TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Canim herkesin farkli oluyor sanirim bana transferden sonra 5 gun vurulmam icin igne verdi igne bittikten sonra hergun 1 tane jel dedi kagitta da oyle yaziyor senin eline transfer sonrasi yapacaklarini yazan bir kagit vermedilermi?
Cnm kayıt verdiler düşük önleyici rahim besleyici iğneymiş sordum hepsi kullanılacakmış ne kadar zor elde edıyoruz herşeyi bizde neler çekiyoruz allah boş bırakmasın kulaklarımızı 6. gunum bitti bugunsaymazsak da olmuyor

Erken ama ben genede bi bakmak istiyorum canim eger cikmazsa ben cok etkilemem kendimi sonucta erken yaptigimi biliyorum.cok ozeniyorum cift cizgiye canim bu sebepten erkenden baslicam:KK66: 3.gun embriyosunu en erken idrar testinde kacinci gun gorduler bilmiyorum ama 5.gun embriyosu olsaydi cuma kesin cikardi Allahtan hayirlisi varsada yoksada idrar testi gercegi degistirmez canim insallah pozitifi goruruz.sen ne zaman yapmayi dusunuyorsun?
Cnm ben 6. gunumdeyım 10. GUN istiyorum ama cogu kişinin idrarda çıkıyormuş korkuyorum o yuzden

Cnm kayıt verdiler düşük önleyici rahim besleyici iğneymiş sordum hepsi kullanılacakmış ne kadar zor elde edıyoruz herşeyi bizde neler çekiyoruz allah boş bırakmasın kulaklarımızı 6. gunum bitti bugunsaymazsak da olmuyor
Canim bende biraz once oylesine idrar testi yaptim tabiki negatif ama cikmaz saten cok erken en azindan ilaclarin etkisi kalmamis onu gordum ;)

5 günlük blast embriyo transferi yapıldı. 7. Gün de tahlili yaptırdım canım evet
Canm transferden sonra catlatma ignesi vurdularmi sana eğer vurulduysan etkisi vardr hala dicem de. Ama vurulmadiysanda hamilelik var gibi canm ama yinede 9.gündeme test yap en az yüzde 60 artmasi lazım degerin

Canm transferden sonra catlatma ignesi vurdularmi sana eğer vurulduysan etkisi vardr hala dicem de. Ama vurulmadiysanda hamilelik var gibi canm ama yinede 9.gündeme test yap en az yüzde 60 artmasi lazım degerin
Yok canım bana iğne felan vermediler sadece jel ve bant kullaniyorum. İşte cuma günü tekrar yaptircam tahlil o zaman kesin sonuç belli olcak

Belirtin varmiydi canim neler yaptin nasil gecirdin gunleri anlat bakalim:KK66:
Ah birde bana sor canim valla çok heyecanlı bi süreç gerçi daha beklemedeyim hala günler geçmiyor sanki. Transfer olduğu günden bu yana hep kasik batması oldu sonrasında belim çok ağırdı ve iki gündür de kasik ağrım başladı adet olcakmisim gibi. Hep yattım diyebilirim dinlendim. Karnimda gerilmeler hissediyorum birde canım :))

Ah birde bana sor canim valla çok heyecanlı bi süreç gerçi daha beklemedeyim hala günler geçmiyor sanki. Transfer olduğu günden bu yana hep kasik batması oldu sonrasında belim çok ağırdı ve iki gündür de kasik ağrım başladı adet olcakmisim gibi. Hep yattım diyebilirim dinlendim. Karnimda gerilmeler hissediyorum birde canım :))
Anladim canim benimde cok degil ama kasik agrilarim var onun dusinda bisi yok bende :( ben fazla yatamadim kalktim kahvaltimi yemegimi herseyimi kendim yaptim aralarda uzandim dinlendim artik hayirlisi olur insallah.sende guzel sonuclar alicaksin insallah Rabbim devamini getirsin

Anladim canim benimde cok degil ama kasik agrilarim var onun dusinda bisi yok bende :KK43: ben fazla yatamadim kalktim kahvaltimi yemegimi herseyimi kendim yaptim aralarda uzandim dinlendim artik hayirlisi olur insallah.sende guzel sonuclar alicaksin insallah Rabbim devamini getirsin
Doktor da hayatına devam et sürekli yat demedi ama bende ilk günden ağrılar başlayınca korktum biraz sonuç olumsuz olursa kendimi suclamiyim dikkat etmedim diye dusunmemis olurum. Gerçi herşey Takdir-i İlahi. Yüce Rabbim yüzümüzü güldürsün. Herkesin vücut aynı tepkiyi vermiyor canım hiç birşey hissetmeden hamile kalan çok. Sen iyi yapmissin en azından sürekli yatıp kendini dinlemedin meşgul olmuşsun bir şeylerle. Zaten transgerden sonra ilk yarım saat onemliymis tutunması için. İnsallah kucağınıza aldigimiz günleri goruruz sende olumsuz dusunme inan güzel duusndkce güzel oluyor hersey

Arkadaşlar progestan iğne beni bitirdi resmen saat kaç oldu yatamıyorum ağlamaktan helak oldum ya gün aşırı oluyorum ama yinede şişti ağrı yapıyor

Back
X