• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Konuyla hiç alakası yok ama bişey söyleyecem .benim ablamın çocuğu olmuyordu doktora gitti doktor eğerbir gün ben çocuk doğurursam seninde olur boşuna uğraşma demiş.doktor erkek tabi.ablam tüp bebek için hastane araştırır ken hamile kaldı.şimdi ikinci kızı doğdu maşallah.yani Rabbim ol deyince oluyor gerisi boş
Canim bunun gibi bir suru hikaye var oyuzden dogru zamani bekleyecez sanirim elimizden geleni yapalim gerisi Allahin takdiri..

Kızlar ben adet Olcam galiba.yarın test günüm ama gitmeme gerek bile kalmayacak galiba.ben adet olurken sol bacağım sızlar bide aşağıda hareketlilik olur anlarım.şu anda aynı o durumdayım.galiba benden geçti.inşallah sizin yüzünüz güler
Tatlım sakin umutlarını yitirme. .benim ablamin belirtisi adet belirtisiydi. Kesin adet olacam diyordu.10.gününde test yapıldı sonuç pozitif...bi oğlu oldu bana da aynı şeyleri söylüyor..Bebeğin yerleşme belrtisi olabilir tatlım.

Tatlım sakin umutlarını yitirme. .benim ablamin belirtisi adet belirtisiydi. Kesin adet olacam diyordu.10.gününde test yapıldı sonuç pozitif...bi oğlu oldu bana da aynı şeyleri söylüyor..Bebeğin yerleşme belrtisi olabilir tatlım.
:dua::dua:

bende 22 agustosta 3.gün emrbriyosu tarnseferi oldum 2.denemem belim kasıklarım gögsüm agırıyor ama birde koyukahve gri taşın yumuşak halinde iki parça bugun jelden 5 saat sonra geldi bende umudum yitirdim sanki

bende 22 agustosta 3.gün emrbriyosu tarnseferi oldum 2.denemem belim kasıklarım gögsüm agırıyor ama birde koyukahve gri taşın yumuşak halinde iki parça bugun jelden 5 saat sonra geldi bende umudum yitirdim sanki
Cnm benımde 22 agustosda 4. Gun 2 embrıyo koydular ve benımde kadıklarım cok agrıyo sankı adet olucam gıbı benımde moralım cok bızuldu

Cnm benımde 22 agustosda 4. Gun 2 embrıyo koydular ve benımde kadıklarım cok agrıyo sankı adet olucam gıbı benımde moralım cok bızuldu
Ilk dört gün bende de müthiş bir kasık ağrısı vardı sonra gaz sancısına çeviriyor o.4.günün gecesi iki büklüm ağlayarak uyandım o gaz sancısından.ilaçların etkisiymis.geçiyor sonra

Can'ım testler yanıltabilir. Gerçekten 1,2 değil Çok sayıda kişiden duydum bunu. Kan ver sen, öyle emin ol.
Zaten ümitli değildim çünkü kanda pozitifi gördüğü halde Ogün idrarda negatif çıkan da var ama insan yinede heves ediyor.6yıldır bekliyorum o çift çizgiyi

Donmus embiriyolarla bugun 11.gunum 9.gun test yaptim birde bugun yaptim bugunki ilk yaptığımdan biraz silik cikti belirtiler ilk 4 gun kasik agrisi gaz sancisi goguslerde agri 7.gunden beri ara ara ogurtuler aksama dogru bana bi sıkıntı bi karamsarlik çöküyor sizede oyle oluomu

Eklentiler

• IMG_2016-08-26_12-02-07.webp
    IMG_2016-08-26_12-02-07.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 60
  • 20160826_115938.webp
    20160826_115938.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 61
Zaten ümitli değildim çünkü kanda pozitifi gördüğü halde Ogün idrarda negatif çıkan da var ama insan yinede heves ediyor.6yıldır bekliyorum o çift çizgiyi
Canım ben test günün sanmıştım. 8. Gününmüş. Pozitif çıkma şansın hala var. Bence 2 gün sonra tekrarla. Olmazsa da, evet çok zor ama daha dünyanın sonu değil ne yapalım. Gücümüz yettiğince tekrar başlayacağız. 7,8. Denemesinde ancak pozitifi gören bir sürü insan var. Elimizden gelen tek şey sabır göstermek, başka bir şey yok.

Back
X