• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Kizlarrrr gunaydin cift cizgiyi goren arkadasim Rabbm saglicakla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza:KK66: kizlar transferi aayarsak bugun 5.gun cok hafif kasik agrisi oda dikkatli dinlersem:) goguslerde hic bisi yok belim inceden sizi var.agrilarim gidiyo:KK43: Hayirlisi bakalim cumartesi sabahi idrar testi yapmak istiyom guzel sonuclar almak nasip olur hepimize insallah
Cnm slm benimde transfergununu saymazsak 5. gunum benimde hafif kasık agrıs
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah hayırlısıyla ve güzeliyle tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu. Dün 13.gündü ve bhcg 812.
Hayırlı olsun cnm darısı tüm isteyenlere

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasıp etsin. Bi belirtim olmadı sadece bel ağrısı var bir türlü geçmeyen
Allah tamamına erdirsin canım bende güvenç beyin hastasıyım biraz bahsedebilir misin kaç yumurta toplandı kaçı döllendi kaçıncı gün embriyosu transfer edildi çok soru sordum insan kendine de bir umut arıyor

Kıslar bişey sorcam crıno jel hergun sabah aksam kullanıyorum transfer gunu ve transferden bi haftasonra vuracağım iğne var iğne vurulduğu gün jetleri sbh aksam kullancakmıyım

Kıslar bişey sorcam crıno jel hergun sabah aksam kullanıyorum transfer gunu ve transferden bi haftasonra vuracağım iğne var iğne vurulduğu gün jetleri sbh aksam kullancakmıyım
Canim herkesin farkli oluyor sanirim bana transferden sonra 5 gun vurulmam icin igne verdi igne bittikten sonra hergun 1 tane jel dedi kagitta da oyle yaziyor senin eline transfer sonrasi yapacaklarini yazan bir kagit vermedilermi?

Canim hayirli olsun benimde 2.gunum daha cok var:) benim 3.gun embriyosu 2 tane trasfer ettiler seninki 5.gun benden daha sanslisin Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah 4 gun sonra idrarda bakabilirsin yani ben bakmayi planliyorum:)
Canim senle aynı gün transfer olmuşum. 3.gun embriyosu ve 2 günüm bugün. Doktor ne ilaç ve iğne verdi sana .birde arada kasikLarima ağrı giriyor sanki psikolojik mi bilemedim

Canim senle aynı gün transfer olmuşum. 3.gun embriyosu ve 2 günüm bugün. Doktor ne ilaç ve iğne verdi sana .birde arada kasikLarima ağrı giriyor sanki psikolojik mi bilemedim
Canim benim 5.gunum bugun kasik agrim var ama olk gunler daha coktu iyice azaldi baskada hicbbirsey yok bende Allahtan hayirlisi olaun insallah.bana transferden sonra tutunmasi icin igne verdiler 5 tane onlar bittince bugun jele basla dedi artik hergun jel kullanicam birde aspirin var kalcada bant var baskada birsey yok canim Allah izin verirse cumartesi gunu idrar testi yapicam;)

Canim benim 5.gunum bugun kasik agrim var ama olk gunler daha coktu iyice azaldi baskada hicbbirsey yok bende Allahtan hayirlisi olaun insallah.bana transferden sonra tutunmasi icin igne verdiler 5 tane onlar bittince bugun jele basla dedi artik hergun jel kullanicam birde aspirin var kalcada bant var baskada birsey yok canim Allah izin verirse cumartesi gunu idrar testi yapicam:KK66:
Doktorların tedavileri farklı bizimde durumlarımiz farklı doğru. Doktor bana progestan fitil ve progestan iğne verdi gün aşırı estrofem verdi. Transfer sonrasında 1.3.5.gunler yapmak için iğne verdi. Bi sürü vitamin sayamiyorum bile artık okadar çok yani.transfer günü 6 Şubat mi

Doktorların tedavileri farklı bizimde durumlarımiz farklı doğru. Doktor bana progestan fitil ve progestan iğne verdi gün aşırı estrofem verdi. Transfer sonrasında 1.3.5.gunler yapmak için iğne verdi. Bi sürü vitamin sayamiyorum bile artık okadar çok yani.transfer günü 6 Şubat mi
Yok canim benim 3 subat cima sabahi transferim oldu?senin ne zaman oldu?

6 şubatta oldu canım iki tane kondu 3.gun embriyosu. 12 gün sonra test yap dedi doktor bana ben sabredip sanırım o güne kadar bişey yapmayip bekleyeceğim çünki moralimi bozmak istemiyorum
Allahtan hayirlisi olsun insallah ikimiz icinde ben cok merak ediyorum canim o yuzden 7.gun falan bakarim cikmazsada uzmem kendimi nasip test gunune kadar 2 -3 tane yaparim

Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah hayırlısıyla ve güzeliyle tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu. Dün 13.gündü ve bhcg 812.
Maşallah çok güzel çıkmış değerin canım inşallah kucağına alacagmiz zamanlarida göstersin Rabbim.

Bende bugün gittim doktora ve 6 . Haftam bebisimin kesesini gördüm bide kalp atışını duymadım ama gördümçok şükür ,

Allah tamamına erdirsin canım bende güvenç beyin hastasıyım biraz bahsedebilir misin kaç yumurta toplandı kaçı döllendi kaçıncı gün embriyosu transfer edildi çok soru sordum insan kendine de bir umut arıyor
Bende sekiz yumurta toplandı 5 şi dillendiren 3 üçüncü güne kadar kaldı sonra donduruldu transfer günü ikisinin gelişimi durdu 1 tane transfer yapıldı oda 5 gün embiriyosuydu inşallah yardımcı olmuşumdur.

Kızlar konu başlığını gorunce yazmak istedim. Benimde transferimin 8. Günü . Ama ben dün dayanamayip kan tahlili yaptırdım 25.23 çıktı sizce nasıl

Kızlar konu başlığını gorunce yazmak istedim. Benimde transferimin 8. Günü . Ama ben dün dayanamayip kan tahlili yaptırdım 25.23 çıktı sizce nasıl
Embriyon kaç günlük tü kan tahlilini 7.günde yaptırdın ama sanrm?

Back
X