- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Benim de bugün 8.günüm şuan hiç belirtim yok sadece sağ kasıkta hareketlenme var bugün.Dün bende merakımı yenik düşüp idrar testi yaptım negatif çıktı ümitsizliğe kapılmadım çünkü çok erken içine ferah tut umutsuzluğa kapılmaBnmde 8. Gunum herhngi bi degisiklik yok henuz oyle adet agrilari fln baslamadi bnde adet takvimime baktimda bgn adet olmam gerekiyrmus normal dongumde. Dun idrarda negatifi gordum cnm skldi brz keyifsz umutsz bi hal aldm. Bu yanim hala umutlu ama zayif sanki o umut
Ins pozitifi goruruz cnm bndede pek belirti yok. Az once brz kasiklarm agrimaya basladi adet agrisina benzer ama bnlar ilaclardan diyorlar belirti bukdr erken olmazmis. Senin 5. Gun embriyosumuBenim de bugün 8.günüm şuan hiç belirtim yok sadece sağ kasıkta hareketlenme var bugün.Dün bende merakımı yenik düşüp idrar testi yaptım negatif çıktı ümitsizliğe kapılmadım çünkü çok erken içine ferah tut umutsuzluğa kapılma
Benim 3.deneme 3.gün dondurulmuş embriyo transferi canım 2 tane transfer edildi heyecanla bekliyorum hayırlısı ise olsun diyorum.bende üşüme çok oluyor vücut cok sıcak ama üşüme geliyor arada bilmiyorum belirti mi acabaIns pozitifi goruruz cnm bndede pek belirti yok. Az once brz kasiklarm agrimaya basladi adet agrisina benzer ama bnlar ilaclardan diyorlar belirti bukdr erken olmazmis. Senin 5. Gun embriyosumu
O bndede oluyor cnm genelde ates basiyor sicak hissedyrm ama iki dakika snra bi bakmissin usumeye baslamisim. Belirtimi ilaclardan mi bilmem ama ins hayirli havadislerin habercisidrBenim 3.deneme 3.gün dondurulmuş embriyo transferi canım 2 tane transfer edildi heyecanla bekliyorum hayırlısı ise olsun diyorum.bende üşüme çok oluyor vücut cok sıcak ama üşüme geliyor arada bilmiyorum belirti mi acaba
İnşallah cnm transfer sonrası hep olumlu düşündüm hep konuştum bebişlerle inşallah pozitif olur çok istiyorum ama negatif duyacağım diye çok korkuyorum. İki sefer negatif duyunca insan nekadar pozitif düşünsede korkuya engel olamıyorumO bndede oluyor cnm genelde ates basiyor sicak hissedyrm ama iki dakika snra bi bakmissin usumeye baslamisim. Belirtimi ilaclardan mi bilmem ama ins hayirli havadislerin habercisidr
O korku hic bitmeyecek herhlde cnm test sonucunu alincaya kdr. Ins bu endiseler yerini mutluluga birakirİnşallah cnm transfer sonrası hep olumlu düşündüm hep konuştum bebişlerle inşallah pozitif olur çok istiyorum ama negatif duyacağım diye çok korkuyorum. İki sefer negatif duyunca insan nekadar pozitif düşünsede korkuya engel olamıyorum
Hayirli olsn cnm ins guzel hbrler alirsn.sonuc beklemek en zor asamasi bu isin ins mutlu son olur hepimize:)Benim transferim de dun oldu arkadaslar.Bende buyuk bir cikolata var.5.gun embriyosu koyuldu iki tane.Ben de artik gun sayanlardanim
Idrar testi yapma cnm bn yaptm moralim bozuldu kani bekle uzulmek varsa kaderde en azindan stresle bekleme erkenden. Ins tutunur bebisin hepimiz poztfi gorebilsek keske bukdr arzulayan annelerine gelsin artik minik kuzucuklarMerhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza bugün transferimin 6. Günü. Bütün aşamalarda zor derdim ama en zoru beklemekmiş. 3.gün orta kalite embriyosu idrarda yapmıyorum negatif çıkar diye çok heyecanlıyım inş benimledir
Al bndende okdr ayni gun transfer olmusuz bnde dun kasindim test yaptim negatif cikti uzulmem ciddiye almam saniyrdm ama moralim bozuldu. Sanki olmadi hissine kapildm bnmki 5. Gun embriyosuydu. Bazi kizlarin 7. Gun poztf cikmis onlardan cesaret aldm. Ama idrarda negatif olup kanda pozitf alan cok var umutlu olmaya dvm etmek lazimSelam arkadaşlar benim transfwr 20 ocakta yapıldı 3. Gün emriosuydu 1. Kalite dedi doktorum 2 embrio konuldu.ben dayanamayıp test yaptım 7. Günde negatif üzüldüm kafama taktım keşke yapmasaydim kimse yapmasın test falan kızlar illaki üzülüyo insan.test günüm pazartesi jnsallah güzel haberler alırım. Hepimizin kucagini dolar bebişlerle inşallah
İnş canım ne güzel yazmışsın allahım nasip etsin hepimize❤Idrar testi yapma cnm bn yaptm moralim bozuldu kani bekle uzulmek varsa kaderde en azindan stresle bekleme erkenden. Ins tutunur bebisin hepimiz poztfi gorebilsek keske bukdr arzulayan annelerine gelsin artik minik kuzucuklar
Merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza bugün transferimin 6. Günü. Bütün aşamalarda zor derdim ama en zoru beklemekmiş. 3.gün orta kalite embriyosu idrarda yapmıyorum negatif çıkar diye çok heyecanlıyım inş benimledir
Canım benimde bugün 7. günüm ck bir belirtim yok sende var mi bir belirtiKizlar nasilsiniz bugun 7.gunum benim bi belirtiniz var mi
Onceleri adet sancisi gibi agrilarin oldu ama gecti bugun 8.gunun dayanamayip idrar testi yapt8m hic bisey cikmadi off off yoruldum artik 12.gune hic test yapasim bile kalmadiCanım benimde bugün 7. günüm ck bir belirtim yok sende var mi bir belirti
Bence öyle düşünme canım en doğru test kan testi sabırla bekle testini yap yaşadıklarımız kolay değil sana katılıyorum inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz hemen pes etmeOnceleri adet sancisi gibi agrilarin oldu ama gecti bugun 8.gunun dayanamayip idrar testi yapt8m hic bisey cikmadi off off yoruldum artik 12.gune hic test yapasim bile kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?