- 1 Kasım 2013
- 3.159
- 2.687
- 333
Bende sırf acibademdeki dondurulmuslarim bitsin diye 3. Tedaviyi orda oldum. Resmen hissettiklerimi anlattın. Ve pihtilasmadan o kadar korkuyorum ki anlatamam hep aklımda soru işareti. Turgut bey TSH ima Bile bnm soylememle baktı. Fsh amh LH hiç bakilmadi bile. Sadece 2. Negatif ten sonra histereskopi yaptı umudum o. İnşallah benim de senin gibi yüzüm güler canım. Gebeliğin hayırlı ve sağlıklı devam etsin.@Btllll Turgut bey in hep çok iyi olduğunu düşünüyordum ki zaten ilk negatiften sonra yine ona gittim.ikinci denemeye gittiğimizde tabi daha tecrübeli oluyor insan herşey e dikkat ettim.bi kere hiç test falan istemeden direkt tüp bebek dedi.sonra negatif çıkınca ben ağlıyorum sanki bir an önce çıksa da diğer hastayı alsam gibi tavrı vardı.hemşireler falan ayrı bi alem.ikincide 8.gün test yaptırıp negatif çıkınca bana ilaçları bıraktırdı ve ben bir ay sonra düşük yaptım neden biliyor musun çünkü kan pıhtılaşmasi varmış bende eğer iğneyi bırakmasam belki benimle olacaktı.3.deneme için farklı yer olsun dedik arzu yurcı ya gittim.anlattım durumu.bana bi kaç bişey sordu pıhtılaşma testi falan bende yaptırmadım dedim nasıl yani onlar olmadan tedaviye başlamam önce sorun varmı ona bakmalıyız dedi.ve öylece süreç başladı.bi git görüş derim canım.sonuçta ilk görüşme ücretlide olmuyor.