- 23 Mayıs 2012
- 297
- 145
- 103
Hayır transferden sonra verilir mi o?o iğne yumurtaları ne erken nede geç çatlamasın herşey zamanında olsun diyeTransferden sonra verdilermi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır transferden sonra verilir mi o?o iğne yumurtaları ne erken nede geç çatlamasın herşey zamanında olsun diyeTransferden sonra verdilermi canim
Sen şimdi kaçıncı günündesinDış Gebelik sol taraftaydi ondan korkularım...bana verilmedi hic igne
Kız napim yetieşemiyorum maşaallahınız var.Bir açıyorum neti ooooo.Ben sizi yakalayana kadar.Kızkaju destan yazmışın
walla bende onu düşünüyorum ne mutlu oluruz bayramda.şöyle yüzümüzde manasız bir gülümseme bi sırıtma halleri.Ayy hadi inşallah.
Bende bana verilmedi ya kimseye verilmedi sanıyorum.evet kızlar transferden sonra veriyorlar hastanede birlikte tedavi gördüğüm tüp bebek yaptıran bir arkadaşa daha verdiler ikimizde 29da yaptık 1 mm.Hatta biribirimizin telini almıştık onu bile konuştuk yaptın mı diye.Panik yapmayın kızlar herkese verilmiyor heralde dedim ya.
Onu merak ettim bende canim yaa sagolasin rahatladimGerçi şimdi doktor gibi oldu bu cevap.kendi kendimi düzelteyim belki bazı durumlar için veriyorlardır.ama bana 3 deneme de de sonra vermediler
evet kızlar transferden sonra veriyorlar hastanede birlikte tedavi gördüğüm tüp bebek yaptıran bir arkadaşa daha verdiler ikimizde 29da yaptık 1 mm.Hatta biribirimizin telini almıştık onu bile konuştuk yaptın mı diye.Panik yapmayın kızlar herkese verilmiyor heralde dedim ya.
yumurta olusumuunu engellemek ıcın bir önceki adette sana lucrin iğne verıolar canımKızlar ben bunalıma girmiş düşünürken bir şey kafama takıldı. Şimdi biz dondurulmuş embriyo transferi olduk ya o ay normal döllenmemiş yumurtayı atmamız gerekiyordu transfer olmasaydık yani adet olacaktık. Embriyo tutunduğu takdirde o yumurta ne olacak. Off ya çok karışık oldu galiba neyse siz anladınız onu :)
Bana vermediler ya niye kikızlar transferden snra verılıo çatlama iğnesi hücrenin bölünmesini hızlandırmak ıcın birde hormnları hazırlamak ıcın banada verıldı oviritemıydı neydı 3te birini 3gün arayla vurdum ben bugece uyuyamam da ya su takvımıde kaldırmayı beceremedim gördükçe sıınırım bozuluo
Kızlar bana da öyle bir iğne verilmedi. Transferden sonra sadece Progestan iğne, aspirin ve folbiol kullanıyorum.Bana vermediler ya niye ki
Takvimi de profilden silebilirsin
Her hastane farkli demekki bide sizin tazemi donmusmu transfer farklilik ondanda olabilirKızlar bana da öyle bir iğne verilmedi. Transferden sonra sadece Progestan iğne, aspirin ve folbiol kullanıyorum.
Sabirli ol cok var idrarda negtif kanda pozitif olan bide erken gebelik testi aldin dimi normal gebelok testi daha gostermezHayırlı sabahlar kızlar,
Bugün transferde 7. Günüm idrarda cikmadi gene. Yarin degil öbür gün test günüm 2 gün kaldi yani,ins olumlu cikar.
Bugun 1 hafta suren bel agrisi da gitmis bünyem biraz normale dönmüs bakalım umutluyum insAllah gorurum pozitifi
Cuma 8.30 da kan vericem kacta cikiyor tahmini?Eger gebeysek ins. takvim baslangicini ne zaman aliyoruz,adet tarihi degil yumurta toplama degil blastosist transfer tarihini mi baz alicaz?Internette oyle yaziyor.Oyleyse ve pozitifse 3 hafta 5 günlük hamileyim ,niyeti bozmayım boyle düşünüyorum:)Sonucta rahim kalinligi hazirligi cok iyiydi 9.5 mm vb demislerdi emriyoda 5.gün blastosist 5BB kaliteydi.Simdi olumlu bekleyisim suruyor ins dua edelim birbirimize bol bol arkadaslar namaz ve zikir ferahlaticak bizi
Her hastane farkli prosedür isliyor cnm takılma sen bunlara kan verdim bende simdi kolum bu defa cok acıdı sinirlendim sabah cok agrim vardi dalga gecme cocuk benle varmisin yokmusun diye azarladim:)))))))Bana vermediler ya niye ki
Takvimi de profilden silebilirsin
Ewt bence de , benim de 10.gün testi mesela, dondurulmuş 3. Gün embriyosu. Bu arada kızlar yaşlarınız kaç benim 32Her hastane farkli demekki bide sizin tazemi donmusmu transfer farklilik ondanda olabilir
Benim 26Ewt bence de , benim de 10.gün testi mesela, dondurulmuş 3. Gün embriyosu. Bu arada kızlar yaşlarınız kaç benim 32