- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
3 subat ama 2 sinde bakacagim dayanamiyorum artik en basta kasik agrim oldu oda gecti insallah guzel sonuclar alirizCanım benimde transfer gününde sayarsan beş inci günüm sadece karnımda aşırı bi şekilde gaz var inşallah pozitif sonuçlar alırız dua edelim senin test tarihi ne zaman??
Cnm 0 cikmamis sonucta. 1.47 dimi sonuc 147 degil. Kacinci gun embriyosu? 5. Gun embriyosu bile 6. Gun bhcg salgilanmaya basliyormus yeni baslamis olblr. Bizler boyle dayanamayip kendimizi strese sokuyrz bnde 7. Gunmdeyim bgn idrar testinde negatfi gordum uzuldm. 10. Gun kan ver bidaha bncemerhaba kızlar allah hepmizin yardımcısı olsun. benim transferde 6. günüm.2 Şubat test günü. bugün sağlık ocağında ilaç yazdırırken dayanamadım kan testi yaptırdım. 1 47 çıktı düzelir mi yükselir mi bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı.
Bnmde tek embriyo 5. Gun transfer edildi dondrulmsum flnda yok ilk denememdi bu olmazsa sil bastan baslayacagz. Senin 2. Gunse cok yeni tutunmustr bnce 0 cikmamasi iyi yavas yavas artablrsabretmek gerçekten çok zor.benim tek yumurtam vardı malesef ve 2. gün transfer yapıldı birinci kalite dedi embriyo log.ama ben tek yumurta olduğu için fazla endişeliyim stresliyim.
İçini ferah tut tek yumurta ile ikizi olanlar var benim arkadaşım 3 tane koydurmustu yaşı vardı 35 üstydü sonra 1 tane ile hamile kaldısabretmek gerçekten çok zor.benim tek yumurtam vardı malesef ve 2. gün transfer yapıldı birinci kalite dedi embriyo log.ama ben tek yumurta olduğu için fazla endişeliyim stresliyim.
Bnmde 8. Gunum herhngi bi degisiklik yok henuz oyle adet agrilari fln baslamadi bnde adet takvimime baktimda bgn adet olmam gerekiyrmus normal dongumde. Dun idrarda negatifi gordum cnm skldi brz keyifsz umutsz bi hal aldm. Bu yanim hala umutlu ama zayif sanki o umutHanımlar nasılsınız gün saymaya devam nasıl gidiyor var mi bi değişiklik benim beş inci günüm neler yapıyorsunuz biraz bilgi verin
Canım bence yatma. normal hayatına devam et. Ben 5. Günden sonra dışarı falanda çıkmaya başladımben günlerdir evdeydim iyice sıkıldım bugün tam bir hafta oldu.bugün sınava girmek için çıktım evden.hep yatmak mi doğru yoksa hemşirenin dediği gibi normal hayata dönmek mi doğru hala karar veremedim.
İlk tedavimde 5 gun evde dinlendim sonra ise basladim fazla arastirmadigim icin kafayada takmadim 12.gun gittim pozitifti 2.denemede calismiyordum 12 gun yattim negatif.bence dinlenmek icin ilk 4-5 gun yeterli ondan sonra agur kaldirmadan zorlamadan normal hayata donmek lazim eger nasibinde varsa herturlu olur insallah.cunku surekli yatmakta insani sikiyor.ben günlerdir evdeydim iyice sıkıldım bugün tam bir hafta oldu.bugün sınava girmek için çıktım evden.hep yatmak mi doğru yoksa hemşirenin dediği gibi normal hayata dönmek mi doğru hala karar veremedim.
Canım bence kendini fazla üzme idrar testi için erken ümitsizliğe düşme rabbim öyle büyük ki onun ol demesi yeter bizler elimizden geleni yaptık kul olarak hüküm sahibi allah ona teslim olduk rabbim inşallah pozitif sonuçlar alırız dua edelimBnmde 8. Gunum herhngi bi degisiklik yok henuz oyle adet agrilari fln baslamadi bnde adet takvimime baktimda bgn adet olmam gerekiyrmus normal dongumde. Dun idrarda negatifi gordum cnm skldi brz keyifsz umutsz bi hal aldm. Bu yanim hala umutlu ama zayif sanki o umut
Sürekli yatsak bi sorun hareket etsek bi sorun bence ikisinin ortası olmalı sonra allah korusun pişman olmayalimben günlerdir evdeydim iyice sıkıldım bugün tam bir hafta oldu.bugün sınava girmek için çıktım evden.hep yatmak mi doğru yoksa hemşirenin dediği gibi normal hayata dönmek mi doğru hala karar veremedim.
Rabbimden umudu kesmiyorum cnm kan testine kdr umut var ama bnden tavsiye erkenden idrar yapmayin hatta idrari hic yapmamak daha iyi kimisi poztfi goruyor ama gorememek daha cok umutsuz hissettryrCanım bence kendini fazla üzme idrar testi için erken ümitsizliğe düşme rabbim öyle büyük ki onun ol demesi yeter bizler elimizden geleni yaptık kul olarak hüküm sahibi allah ona teslim olduk rabbim inşallah pozitif sonuçlar alırız dua edelim
ben günlerdir evdeydim iyice sıkıldım bugün tam bir hafta oldu.bugün sınava girmek için çıktım evden.hep yatmak mi doğru yoksa hemşirenin dediği gibi normal hayata dönmek mi doğru hala karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?