TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

bişe sormak istiyorum progestan iğne kullanıyorum ben sadece. bu iğneyle regl olunuyormu? yani regl olmak için bırakmakmı gerekiyoru? bi nevi bu iğne mi engelliyor acaba dönemimizi?

bişe sormak istiyorum progestan iğne kullanıyorum ben sadece. bu iğneyle regl olunuyormu? yani regl olmak için bırakmakmı gerekiyoru? bi nevi bu iğne mi engelliyor acaba dönemimizi?
Ben transferden önce 4 gün kullandım sadece.o yüzden net birşey diyemem tatlım.ama diğer arkadaşlar biliyordur mutlaka kullananlar var

yok mu eylül 2 ve 3 ü tahlil tarihi olup yaptıran test merak ediyorum ben kokuyorum teti yapmaya 3 eylül kan testi tarihim

20160831_103533-1.webp kizlar o dediginiz erken gebelik testi cubugunu aldim yaptim.Cok kotu cizgi filan yok hayal kurmucam artik sonra yikiliyorum:KK43:((cook moralim bozuldu bu cubuk iyiye benziyor 2 gun kala cikmadiysa bilmiyorum olumsuz dusunmeye basladim:KK43:((
Aglamak istiyorum moralim bozuk:(

Ben baktim herkese ayni bu dosyayi veriyorlar yani embriyo gelisimi ile ilgili degil bence gun herkese bunu veriorlar sanirim? 24 agustos transfer olanlar sizin tahlil tarihiniz ne zaman???

O kadar çok doktor dinledim ki.transferden sonra hamilelik belirtisi olmazmış belirtiler çok sonra ortaya çıkarmış.öyle mi?

T trilece34 cnm yazını okudum yazmak istedim benim transfer 25 agustosta oldu 3.gun embriosu diye 6 eylul test tarihim yani 12.gun
Senin kaçıncı gun embriosu 5.gun ise 3 eylul olmasi gerekmezmi..
3.gun ise 5eylul
Transfer günü sayilmiyor..9.gun cok erken bence

Ben baktim herkese ayni bu dosyayi veriyorlar yani embriyo gelisimi ile ilgili degil bence gun herkese bunu veriorlar sanirim? 24 agustos transfer olanlar sizin tahlil tarihiniz ne zaman???
Biz sana yapma dedik dinlemedin ki:KK34: test günü normalde 12 .gün isterler bende 9.gün gittim çıktı benim.ama bazılarında 12.günden önce çıkmayabilir diyorlar.boşuna negatif çıkıp üzülmesin diye 12 diyorlar.çünkü12.çıkmazsa o zaman kesin negatif mis

O kadar çok doktor dinledim ki.transferden sonra hamilelik belirtisi olmazmış belirtiler çok sonra ortaya çıkarmış.öyle mi?
Ben tahlil günümde kan verirken hemşire neden moralin bozuk dedi bende herkeste belirti varmış bende bi halt yok hiç ümitli değilim dedim oda güldü şimdiden belirti mi olur.çok erken diye

Ben tahlil günümde kan verirken hemşire neden moralin bozuk dedi bende herkeste belirti varmış bende bi halt yok hiç ümitli değilim dedim oda güldü şimdiden belirti mi olur.çok erken diye
Canim merhaba sende pozitifi gormussun.hayirli olsun.
Bnmde 6.gunm hic bisey hiseetmiyorm

Biz sana yapma dedik dinlemedin ki:KK34: test günü normalde 12 .gün isterler bende 9.gün gittim çıktı benim.ama bazılarında 12.günden önce çıkmayabilir diyorlar.boşuna negatif çıkıp üzülmesin diye 12 diyorlar.çünkü12.çıkmazsa o zaman kesin negatif mis
5.gün embriyosu ise test günü 9.gündür.kanda görmeden üzülmek anlamsız.12.gün ancak idrarda çıkar bence de

Canim merhaba sende pozitifi gormussun.hayirli olsun.
Bnmde 6.gunm hic bisey hiseetmiyorm
Sağol canım Allah razı olsun.darısı herkesin başına inşallah.evet pozitif çıktı ama inan çok tedirginm hala kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mi?hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.bende böyle 8.gün falan ateş basıyorDu bacağım çekiliyordu.sonra onlarda geçti şimdi 13.gün ama bende hala hiçbirşey yok sadece alt bölgem ağrıyor onuda crinone jel e bağlıyorum

Back
X