TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Hayal gibi geliyor acaba o günleri görebilecekmiyim ,kaybetme korkusunu çok yoğun yaşıyorum 2 kaybım oldu çünkü
İnşallah göreceğiz canım.

Bence iyi dusun iyi olsun tadini cikar hamilesin takdir Allah tan sen elinden geleni yapta

Bence iyi dusun iyi olsun tadini cikar hamilesin takdir Allah tan sen elinden geleni yapta

Doğru söylüyorsun canım,Allaha çok dua ettim aynılarını yaşayacaksam hamile kalmayayım diye,
Tevekkül ettim vermesede razıyım dedim benim bilmediğim Rabbım in bildiği vardır dedim.
İnşallah herşey yolunda gider bu sefer.

Kızlar iyi akşamlar 9.gün transfer kan değerim 224 çıktı sizce nasıl iyi mi

Tebrik ederim canım çok güzel değerin,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Sizleri tanımasamda herbiriniz için bu güzel haberlere çookk mutlu oluyorum.

Tebrik ederim canım çok güzel değerin,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Sizleri tanımasamda herbiriniz için bu güzel haberlere çookk mutlu oluyorum.
Çok saol amin inşallah . Eee artık hepimiz aile olduk burda Rabbim güzel günler göstersin insallah

Kızlar bişey sorcam göğüs altı ,göbek uzeri kasılma , ağrı ve sislinliginiz var mi dik bile duramiyorum normal midir acaba.

Hayırlı olsun canım çok sevindim hadi inşallah sağlıklı kalp a
Kızlar dün bebeğimin kesesini gördüm çok şükür ayın 7sinde kalp atışı duymaya gidicem. İkiz olup olmadığı ozaman çıkacakmış

Hayırlı olsun canım çok sevindim .inşallah sağlıklı bir şekilde kalp atislarinida duyarsınız. Transferinin kaçıncı günüydü canim

Teşekkürler cnim inşallah. 16. Günüydü. Ya doktor keseyle ilgili hicbisey demedi kötü bisey olsa söylerdi dmi?? Panik yapmama gerek yok

Teşekkürler cnim inşallah. 16. Günüydü. Ya doktor keseyle ilgili hicbisey demedi kötü bisey olsa söylerdi dmi?? Panik yapmama gerek yok

Bencede olusmsuz bısey olsaydı soylerdı,içini ferah tut hıc bısey olmaz ınsallah.Guzel sesler 7 gun sonra kulagında yankılanacak ınsallah canım :)

Kizlar butun belirtilerim nerdeyse gecti 5.gunum ama adet olacakmisim gibi hissediyorum sanki icim bombos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…