• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

bende 22 agustosta 3.gün emrbriyosu tarnseferi oldum 2.denemem belim kasıklarım gögsüm agırıyor ama birde koyukahve gri taşın yumuşak halinde iki parça bugun jelden 5 saat sonra geldi bende umudum yitirdim sanki
tatlımne güzel işte tutunma kanamasıdır o kahve rengi çünkü transferden sonra 4-5. günün yanlış hatırlamıyorsam 5-6.günler tutunma günleriymiş kanama olursa o dönemde olurmuş.Sevinsene :KK49:

Ilk dört gün bende de müthiş bir kasık ağrısı vardı sonra gaz sancısına çeviriyor o.4.günün gecesi iki büklüm ağlayarak uyandım o gaz sancısından.ilaçların etkisiymis.geçiyor sonra
Sorma canım bugün benim 2.günümdü o gazdan mahvoldum tuvaletede çıkamıyorum.Geliyor ama çıkmıyor.Hani ishal olursunda ağrın olurya için dışına çıkmak ister ama yok olmuyor yani.Eşim ilaç aldı içtim ama yarın anca iş yarayacak:işsiz:Sendede böyle oldumu?

Selam bende donmus embiriyo transferi oldum donmuslarda 15.gun kan testi istenio neden sizde bukadar erken anlaamdim dogrusu
Valla hiç 15 falan demedi.10.gün dediler oda pazar günü oluyor diye cumartesi gel dedi.9.gün oluyor.zaten 15ine kalsam adet zamanıma denk geliyor

Ayy hadi hayırlısı inşallah kan testinde pozitif olur:anneadayı:
Donmus embiriyolarla bugun 11.gunum 9.gun test yaptim birde bugun yaptim bugunki ilk yaptığımdan biraz silik cikti belirtiler ilk 4 gun kasik agrisi gaz sancisi goguslerde agri 7.gunden beri ara ara ogurtuler aksama dogru bana bi sıkıntı bi karamsarlik çöküyor sizede oyle oluomu

[QUOTE="
Sorma canım bugün benim 2.günümdü o gazdan mahvoldum tuvaletede çıkamıyorum.Geliyor ama çıkmıyor.Hani ishal olursunda ağrın olurya için dışına çıkmak ister ama yok olmuyor yani.Eşim ilaç aldı içtim ama yarın anca iş yarayacak:işsiz:Sendede böyle oldumu?[/QUOTE]
Ya sen ne diyorsun ben ölecem sandım bide ben 30 yaşındayım çok şükür bu zamana kadar hiç sindirim problemi yaşamadım.kabız olmaktan korkarken gaz sancisi mahvetti.resmen kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oluyordu.afedersin ama insan ikinmaya da çekiniyor.bide olur olmadık zamanlarda tövbe tövbe:olamaz::KK53:

Alla alla bana 15 sonra dedilerde 15inde transfer oldum 30unda test bnmde adet gunum idrar testine yorum yokmu kizlar

[QUOTE="
Sorma canım bugün benim 2.günümdü o gazdan mahvoldum tuvaletede çıkamıyorum.Geliyor ama çıkmıyor.Hani ishal olursunda ağrın olurya için dışına çıkmak ister ama yok olmuyor yani.Eşim ilaç aldı içtim ama yarın anca iş yarayacak:işsiz:Sendede böyle oldumu?
Ya sen ne diyorsun ben ölecem sandım bide ben 30 yaşındayım çok şükür bu zamana kadar hiç sindirim problemi yaşamadım.kabız olmaktan korkarken gaz sancisi mahvetti.resmen kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oluyordu.afedersin ama insan ikinmaya da çekiniyor.bide olur olmadık zamanlarda tövbe tövbe:olamaz::KK53:[/QUOTE]
Bendede var o sıkıntı 5.gunden beri cekiorum duphalac surup verdiler bugun aradimda ictim ama daha cok gaz oldu cozemedim gitti patliycak karnim sanki

Alla alla bana 15 sonra dedilerde 15inde transfer oldum 30unda test bnmde adet gunum idrar testine yorum yokmu kizlar
:KK17:gerildim şimdi.niye öyle dediler ki.forumda da okudum bayağı hep 12 günden sonra şaşırmıştım hatta.bana 3.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.

:KK17:gerildim şimdi.niye öyle dediler ki.forumda da okudum bayağı hep 12 günden sonra şaşırmıştım hatta.bana 3.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.
Valla gerilmede cnm bi yanlislik vardir cunki donmuslarda hcg kana gec gecio dediler benimki 5.gun embiriosu oldugu halde 15.gun test dendi onu iyice bi sor bide varsada cikmaz bosyere canini yeme

Bugün yaptım canım 8.günüm sap gibi tek çizgi duruyorDu havami aldım anlayacağın:cry:
Gerçi yarım saat sonra çöpte gördüm çift olmuş.ama tabiki 5dk dan sonrası yanıltıcı
Ya yok be canm sen 10.gun gene yap hayalet cizgi ciksa bile tmm yani ben birinci denemede 7.gun yaptim cikmisti hayalet cizgi hemde 15dk sonra faln sonra gittimsabah kan verdim pozitifti ne yazıkki 6haftalık dusukle sonuclandi

Ya kızlar şimdi aklım karıştı.dondurulmuş embriyo ya en az 12 gün sonra kan istiyorlarmış.benim yarın 9.gün neden çağırdı ki.hayır neden bu kadar evham yapıyorsun derseniz benim 2.denemem de doktor 8.gün çağırdı test yapıldı sadece ekrana bakıp negatif dedi.ve bir ay sonra ben elim kadar parça düşürdüm iki saat aralıksız kanamam oldu.o zaman anlam verememiş tim ama şimdi diyorum ki acaba erken test olduğu için çıkmadı ve ben clexane iğneyi bıraktım e pıhtılaşma olduğu için de o düşük müydü.çünkü bir adet döneminde kimsenin öyle olacağını sanmıyorum

Ya kızlar şimdi aklım karıştı.dondurulmuş embriyo ya en az 12 gün sonra kan istiyorlarmış.benim yarın 9.gün neden çağırdı ki.hayır neden bu kadar evham yapıyorsun derseniz benim 2.denemem de doktor 8.gün çağırdı test yapıldı sadece ekrana bakıp negatif dedi.ve bir ay sonra ben elim kadar parça düşürdüm iki saat aralıksız kanamam oldu.o zaman anlam verememiş tim ama şimdi diyorum ki acaba erken test olduğu için çıkmadı ve ben clexane iğneyi bıraktım e pıhtılaşma olduğu için de o düşük müydü.çünkü bir adet döneminde kimsenin öyle olacağını sanmıyorum
Nerde oldun sen tup bebegi benmde 2.denemem taze embiriyosa 3gun 12.gunde diolar 5. 10.gunde test ilk kez donmusla deniorum 15gun sonra dediler bnde dedim neden sasirdim gec gecebilio kana donmuslarda dediler sen bunu sor kendine stres yapma alt tarafi sorucaksin ona gore cevabini verirsin bakalim ne diycekler

Nerde oldun sen tup bebegi benmde 2.denemem taze embiriyosa 3gun 12.gunde diolar 5. 10.gunde test ilk kez donmusla deniorum 15gun sonra dediler bnde dedim neden sasirdim gec gecebilio kana donmuslarda dediler sen bunu sor kendine stres yapma alt tarafi sorucaksin ona gore cevabini verirsin bakalim ne diycekler
Ben kayseri deyim.1.deneme acıbadem Turgut aydın 2 tane 3.gün taze embriyo verdiler 10.gün test ve negatif./2.deneme aynı hastane aynı doktor 2 tane 5.gün taze embriyo,8.gün test negatif.şimdi 3.deneme kayseri memorîal arzu yurcı 3 tane 3.gün dondurulmuş embriyo verdiler 9.gün teste gel dediler

Ben semi germek icin yazmadım canim sen 9.gun diyince ben sasirdim acaba benim doktormu yanlis tarih verdi die nerde tedavi oluosun

O zaman yarın gitmeden önce sorayım eğer mantıklı bir açıklaması olursa kafama yatarsa gideyim yoksa haftaya.

ben hic duymadim 1hafta sonra test istendini inanki sasirdim burdaki arkadaslarda bilir illaki bi yorumlari olur

Doktor ve ekibinden çok memnunum.hatta şöyle söyleyim.transfer sırasında doktorla beraber hemşireler embriyologlar öyle bir dua ettiler ki anlatamam.

Back
X