• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Hoş buldum canım sağ ol. Benim eşim 5 yıl önce kemoterapi tedavisi gördü ve kullandığı ilaçlar nedeniyle azospermi çıktı:KK43: Neyse ki kemoterapiye başlamadan önce ne olur ne olmaz diye sperm dondurtmuştu. Yani biz tp bebekte dondurulmuş sperm kullanıyoruz. 2 kez negatif oldu. Dün 3. Kez denedik. İnşallah bu defa olsun Allah'ın İzniyle. İsteyen herkese nasip etsin Allahım.
Yarabbim daha ne hikayeler duyacağız insan başkalarıyla sohbet etmeden sadece kendi derdini büyük sanıyor.senin sınavında kolay değilmiş. inşallah güzel sonuçlar alırsınız :dua:

Evet cnm kolay değil. Eşim sperm dondurmasaydı çok daha zor olacaktı. Şimdi en azından deneme şansımız var. Allah hepimize nasip etsin.

canim sana belirtilerimi yazayim. ara ara kasiklar da batma oluyordu ve gögüsler sisti, onun disinda da bi de sey vardi gözlerim sanki denize girmiisimde tuzlu sudan yanmis gibi hep yasli duruyordu.. yorgun degildim ama gözlerim yorgundu.. baska hic belirtim yoktu

kızlar bu forumdan çok faydalandım onun için bende belirtilerimi yazmak istiyorum.
ağustosun 13ünde 5. gün bir adet embriyo transferim oldu benim en büyük belirtim transferin 2. günü kahverengi leke gibi akıntı geldi onun dışında kasıklarıma ara sıra ağrı girdi ama tam adet ağrısı gibi değildi daha hafif bende çikolata kisti olduğu için adetlerim çok ağrılı geçiyor onun dışında göğüslerim çok şişti ve yanları çok ağrıdı ama uçlarında birşey yoktu hala yok bir de bacaklarımın üst iç kısmında sanki içten çekiliyor gibiydi göbeğim pıt pıt atıyordu öyleki kıyafetimin üstünden attığını görebiliyordum akıntımda beyazdı hala da öyle çamaşırım hep ıslaktı. umarım yardımcı olur bizden sonra burayı okuyacak kişilerede umarım bekleyen herkes pozitif sonuç alır:nazar:

kızlar bu forumdan çok faydalandım onun için bende belirtilerimi yazmak istiyorum.
ağustosun 13ünde 5. gün bir adet embriyo transferim oldu benim en büyük belirtim transferin 2. günü kahverengi leke gibi akıntı geldi onun dışında kasıklarıma ara sıra ağrı girdi ama tam adet ağrısı gibi değildi daha hafif bende çikolata kisti olduğu için adetlerim çok ağrılı geçiyor onun dışında göğüslerim çok şişti ve yanları çok ağrıdı ama uçlarında birşey yoktu hala yok bir de bacaklarımın üst iç kısmında sanki içten çekiliyor gibiydi göbeğim pıt pıt atıyordu öyleki kıyafetimin üstünden attığını görebiliyordum akıntımda beyazdı hala da öyle çamaşırım hep ıslaktı. umarım yardımcı olur bizden sonra burayı okuyacak kişilerede umarım bekleyen herkes pozitif sonuç alır:nazar:
Sonuçların nasıl çıktı canım tarihe göre iki kere falan kan testi yaptırmışin dır

Sizin belirtileri okuyunca benim ki kesin negatif diye düşünüyorum.
:KK61:

Sizin belirtileri okuyunca benim ki kesin negatif diye düşünüyorum.
:KK61:
ben sizi kötü etkilemek için yazmamıştım canım çok üzüldüm herkeste bunlar olacak diye bir şart yok sakın üzme kendini bebişin şu an sana tutunmaya çalışıyor hiçbir belirtisi olmayıp hamile kalan bir sürü kişi var sonuçta herkesin vücudu farklı kaldıki benim bu yazdığım belirtiler her dakika oluyor diye birşey yanlış anlaşılmasın arada olan şeyler sıkma canını lütfen

ben sizi kötü etkilemek için yazmamıştım canım çok üzüldüm herkeste bunlar olacak diye bir şart yok sakın üzme kendini bebişin şu an sana tutunmaya çalışıyor hiçbir belirtisi olmayıp hamile kalan bir sürü kişi var sonuçta herkesin vücudu farklı kaldıki benim bu yazdığım belirtiler her dakika oluyor diye birşey yanlış anlaşılmasın arada olan şeyler sıkma canını lütfen
Peki bacağın çekiliyor gibi oldu mu hiç.benim iki gündür öyle oluyor

Kızlar ben adet Olcam galiba.yarın test günüm ama gitmeme gerek bile kalmayacak galiba.ben adet olurken sol bacağım sızlar bide aşağıda hareketlilik olur anlarım.şu anda aynı o durumdayım.galiba benden geçti.inşallah sizin yüzünüz güler

Kızlar ben adet Olcam galiba.yarın test günüm ama gitmeme gerek bile kalmayacak galiba.ben adet olurken sol bacağım sızlar bide aşağıda hareketlilik olur anlarım.şu anda aynı o durumdayım.galiba benden geçti.inşallah sizin yüzünüz güler
Canim testi gormeden ne bu umutsuzluk burda okuyoruz hep adet belirtileriyle ayni belirtileri yasayan cok kisi var.. İnsallah yanildigini yarin goreceksin

Canim testi gormeden ne bu umutsuzluk burda okuyoruz hep adet belirtileriyle ayni belirtileri yasayan cok kisi var.. İnsallah yanildigini yarin goreceksin
Eşime test al dedim dur bakalım .Ayy ne bileyim canım ya çok değişik.öncekilerde de aynı böyle oldum.o yüzden hemen çöküyor m.

Konuyla hiç alakası yok ama bişey söyleyecem .benim ablamın çocuğu olmuyordu doktora gitti doktor eğerbir gün ben çocuk doğurursam seninde olur boşuna uğraşma demiş.doktor erkek tabi.ablam tüp bebek için hastane araştırır ken hamile kaldı.şimdi ikinci kızı doğdu maşallah.yani Rabbim ol deyince oluyor gerisi boş

Back
X