TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Kızlar selamlar. Bu üçüncü denemem çok şükür pozitif i aldım bugün. Bu tedaviye çok umutsuz girmiştim. Transfer in 4. Gününe kadar da içimde bi boşluk vardı anlatamam. O günden sonra erken gebelik testi yapmaya başladım. Bu kez yok koyulasti yok bu kez silik çıktı kendi kendime ayrı bir stres yaptım. Ama hamd olsun bugün degerim 164 çıktı. Rabbim sağlıklı devam ettirsin. Kızlar transferden sonra yok kış hazırlığı yok bilmem ne çok da yorulmustum. Çok da korktum o ayrı. Hiiic yatamadim bile. Sadece ağırlığa ve kabızlıga dikkat ettim. Rabbim size de nasip etsin. Yüzümüzü hep guldursun inşallah
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin benimde 2 denemem yrn kan testi yaptırıcam inş bizde pozitif sonuç alırız belirtilerin nelerdi yada bi belirti oldumu

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin benimde 2 denemem yrn kan testi yaptırıcam inş bizde pozitif sonuç alırız belirtilerin nelerdi yada bi belirti oldumu
Canim inşallah sende güzel sonuçlar alırsın. Valla bende azıcık beta bile bulantı yapıyo. Ona belirti diyebilirim sadece. Çünkü onun haricinde yogun adet sancısı çektim.
5.gun dondurulmuş benimki bu gun transferin 8.gunu normal gebelik testim var evde yapsammi
Bende çıkmıştı. İdrara erken çıkıyor sanırım bende

Canım çok üzüldüm gerçekten. Hayırlısı böyleymiş, kısmet değilmiş bu defa. 8,9. Denemelerinde başarılı olan hatta ikiz Bebek sahibi olan bir sürü insan var. Sen de eninde sonunda anne olacaksın Allah'ımın izniyle, çok inanıyorum buna. Bol dua edelim, sabır dileyelim.
P
Kızlar selamlar. Bu üçüncü denemem çok şükür pozitif i aldım bugün. Bu tedaviye çok umutsuz girmiştim. Transfer in 4. Gününe kadar da içimde bi boşluk vardı anlatamam. O günden sonra erken gebelik testi yapmaya başladım. Bu kez yok koyulasti yok bu kez silik çıktı kendi kendime ayrı bir stres yaptım. Ama hamd olsun bugün degerim 164 çıktı. Rabbim sağlıklı devam ettirsin. Kızlar transferden sonra yok kış hazırlığı yok bilmem ne çok da yorulmustum. Çok da korktum o ayrı. Hiiic yatamadim bile. Sadece ağırlığa ve kabızlıga dikkat ettim. Rabbim size de nasip etsin. Yüzümüzü hep guldursun inşallah
Tebrik ederim canım, çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Benim de 3. Denenemdi. 2 gün önce test günümde sonucum 25 çıktı. Doktorum bugün tekrarlamamı istedi fakat bugün de sonucum 29 çıktı:( kısacası bu defa da rüyamız bitti:( Allah'ım isteyen herkesin yüzünü güldürsün.

P

Tebrik ederim canım, çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Benim de 3. Denenemdi. 2 gün önce test günümde sonucum 25 çıktı. Doktorum bugün tekrarlamamı istedi fakat bugün de sonucum 29 çıktı:KK43: kısacası bu defa da rüyamız bitti:KK43: Allah'ım isteyen herkesin yüzünü güldürsün.
Canim allah razı olsun. Evet takip etmiştim senin durumu :( Rabbim bi dahakine yüzünü guldursun inşallah. Pes etmek yok..

P

Tebrik ederim canım, çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Benim de 3. Denenemdi. 2 gün önce test günümde sonucum 25 çıktı. Doktorum bugün tekrarlamamı istedi fakat bugün de sonucum 29 çıktı:( kısacası bu defa da rüyamız bitti:( Allah'ım isteyen herkesin yüzünü güldürsün.
Yapma beeee çok üzüldüm

senden cesaretle erken gebelik testi aldım tek çizgi çıktı bugün transferden sonraki 4. günüm benimde sen ilk çifti hangi gün görmüştün canım

Kizlar mrb benimde dondurulmus 2 tane blastokist transferimin 3.günü bugun kahverengi akintim okdu jelden 4 saat sonra felan neden acaba

Evet canım, zaten belliydi böyle olacağı:( Elimizden bir şey gelmiyor Malesef, bu sonuca alışmaya çalışıyorum, Allah'ıma sığınıyorum. Vardır muhakkak bir sebebi, ama kabullenmek zor:(
Hem de nasıl zor

Kızlar tutunma kanaması diyorlar ya kanaması olmadan da pozitif gören oldu mu yada olduğu halde negatif gören var mı acaba? Çok merak ettim.

Bir meceranin daha sonuna geldik.yine başaramadık olmadı değerlerim yükselmemış bile 0,5 de kaldik Rabbime çok dua ettim yine elimde sadece göz yaşlarım kaldi Rabbim bekliyenlere mutlu haberi versin

senden cesaretle erken gebelik testi aldım tek çizgi çıktı bugün transferden sonraki 4. günüm benimde sen ilk çifti hangi gün görmüştün canım
Canim benim beta erken geçiyor idrara diye düşünüyorum artık. Transferi saymadan 4. Gün yaptım testi. Moral bozma sakin. Kaçıncı gün embriyosu bir de.

Kızlar tutunma kanaması diyorlar ya kanaması olmadan da pozitif gören oldu mu yada olduğu halde negatif gören var mı acaba? Çok merak ettim.
Canim bende hiiic olmadı o mevzu. Herkeste olmuyor
Bir meceranin daha sonuna geldik.yine başaramadık olmadı değerlerim yükselmemış bile 0,5 de kaldik Rabbime çok dua ettim yine elimde sadece göz yaşlarım kaldi Rabbim bekliyenlere mutlu haberi versin
Canim asla pes etmek yok, yenilgiyi sevindirmek yok. Her şeyi göze aldık bu yolda. Rabbim hemen toparlanip yeniden başlama gücü versin.

Yarın test günüm ve cok korkuyorum .inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.Sağol

Teşekkürler yasemin.☺kanama falan olmadı da ondan dolayi korkuyorum

Canım benim ya kıyamam benim de gözüm yaşlı hep

Back
X