Çok teşekkür ederim canım insalh hepimiz bebislerimizi kucagimiza alicaz Allahin janitorGozunaydin cnm cok guzel
En önemlisi saglıkla dogması cnm inş o gunleride göreceg
Hayal gibi geliyor acaba o günleri görebilecekmiyim ,kaybetme korkusunu çok yoğun yaşıyorum 2 kaybım oldu çünkü
İnşallah göreceğiz canım.
15.gun 790 kizlar iyimi
Bence iyi dusun iyi olsun tadini cikar hamilesin takdir Allah tan sen elinden geleni yapta
Kızlar iyi akşamlar 9.gün transfer kan değerim 224 çıktı sizce nasıl iyi mi
Çok saol amin inşallah . Eee artık hepimiz aile olduk burda Rabbim güzel günler göstersin insallahTebrik ederim canım çok güzel değerin,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Sizleri tanımasamda herbiriniz için bu güzel haberlere çookk mutlu oluyorum.
Kizlar adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor sizde de oldu mu
Amin insallah ne zormus beklemek insallah guzel sonuclar alirizEvet canım ben de oldu hala oluyor acayip kasiklarimda ağrı vardı, Rabbim hayırlara vesile etsin canim
İnşallah canım Allahın izniyle alırız.dualarim hep sizlerle inşallah :)Amin insallah ne zormus beklemek insallah guzel sonuclar aliriz
Kızlar dün bebeğimin kesesini gördüm çok şükürayın 7sinde kalp atışı duymaya gidicem. İkiz olup olmadığı ozaman çıkacakmış
Teşekkürler cnim inşallah. 16. Günüydü. Ya doktor keseyle ilgili hicbisey demedi kötü bisey olsa söylerdi dmi?? Panik yapmama gerek yokHayırlı olsun canım çok sevindim hadi inşallah sağlıklı kalp a
Hayırlı olsun canım çok sevindim .inşallah sağlıklı bir şekilde kalp atislarinida duyarsınız. Transferinin kaçıncı günüydü canim
Teşekkürler cnim inşallah. 16. Günüydü. Ya doktor keseyle ilgili hicbisey demedi kötü bisey olsa söylerdi dmi?? Panik yapmama gerek yok
Ouyyyy inşallah cnimmm yaaaBencede olusmsuz bısey olsaydı soylerdı,içini ferah tut hıc bısey olmaz ınsallah.Guzel sesler 7 gun sonra kulagında yankılanacak ınsallah canım :)
Canım benimde transfer gününde sayarsan beş inci günüm sadece karnımda aşırı bi şekilde gaz var inşallah pozitif sonuçlar alırız dua edelim senin test tarihi ne zaman??Kizlar butun belirtilerim nerdeyse gecti 5.gunum ama adet olacakmisim gibi hissediyorum sanki icim bombos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?