TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Merhaba kızlar bugün emriyo tranferimin 8. Günü ve sabah uyandığımda adetin ilk günü gibi kanamam başladı şuan hala ara ara geliyor ped taktım ama ona hiç bulaşmadı hep peçeteyle sildiğimde geliyor bazen kan gibi bazen kahverengi gibi hiç bi ağrım falan yok ama sizce bu kanama lekelenme tutunmanın belirtisimi yoksa negatif sonuçmu çok korkuyorum bütün emeklerimiz boşa gidecek diye herşey yolunda ilerledi hiç bi aksilik çıkmadı 5. Gün transferi yapıldı ama şimdi bu kanama neyin habercisi çok sıkıldım test gününü bekliyorum ama böyle bu olayı yaşayan varmı sonucu ne çıktı nolur bilgilendirin beni..

Merhaba kızlar bugün emriyo tranferimin 8. Günü ve sabah uyandığımda adetin ilk günü gibi kanamam başladı şuan hala ara ara geliyor ped taktım ama ona hiç bulaşmadı hep peçeteyle sildiğimde geliyor bazen kan gibi bazen kahverengi gibi hiç bi ağrım falan yok ama sizce bu kanama lekelenme tutunmanın belirtisimi yoksa negatif sonuçmu çok korkuyorum bütün emeklerimiz boşa gidecek diye herşey yolunda ilerledi hiç bi aksilik çıkmadı 5. Gün transferi yapıldı ama şimdi bu kanama neyin habercisi çok sıkıldım test gününü bekliyorum ama böyle bu olayı yaşayan varmı sonucu ne çıktı nolur bilgilendirin beni..
Canim aynisini bende yasadim.progestan igne vurduruyorum her gun.bugun test sonucuma gore hamileyim.insallah tutunma kanamasidir

Canim aynisini bende yasadim.progestan igne vurduruyorum her gun.bugun test sonucuma gore hamileyim.insallah tutunma kanamasidir
İnşallah öyledir ama moralim çok bozuldu şuan normal adet olmuş gibi devam ediyo ben umudumu iyice kaybettim yarın test yaptırıcam ama hiç olumlu gibi gelmiyo bana

Merhaba kızlar, nasılsınız? Ağustos ayında transferimden sonra bu topicteydim, ama olmadı. İki gün önce dondurulmuş embriyo transferi oldum ve yine buradayım. Pozitifi gören arkadaşlar tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görün inşallah. Bekleyen arkadaşlarıma Allah sabır versin, sonunda da bebek mutluluğunu yaşatsın inşallah. Bu arada benim 4. Denemem bu :(
@morpembe7 sıkma canını, kanama kesilirse tutunduğundan olmuştur. İnşallah da öyle olmuştur. Herkesin güzel haberlerini bekliyorum. :KK200:

Hemen olumsuzluğa kapılma. Yerleştirme sonrası 15 güne kadar direk adet kanaması gibi yoğun bir kanama olmadığı taktirde pembe kahverengi lekelenme normal dediler ki bende yaşadım 7. Ve 8.günümde ve şuan 8 haftalık hamileyim. Ağrın ve yoğun kanaman olursa o zaman umutsuz ol ama yoğun bir kanama yok anladığım kadarıyla.

Merhaba kızlar, nasılsınız? Ağustos ayında transferimden sonra bu topicteydim, ama olmadı. İki gün önce dondurulmuş embriyo transferi oldum ve yine buradayım. Pozitifi gören arkadaşlar tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görün inşallah. Bekleyen arkadaşlarıma Allah sabır versin, sonunda da bebek mutluluğunu yaşatsın inşallah. Bu arada benim 4. Denemem bu :KK43:
@morpembe7 sıkma canını, kanama kesilirse tutunduğundan olmuştur. İnşallah da öyle olmuştur. Herkesin güzel haberlerini bekliyorum. :KK200:
Yarın sabah test yaptırıcam bakalım sonuç ne alacak rabbim hayırlısını nasip etsin artık diyecek başka bişey bulamıyorum inşallah seninde emeklerin çabaların yüzünü güldürür canımm

Hemen olumsuzluğa kapılma. Yerleştirme sonrası 15 güne kadar direk adet kanaması gibi yoğun bir kanama olmadığı taktirde pembe kahverengi lekelenme normal dediler ki bende yaşadım 7. Ve 8.günümde ve şuan 8 haftalık hamileyim. Ağrın ve yoğun kanaman olursa o zaman umutsuz ol ama yoğun bir kanama yok anladığım kadarıyla.
Şuan normal adet gibi kanamam var sabah test yaptırıcam sonucu sizinle paylaşıcam inşallah olunlu sonuç haberini veririm size rabbim hepimizin yardımcısı olsun :110:

Kızlar transfer Cumartesi yapıldı, ben de beklemedeyim, çok zormuş beklemek. Allah bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize insallah.:anne::anneadayı:

Kızlar transfer Cumartesi yapıldı, ben de beklemedeyim, çok zormuş beklemek. Allah bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize insallah.:anne::anneadayı:
Hadi hayırlısı olsun güzel haberler verirsin sende inşallah

Merhaba kızlar dün kanamam başlamıştı demiştim bugün hala devam ediyo test yaptırdım ve sonuç 0,288 yani negatif hiç tutunmamış bile sanırım olmadı yani rabbim nasip etmedi hayırlı bi zamanı var demekki giden para pul bi yana onca emek eziyet ilaç ve evimden uzakta kaç gün neler yaşadık onlara yanıyorum can parçam canım eşimde çok üzüldü ama oda benim gibi düşünüyo rabbim ol derse olur zaten hayırlısı buymuş demekki dedi bu süreç insanı çok yıpratıyo tek dayanak eşlerimiz oluyo rabbim onu başımdan eksik etmesin . Bu arada bu yaşadığınız yaşıcanız süreci çok kişilere anlatmayın kafanız rahat olsun ben öyle yaptım kendi aileme dahi söylemedim eğer söyleseydim daha çok üzülürdüm ve herkafadan ayrı ses dinlerdim şuan ne diyeyim hakkımızda hayırlısı rabbim hepinizin yardımcısı olsun benim ilk denememdi önümde rabbim ömür verdikçe yaşanacak yıllarım var inşallah herşeyin hayırlısı...

Hayırlısı olsun, gerçekten herşeyin bir zamanı var, hiç üzme kendini. Allah ne zaman kararlaştırdıysa o zaman olacak inşallah.

Merhaba kızlar 4 ekimde transferim yapıldı 15 ekim ve 17 ekim kanda gebelik pozitif çıktı doktorum değerimin çok iyi olduğunu hamile olduğumu söyledi ama bugün çok hafif pembemsi bir kanamam oldu doktorumla görüştüm vajinal yoldan aldığım progestanı bırakıp günde 1 kez 2 dozluk progestan iğnesi yaptırmamı söyledi sizce bu durum normal midir? 28 ekimde ilk ultrason muayenem olacaktı çok korkuyorum böyle durumla karşılaşan oldu mu? Ne olur cevap yazın :110::KK43::KK43:

Merhaba kızlar 4 ekimde transferim yapıldı 15 ekim ve 17 ekim kanda gebelik pozitif çıktı doktorum değerimin çok iyi olduğunu hamile olduğumu söyledi ama bugün çok hafif pembemsi bir kanamam oldu doktorumla görüştüm vajinal yoldan aldığım progestanı bırakıp günde 1 kez 2 dozluk progestan iğnesi yaptırmamı söyledi sizce bu durum normal midir? 28 ekimde ilk ultrason muayenem olacaktı çok korkuyorum böyle durumla karşılaşan oldu mu? Ne olur cevap yazın :110::KK43::KK43:
Böyle bir durumla karşılaşmadım canım.. Ama sakin olmaya çalış gülüm, bebeğin inşallah sana sıkı sıkı tutunur..

Canim hiç telaslanma. Şakir şakır kanama yla gebeliği devam eden arkadaşlar var. Bir iki damlayla bişi olmaz rabbimin izniyle.

Hafif pembemsi olmasi sorun olmaz diye biliyorum ben.Sanmıyorum sorun olacağını.

Merhaba arkadaslar 4 gunluk sayfanin uyesiyim .Okudukca sizleri bende duygularimi paylasmak istedim.Yarin benim icin buyuk gun kanda 12.gun testi yaptiracagim.Heyecanliyim dogal olarak.Allah hakkimizda hayirli olani nasip etsin.Hepimiz birbirimize dua edelim.

Merhaba arkadaslar 4 gunluk sayfanin uyesiyim .Okudukca sizleri bende duygularimi paylasmak istedim.Yarin benim icin buyuk gun kanda 12.gun testi yaptiracagim.Heyecanliyim dogal olarak.Allah hakkimizda hayirli olani nasip etsin.Hepimiz birbirimize dua edelim.
Hadi hayırlısı inşallah olumlu sonuçla dönersin :dua: bizi de habersiz bırakma.

Back
X