCanım ben coraspin, folik asit, progestan iğne, crinone jel, estrofem, vitamin olarak da omepa balık yağı ve previt positive kullanıyorum.
Hergün kullanıyorum valla kalçalarımda yer kalmadı artıkCnm progestan igneyi hergun mu kullaniyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?