TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Kızlar bu kullandıgımız iğneler vajinal jel falan bunlar idrar testinde çok silik çizgi yaratırmı transferimin 5. Gününde bilen varsa söyleyebilirmi yoksa bebek varda onun çizgisimi:)
Aycıcım kaçıncı gün embrıyosu transfer edildi. Jellerin sonucu etkıleyecegını düşünmüyrm

Kızlar bu kullandıgımız iğneler vajinal jel falan bunlar idrar testinde çok silik çizgi yaratırmı transferimin 5. Gününde bilen varsa söyleyebilirmi yoksa bebek varda onun çizgisimi:)
Aycıcım senin kaçıncı gün kaç hücreli embriyoydu.5. Gün embriyosu ise çıkabilir . Jelinde test sonucunu etkileyeceğini düşünmuyrm

Aycıcım senin kaçıncı gün kaç hücreli embriyoydu.5. Gün embriyosu ise çıkabilir . Jelinde test sonucunu etkileyeceğini düşünmuyrm
Benim 5. Gün embiryosu cnm 1. Kalite 1 ekimde transfer oldu ilk denememiz 4. Gün gecesi ve 5.gün sabahı yaptım ikiside çok silik belirsiz 2. Çizgi var gibi yani o kısım bembeyax değil:) ve bunlar erken gebelik testi progeston iğneside kullandım 5 gün 6. Gün jele geç dedi doktor o iğnelerin etkisi olabilirmi yoksa bebekmi bu:)kadar erken çıkarmı çıkmaz ise neden 2. Çizgi kısmı bembeyaz değil kafam karışık üzülmek istemiyorum:(ama düşünmektende alıkoyamıyorum kendimi

Kızlar merhaba! Su an bu basligi gördügüme öyle sevindim ki!!! Benim transferden sonraki sekizinci günüm ve saatler gecmek bilmiyor!! Birbirimizi en iyi anladigimiz en sabirsiz günlerimizi yasiyoruz sanirim. Bende bel agrisi, göğüslerde hassasiyet ( fazlasiyla), cogu zaman karindave daha cok kasiklarda sislik ve gerginlik hissi bir de ara ara su gibi renksiz kokusuz bir akinti oluyor. Ama gün icerisinde bazen hepsi kayboluyor. Son güne kadar test yapmak istemiyorum ama zor duruyorum!!!! Sizce bu yasadiklarim tutunma belirtileri olabilir mi? Siz nasilsiniz? Umarim hepimiz icin saglikla ve güzel haberlerle tamamina erer süreclerimiz :)))

Benim 5. Gün embiryosu cnm 1. Kalite 1 ekimde transfer oldu ilk denememiz 4. Gün gecesi ve 5.gün sabahı yaptım ikiside çok silik belirsiz 2. Çizgi var gibi yani o kısım bembeyax değil:) ve bunlar erken gebelik testi progeston iğneside kullandım 5 gün 6. Gün jele geç dedi doktor o iğnelerin etkisi olabilirmi yoksa bebekmi bu:)kadar erken çıkarmı çıkmaz ise neden 2. Çizgi kısmı bembeyaz değil kafam karışık üzülmek istemiyorum:KK43:ama düşünmektende alıkoyamıyorum kendimi
İnş tecrübelerime dayanarak söylyrm sonucun pozitif olabilir bence 5. Gün embriyosunda erkenden cıkabiliyr sonuc. Her gün idrar testını yap pozitif ise koyulaşır zaten. Şimdiden hayırlı olaun 5. Embryosu olması bile çok büyük şans.

Bu arada sevgili Ananasss testi yorumlamak icin cok erken ama bence umutsuz olmak icin daha da erken ;) umarim güzel haberle alacagiz senden.
Bu arada Harward Üniversitesi'nin yayinladigi bir calisma var. Tüp bebek sürecinde düzenli avokado tüketiminin tutunma oranlarini 3-4 kata kadar artirdigi tespit edilmis :) tavsiye ederim sevgiler!!! İyi geceler

Kızlar merhaba! Su an bu basligi gördügüme öyle sevindim ki!!! Benim transferden sonraki sekizinci günüm ve saatler gecmek bilmiyor!! Birbirimizi en iyi anladigimiz en sabirsiz günlerimizi yasiyoruz sanirim. Bende bel agrisi, göğüslerde hassasiyet ( fazlasiyla), cogu zaman karindave daha cok kasiklarda sislik ve gerginlik hissi bir de ara ara su gibi renksiz kokusuz bir akinti oluyor. Ama gün icerisinde bazen hepsi kayboluyor. Son güne kadar test yapmak istemiyorum ama zor duruyorum!!!! Sizce bu yasadiklarim tutunma belirtileri olabilir mi? Siz nasilsiniz? Umarim hepimiz icin saglikla ve güzel haberlerle tamamina erer süreclerimiz :)))
Hayırlı olsun teaf09. Senin kaçıncı gün transferiydi. Benim 5. Günüm 3. Gün embıyosu yerlestırıldı. Benim 2. Denemem bende hiç belirti yok . Hiçde ümidim kalmıyor sonlara doğru allah büyük allah ol deyince olacak bunuda biliurm

Bu arada sevgili Ananasss testi yorumlamak icin cok erken ama bence umutsuz olmak icin daha da erken :KK66: umarim güzel haberle alacagiz senden.
Bu arada Harward Üniversitesi'nin yayinladigi bir calisma var. Tüp bebek sürecinde düzenli avokado tüketiminin tutunma oranlarini 3-4 kata kadar artirdigi tespit edilmis :) tavsiye ederim sevgiler!!! İyi geceler
Haklısın aslında Avakoda tüketmek hep aklımdaydı aslında yrın tüketmeye başlayım bence

Bütüüün bu belirtiler fazlasıyla bende var bugün 10. Günüm çok az kaldı teste hayırlısı olsun inşallah

İnş tecrübelerime dayanarak söylyrm sonucun pozitif olabilir bence 5. Gün embriyosunda erkenden cıkabiliyr sonuc. Her gün idrar testını yap pozitif ise koyulaşır zaten. Şimdiden hayırlı olaun 5. Embryosu olması bile çok büyük şans.
Valla bi umutlandırdın beni cnm ;)(4. Tanede donduruldu 2 tanesi 1. Kalite )ama test yapmadım bi daha korktum silikte olsa göremiycekmişim gibi çünkü çok silik ama eşimde kardeşimde gördü benim gibi ama sonra ilaçlardan da olabilir diye yazılar okudum ve panikledim:(defalarca sonuca bakıyorum:))pazar sabah test yapıp yani 9. Gün 10. Günde kanda baktırıyım dedim korkuyorum hiç belirtim yok ama olmayabiliyormuş hayırlısı olsun öncelikle tabi sizin nasıldı bebiş oldumu:)

Benimde 6. Günüm bitiyo sadece senin anlattıgın akıntıdan oldu bugn bendede göğüsler iğnelerden beri agrıuo zaten ondan başka hiç belirtim yok zaten:( hayırlı olsun sanada inşallah güzel haberlerimiz olur çok heycanlı ve zor bir süreç gerçekten zaman geçmiyo:(

Farkli belirtiler ariyorsaniz igne gibi batmalar oluyor hem goguste hem karinda.Yani bende oyle.Ayrica bosa umitlendirmek tabiki istemem ama silik bile olsa ikinci cizgi cikinca kanda da pozitifi goruyorsunuz.

Benimde 6. Günüm bitiyo sadece senin anlattıgın akıntıdan oldu bugn bendede göğüsler iğnelerden beri agrıuo zaten ondan başka hiç belirtim yok zaten:KK43: hayırlı olsun sanada inşallah güzel haberlerimiz olur çok heycanlı ve zor bir süreç gerçekten zaman geçmiyo:KK43:
Hcg hormonu içeren iğnelerden kullandıysan testte pozitif görebilirsin ama diğer jelden olmaz diye düşünüyrm bence strese fazla sokma kendini kan testı yaptır çıkabilir.

Hayir güzelim kullandığın hiçbir ilaç beta hcg salgılamaz.. Beta hcg sadece hamile olunca belli olur.. eğer test hatalı değilse, tebrik ederim.. Allah tamamını erdirsin...

Hayir güzelim kullandığın hiçbir ilaç beta hcg salgılamaz.. Beta hcg sadece hamile olunca belli olur.. eğer test hatalı değilse, tebrik ederim.. Allah tamamını erdirsin...
İnşallahh umutlandırdınız beni:)teşekkürler Çatlatma iğnesi toplamadn önce vuruldu yani 10 günden fazla vücuttan çoktan atılmıştır heralde ve sadece prognex mi ne var ya o jelin iğnesinden vuruldum 5 gün yani ondada yok diyosunuz testlerin fotosunu zorda olsa attım kızlar mavi olan 4. Gün gece yaptığım pembe olan 5. Gün sabah ilk idrarla yaptıgım çizgileri sizde görüyomusunuz lütfen yazın:( tecrübesi olanlar buna benzer testleri olupta hamile olanlar yorumlarınızı bekliyorum:(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 69
  • image.webp
    image.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 78
Herkese günaydiin :) aycicigim cok silik de olsa görünüyor biraz :) insallah güzel haberler alacağız senden bence de. Sağlıkla ve mutlulukla tamamına ersin inşallah. Benim de bugün dokuzuncu günüm cok az kaldi ama yaklastikca yavasliyor sanki zaman :( acaba bi test de ben yapsam mi diye düşünüyorum amao kadar cesaretim de yok sanirim :( bu arada benimkiler dondurulmuş embriyolardi ve 3. gün embriyosuydu.
Not: kizlar bu forum islerinde pek basarili degilimdir ben bir de telefondan yazmak zorunda kalinca :D yanlis ya da sacma bir sey yaparsam kusura bakmayin n'olur!

Back
X