- 7 Mayıs 2016
- 308
- 338
- 103
sabah neşesi oldu :) :)Kendi yazımi alıntı yapmışım.böyle sayfada kendi kendime takılıyorum.galiba kafa gitti bende![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah neşesi oldu :) :)Kendi yazımi alıntı yapmışım.böyle sayfada kendi kendime takılıyorum.galiba kafa gitti bende![]()
Ben transferden önce 4 gün kullandım sadece.o yüzden net birşey diyemem tatlım.ama diğer arkadaşlar biliyordur mutlaka kullananlar varbişe sormak istiyorum progestan iğne kullanıyorum ben sadece. bu iğneyle regl olunuyormu? yani regl olmak için bırakmakmı gerekiyoru? bi nevi bu iğne mi engelliyor acaba dönemimizi?
7.gün ama verilen test günü 9.gunSenin kaçıncı günün bugün
neden sizin erken test günü7.gün ama verilen test günü 9.gun(((((
7.gün ama verilen test günü 9.gun(((((
benm 22 agustos tranfer 3.gün mebiriyosu ve 3eylül yani 13.gün oluyor enteresan sizin
Biz sana yapma dedik dinlemedin kiBen baktim herkese ayni bu dosyayi veriyorlar yani embriyo gelisimi ile ilgili degil bence gun herkese bunu veriorlar sanirim? 24 agustos transfer olanlar sizin tahlil tarihiniz ne zaman???
Ben tahlil günümde kan verirken hemşire neden moralin bozuk dedi bende herkeste belirti varmış bende bi halt yok hiç ümitli değilim dedim oda güldü şimdiden belirti mi olur.çok erken diyeO kadar çok doktor dinledim ki.transferden sonra hamilelik belirtisi olmazmış belirtiler çok sonra ortaya çıkarmış.öyle mi?
Canim merhaba sende pozitifi gormussun.hayirli olsun.Ben tahlil günümde kan verirken hemşire neden moralin bozuk dedi bende herkeste belirti varmış bende bi halt yok hiç ümitli değilim dedim oda güldü şimdiden belirti mi olur.çok erken diye
5.gün embriyosu ise test günü 9.gündür.kanda görmeden üzülmek anlamsız.12.gün ancak idrarda çıkar bence deBiz sana yapma dedik dinlemedin kitest günü normalde 12 .gün isterler bende 9.gün gittim çıktı benim.ama bazılarında 12.günden önce çıkmayabilir diyorlar.boşuna negatif çıkıp üzülmesin diye 12 diyorlar.çünkü12.çıkmazsa o zaman kesin negatif mis
Sağol canım Allah razı olsun.darısı herkesin başına inşallah.evet pozitif çıktı ama inan çok tedirginm hala kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mi?hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.bende böyle 8.gün falan ateş basıyorDu bacağım çekiliyordu.sonra onlarda geçti şimdi 13.gün ama bende hala hiçbirşey yok sadece alt bölgem ağrıyor onuda crinone jel e bağlıyorumCanim merhaba sende pozitifi gormussun.hayirli olsun.
Bnmde 6.gunm hic bisey hiseetmiyorm
kaçıncı gün embriyosu transferin kaçıncı günüarkadaşlar şoktayım test yanlış olabilrmiki normal test erken değil