TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Gerçi şimdi doktor gibi oldu bu cevap.kendi kendimi düzelteyim belki bazı durumlar için veriyorlardır.ama bana 3 deneme de de sonra vermediler

evet kızlar transferden sonra veriyorlar hastanede birlikte tedavi gördüğüm tüp bebek yaptıran bir arkadaşa daha verdiler ikimizde 29da yaptık 1 mm.Hatta biribirimizin telini almıştık onu bile konuştuk yaptın mı diye.Panik yapmayın kızlar herkese verilmiyor heralde dedim ya.

Kız kaju kaju destan yazmışın :kahve:walla bende onu düşünüyorum ne mutlu oluruz bayramda.şöyle yüzümüzde manasız bir gülümseme bi sırıtma halleri.Ayy hadi inşallah.
Kız napim yetieşemiyorum maşaallahınız var.Bir açıyorum neti ooooo.Ben sizi yakalayana kadar.:KK70:

evet kızlar transferden sonra veriyorlar hastanede birlikte tedavi gördüğüm tüp bebek yaptıran bir arkadaşa daha verdiler ikimizde 29da yaptık 1 mm.Hatta biribirimizin telini almıştık onu bile konuştuk yaptın mı diye.Panik yapmayın kızlar herkese verilmiyor heralde dedim ya.
Bende bana verilmedi ya kimseye verilmedi sanıyorum.

Hmm bende merak ettim yaa iyi bari benim doktor pek ilac taraftari degil sanirim sizlere gore daha az ilac kullaniyorum;)
Gerçi şimdi doktor gibi oldu bu cevap.kendi kendimi düzelteyim belki bazı durumlar için veriyorlardır.ama bana 3 deneme de de sonra vermediler
Onu merak ettim bende canim yaa sagolasin rahatladim;)

Kızlar ben bunalıma girmiş düşünürken bir şey kafama takıldı. Şimdi biz dondurulmuş embriyo transferi olduk ya o ay normal döllenmemiş yumurtayı atmamız gerekiyordu transfer olmasaydık yani adet olacaktık. Embriyo tutunduğu takdirde o yumurta ne olacak. Off ya çok karışık oldu galiba neyse siz anladınız onu :)
yumurta olusumuunu engellemek ıcın bir önceki adette sana lucrin iğne verıolar canım

kızlar transferden snra verılıo çatlama iğnesi hücrenin bölünmesini hızlandırmak ıcın birde hormnları hazırlamak ıcın banada verıldı oviritemıydı neydı 3te birini 3gün arayla vurdum ben bugece uyuyamam da ya su takvımıde kaldırmayı beceremedim gördükçe sıınırım bozuluo

kızlar transferden snra verılıo çatlama iğnesi hücrenin bölünmesini hızlandırmak ıcın birde hormnları hazırlamak ıcın banada verıldı oviritemıydı neydı 3te birini 3gün arayla vurdum ben bugece uyuyamam da ya su takvımıde kaldırmayı beceremedim gördükçe sıınırım bozuluo
Bana vermediler ya niye ki:KK43:
Takvimi de profilden silebilirsin

Bana lucrin de verilmedi adet sonrası da hiç bir iğne verilmedi !! Bence bireysel farklılıklar !!!

Hayırlı sabahlar kızlar,
Bugün transferde 7. Günüm idrarda cikmadi gene. Yarin degil öbür gün test günüm 2 gün kaldi yani,ins olumlu cikar.
Bugun 1 hafta suren bel agrisi da gitmis bünyem biraz normale dönmüs bakalım umutluyum insAllah gorurum pozitifi
Cuma 8.30 da kan vericem kacta cikiyor tahmini?Eger gebeysek ins. takvim baslangicini ne zaman aliyoruz,adet tarihi degil yumurta toplama degil blastosist transfer tarihini mi baz alicaz?Internette oyle yaziyor.Oyleyse ve pozitifse 3 hafta 5 günlük hamileyim ,niyeti bozmayım boyle düşünüyorum:)Sonucta rahim kalinligi hazirligi cok iyiydi 9.5 mm vb demislerdi emriyoda 5.gün blastosist 5BB kaliteydi.Simdi olumlu bekleyisim suruyor ins dua edelim birbirimize bol bol arkadaslar namaz ve zikir ferahlaticak bizi

Hayırlı sabahlar hepimize kızlar.
T trilece34 senden 9. Gün mü test istediler canım? Benim de 5. Gün embriyosu ama doktorum 12. Gün test istedi. İnşallah canım, dediğin gibi her şey yolunda senin için ve pozitif sonucu alacaksın Allah'ın izniyle. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Hepimize Mutlu günler kızlar. Benim gibi Çalışan arkadaşlarıma kolay gelsin. :bicak:

Hayırlı sabahlar kızlar,
Bugün transferde 7. Günüm idrarda cikmadi gene. Yarin degil öbür gün test günüm 2 gün kaldi yani,ins olumlu cikar.
Bugun 1 hafta suren bel agrisi da gitmis bünyem biraz normale dönmüs bakalım umutluyum insAllah gorurum pozitifi
Cuma 8.30 da kan vericem kacta cikiyor tahmini?Eger gebeysek ins. takvim baslangicini ne zaman aliyoruz,adet tarihi degil yumurta toplama degil blastosist transfer tarihini mi baz alicaz?Internette oyle yaziyor.Oyleyse ve pozitifse 3 hafta 5 günlük hamileyim ,niyeti bozmayım boyle düşünüyorum:)Sonucta rahim kalinligi hazirligi cok iyiydi 9.5 mm vb demislerdi emriyoda 5.gün blastosist 5BB kaliteydi.Simdi olumlu bekleyisim suruyor ins dua edelim birbirimize bol bol arkadaslar namaz ve zikir ferahlaticak bizi
Sabirli ol cok var idrarda negtif kanda pozitif olan bide erken gebelik testi aldin dimi normal gebelok testi daha gostermez

Bana vermediler ya niye ki:KK43:
Takvimi de profilden silebilirsin
Her hastane farkli prosedür isliyor cnm takılma sen bunlara kan verdim bende simdi kolum bu defa cok acıdı sinirlendim sabah cok agrim vardi dalga gecme cocuk benle varmisin yokmusun diye azarladim:)))))))

Şaka gibi ama hala göğüslerm agrio ve hala bulanti var anlamadim gitti simdi diyelim yukseldi beta hcg yani nolmis oluo embiriyo gec mi tutunmuş oluyo bide hemsire bana donmuslarda beta hcg normale gore daha yuksek cikar seninki cok dusuk dedi ogunden beri umut sıfırlandı bnde allah ol derse her turlu olur ama insan uzuluyo ya onca ilac igne psikoloji kalmadi bende daha denemeye cesaret edebilirmiyim bilmem baska donmusta yok hersey sol bastan aman tanrim

Back
X