TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Sonuc 10da cikar dedilerde esim ben alicam diyor oda çalışıo anca 1de alırım dedi uzulcegimden korktugu icin illa ben alicam dedi beklermiyim bilemiyorum suan

Sebebiz bizim ilk denememiz !! İzmir'de yaptırdık. Sizin neydi sorun senin de ilk deneme galiba !

Hoffe Hoffe benim 1kizim var normal yolla normal dogum hic bi sorun yoktu doğumdan sonra adetlerim bozuldu doktora göründum pko ile tanıştım 7senedir ilac milac derken 2014te ilk deneme oldu pozitifti 5haftalik dusuk oldu bu senede kalan donmuslarimi aldim 2.deneme yani olumsuz olursa daha denermiyim bilemiyorum

Hoffe Hoffe benim 1kizim var normal yolla normal dogum hic bi sorun yoktu doğumdan sonra adetlerim bozuldu doktora göründum pko ile tanıştım 7senedir ilac milac derken 2014te ilk deneme oldu pozitifti 5haftalik dusuk oldu bu senede kalan donmuslarimi aldim 2.deneme yani olumsuz olursa daha denermiyim bilemiyorum
Oo maşallah Canım henüz çok gençsin şükür bir de kızın varmış yani en azından annelik duygusunu tadmışsın :) Allah gönlüne göre versin inşallah

Hayırlı sabahlar hepimize kızlar.
T trilece34 senden 9. Gün mü test istediler canım? Benim de 5. Gün embriyosu ama doktorum 12. Gün test istedi. İnşallah canım, dediğin gibi her şey yolunda senin için ve pozitif sonucu alacaksın Allah'ın izniyle. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Hepimize Mutlu günler kızlar. Benim gibi Çalışan arkadaşlarıma kolay gelsin. :bicak:
Simdi verilen dosyaya tekrar bakt
Hayırlı sabahlar hepimize kızlar.
T trilece34 senden 9. Gün mü test istediler canım? Benim de 5. Gün embriyosu ama doktorum 12. Gün test istedi. İnşallah canım, dediğin gibi her şey yolunda senin için ve pozitif sonucu alacaksın Allah'ın izniyle. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Hepimize Mutlu günler kızlar. Benim gibi Çalışan arkadaşlarıma kolay gelsin. :bicak:
Simdi dosyama tekrar baktim opunun 14.gunu transferin 9. Gunu olan 02.09.2016 test yapicaksiniz yaziyor.5.gun blastosist 5bb grade emriyo dosyamda,olgun sanirim.Seninki neden oyle gec verdi dosyadaki degerleri yazarmisin.Birde blastotistin fotosunu dosyayla verdiler :)yuvarlak hucre icinde embriyo gosterip anlatildu.Evde netten baktim yuvarlak icindeki o yuvarlak hucre bildigin bebis:)
Kendini cok yormadan calis cnm isyerindemisin

Sabirli ol cok var idrarda negtif kanda pozitif olan bide erken gebelik testi aldin dimi normal gebelok testi daha gostermez
Erken gebelik testi ne normal gebelik testi nedir:)esime eczaneden gebelik testi cubugu al dedim 2 -3 lik cubuklardan aldirdim.Baska bi test cesidi daha mi var :)yarin son kez yspicam ondan slayim elemde bitti

Şaka gibi ama hala göğüslerm agrio ve hala bulanti var anlamadim gitti simdi diyelim yukseldi beta hcg yani nolmis oluo embiriyo gec mi tutunmuş oluyo bide hemsire bana donmuslarda beta hcg normale gore daha yuksek cikar seninki cok dusuk dedi ogunden beri umut sıfırlandı bnde allah ol derse her turlu olur ama insan uzuluyo ya onca ilac igne psikoloji kalmadi bende daha denemeye cesaret edebilirmiyim bilmem baska donmusta yok hersey sol bastan aman tanrim
Şimdi bunları düşünme bebişine odaklan onun için dua et.Rabbim en hayırlısını verecektir bizim için.zaten elimizden de birşey gelmez ki dua dan başka

Masallah yasin epey genc kizin da var sukur.henuz 40 a kadar 3 -4 tane yaparsin Allahin izniyle olaganustu problem olmayinca.
Bak biz 37 oldum iki yil oldu evleneli henuz olmadi ve 2 cocuk yapmayi dusunuuorum:)nasip kismet Allah ol deyince oluverir dert etme sen rahat ol iyi de sonuc alirsin ins. Bekliyoruz

Kızlar hani adet olmaya bir ki gün kala yada o gün karnınız da ılık ılık bi his olur ya şimdi onu yaşayan varmı.benim adet günüme iki gün kalmış olacaktı

Erken gebelik testi ne normal gebelik testi nedir:)esime eczaneden gebelik testi cubugu al dedim 2 -3 lik cubuklardan aldirdim.Baska bi test cesidi daha mi var :)yarin son kez yspicam ondan slayim elemde bitti
Baktim netten yarin son defa bu sefer onu alip yapcam ins:)
Obur yazinin altina yazdim burada cikti:)

Dünkü testten farklı olarak kizlar cubukta hayalet bir cizgi var tabi ama var yok arasi:)gozukmuyor gibi de gozukuyor gibi de
Yarin erken gebelik testi cubugu uygulucam :) okulun ilk gunu mutlu gitmek istiyorum
Bi de asilamada vs hic cubuk kullanmadim gereeksiz gordum adet olmazssam tamamdir dedim ama burda cok daha heyecan yaptim hergun yapiyorum,onun icin idrar testi konusunda tecrubem yeni:)

Dünkü testten farklı olarak kizlar cubukta hayalet bir cizgi var tabi ama var yok arasi:)gozukmuyor gibi de gozukuyor gibi de
Yarin erken gebelik testi cubugu uygulucam :) okulun ilk gunu mutlu gitmek istiyorum
Bi de asilamada vs hic cubuk kullanmadim gereeksiz gordum adet olmazssam tamamdir dedim ama burda cok daha heyecan yaptim hergun yapiyorum,onun icin idrar testi konusunda tecrubem yeni:)
Ben sadece 8.gün yaptım onda da normal test almışız yani erken gebelik diye olduğunu bilmiyordum.önce tek çıktı 5dk sonra ikinci çizgi belirdi ama koyu değil.tabi ben hiç aldırış etmedim yanılma payı olabileceğini düşünerek
Senin kaçıncı günün bugün

Ben sadece 8.gün yaptım onda da normal test almışız yani erken gebelik diye olduğunu bilmiyordum.önce tek çıktı 5dk sonra ikinci çizgi belirdi ama koyu değil.tabi ben hiç aldırış etmedim yanılma payı olabileceğini düşünerek
Senin kaçıncı günün bugün

Kendi yazımi alıntı yapmışım.böyle sayfada kendi kendime takılıyorum.galiba kafa gitti bende:KK53::KK53:

Back
X