TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

@Btllll Turgut bey in hep çok iyi olduğunu düşünüyordum ki zaten ilk negatiften sonra yine ona gittim.ikinci denemeye gittiğimizde tabi daha tecrübeli oluyor insan herşey e dikkat ettim.bi kere hiç test falan istemeden direkt tüp bebek dedi.sonra negatif çıkınca ben ağlıyorum sanki bir an önce çıksa da diğer hastayı alsam gibi tavrı vardı.hemşireler falan ayrı bi alem.ikincide 8.gün test yaptırıp negatif çıkınca bana ilaçları bıraktırdı ve ben bir ay sonra düşük yaptım neden biliyor musun çünkü kan pıhtılaşmasi varmış bende eğer iğneyi bırakmasam belki benimle olacaktı.3.deneme için farklı yer olsun dedik arzu yurcı ya gittim.anlattım durumu.bana bi kaç bişey sordu pıhtılaşma testi falan bende yaptırmadım dedim nasıl yani onlar olmadan tedaviye başlamam önce sorun varmı ona bakmalıyız dedi.ve öylece süreç başladı.bi git görüş derim canım.sonuçta ilk görüşme ücretlide olmuyor.
Bende sırf acibademdeki dondurulmuslarim bitsin diye 3. Tedaviyi orda oldum. Resmen hissettiklerimi anlattın. Ve pihtilasmadan o kadar korkuyorum ki anlatamam hep aklımda soru işareti. Turgut bey TSH ima Bile bnm soylememle baktı. Fsh amh LH hiç bakilmadi bile. Sadece 2. Negatif ten sonra histereskopi yaptı umudum o. İnşallah benim de senin gibi yüzüm güler canım. Gebeliğin hayırlı ve sağlıklı devam etsin.

Bende sırf acibademdeki dondurulmuslarim bitsin diye 3. Tedaviyi orda oldum. Resmen hissettiklerimi anlattın. Ve pihtilasmadan o kadar korkuyorum ki anlatamam hep aklımda soru işareti. Turgut bey TSH ima Bile bnm soylememle baktı. Fsh amh LH hiç bakilmadi bile. Sadece 2. Negatif ten sonra histereskopi yaptı umudum o. İnşallah benim de senin gibi yüzüm güler canım. Gebeliğin hayırlı ve sağlıklı devam etsin.
Amin canım rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Pıhtılaşma testini doktor .istemeden sen yaptır.neden istiyorsun derse tüpbebekten önce doktorum istedi dersin bişey demiyorlar.ben Erciyes Üniversitesinde baktırdım ama orda çok gün atıyorlar.hatta ay

9

Canim Merhaba. Bende Turgut beyin hastasıyım. Sana iyi oran falan vermiş. Bana hiç olumlu olumsuz bir şey demez. Sadece bu kez rahmin durumu çok iyi dedi. Rabbim bi daha toparlanma ve başlama gücü versin. Bu arada asla kendinde suç arama. Her şey nasip...

Sen şimdi kaçıncı yı deniyorsun canım.inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın ve yüzünüz güler.sen doktoruna da çok takılma öyle.Allah nasip ettiyse o sadece aracı olacak.niyetini bozma bol bol dua et tamam mı

kızlar günaydın. aklıma birşey takıldı. prgstan iğnesi sonucu etkiliyormu? bilen varmı acaba? çatlatma iğnesi betahcg içerdği için idrar testi sonucunu etkiliyor peki ya progestan iğnesi?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 57
Sen şimdi kaçıncı yı deniyorsun canım.inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın ve yüzünüz güler.sen doktoruna da çok takılma öyle.Allah nasip ettiyse o sadece aracı olacak.niyetini bozma bol bol dua et tamam mı
Ha kendisinden aldığım elektirik de iyi yani ama bazı ihmallerinin olduğunu düşünüyorum ama belki ona göre öyle değildir. Canım bu üçüncü denemem.ucu de dondurulmuştu. Son hakkım ne yazık ki. Olmazsa sıfır için uzun bi ara vermek zorunda kalıcam. Pts günü transfer oldu. Dua Et lütfen. Bu arada dün gece tüm sayfayi okudum kananamam var yazmışın. Geçmiştir inşallah. Nasılsın şimdi

Mischin senin olmus beni bugunde test yaptim cizgi yok bide kizlar adet gunum yaklasti vajinal bilgem agrimaya basladi adet yaklasinca agrirdi genelde karinda sislik de var
Olmadi mi acaba :(( adet mi oluyorum:(((Allah im yardim et

Mischin senin olmus beni bugunde test yaptim cizgi yok bide kizlar adet gunum yaklasti vajinal bilgem agrimaya basladi adet yaklasinca agrirdi genelde karinda sislik de var
Olmadi mi acaba :KK43:( adet mi oluyorum:KK43:((Allah im yardim et
Bugün transferden sonra kaçıncı günün canım T trilece34 ? Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benzermiş. Bu arada benim de hafiften Kasık ve bel Ağrım başladı, canım sıkılıyor:( ama okulda olduğum için kafam dağılıyor, fazla takmıyorum. Allahım yüzümüzü güldür bu sefer, nolur.

Gözün aydın Canm kaçıncı gündü bugün, yani transfer tarihin ne zamandı

Çok sevindim canım.allah tamamına erdirsin.ilk transferinmi. Benimde 5.gün Blast. Yarın tahlil günüm. Çok endiseliyim.peki kaç embriyo tansfer edildi canim
çok tesekkurler darısı başına inş. pozitif düşünn negatife düştüğün an kötü gidiyor hersey. benim ilk trnsferim:) belirti namına bişey olmadığı için pek umudum yoktu. güç bela 2 koydrdum

Ha kendisinden aldığım elektirik de iyi yani ama bazı ihmallerinin olduğunu düşünüyorum ama belki ona göre öyle değildir. Canım bu üçüncü denemem.ucu de dondurulmuştu. Son hakkım ne yazık ki. Olmazsa sıfır için uzun bi ara vermek zorunda kalıcam. Pts günü transfer oldu. Dua Et lütfen. Bu arada dün gece tüm sayfayi okudum kananamam var yazmışın. Geçmiştir inşallah. Nasılsın şimdi
Evet ilk konuşunca falan çok samimi duruyor. hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallah.evet bi kere öyle oluyor gibi oldu.çünkü o gün bayağı yol yürümüştüm.şimdi iyiyim çok şükür.ama şu adet dönemini bi geçirsem hayırlısıyla.

çok tesekkurler darısı başına inş. pozitif düşünn negatife düştüğün an kötü gidiyor hersey. benim ilk trnsferim:) belirti namına bişey olmadığı için pek umudum yoktu. güç bela 2 koydrdum
Kız mischin mischin hadi gözün aydın .okuldan yeni geldim şimdi gördüm mesajını.Allah tamamına erdirsin inşallah:anneadayı::dua:

Back
X