TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Sonuç alan arkadaşlar tebrik ederim. Sonuna kadar sağlıkla gidin inşAllah. Belirtileriniz var mıydı acaba?

Cok sukur canim hic umudum yoktu adet olucam.zannediodum surekli o his vardi cok sukur rabbime

Kizlar peki kullandiktan sonra biraz yuruyor musunuz ve aplikatoru acarken sizde de biraz disari cikiyor mu ilac

Kizlar peki kullandiktan sonra biraz yuruyor musunuz ve aplikatoru acarken sizde de biraz disari cikiyor mu ilac
15 dk yurumen lazım canım. Jeli salla işac uca gelsin snra ucunu cevırerk kır bnde dısarı tasmıyor hiç. Jelı içine it sonuna kdr sık ve sıkmaya devam ederek dısarı cıkar aplıkatörü. Bana boyle anlattı hemsireler bi sıkontı yasamadm

Hmm bnde aksamlari yapip bi 5 10 dk yatip uzerine 20 dk yuruyorm ne yaptiysam akti heo siktigimiz yere igne ile delik acinca ancak hic tasmadi bende oyle yapiyorum hepsi gidiyor boylece dogru mu yapiyorm aceba ddm cok sagolun

Kızlar ilk keseyi görmeye gittiğinizde vajinal ultrasonmu yapıyorlar karındanmı bakıyorlar bilgi verebilir misiniZ

Hayırlı akşamlar:dua:
Zor ve uzun bi sürecin sanırım sonuna geldim. Bugün son kez kan verdim yarın hemşire arayıp genelin bilgi verecek. Baştan başlamam gerekirse

--2016 nisan aşılama Medipol
--2016 haziran taze embriyo transferi Memorial
--2016 eylül dondurulmuş transfer Memorial
--2017 ocak dondurulmuş transfer Memorial

İkinci denemem kimyasal oldu sanırım. Değerler 9-25-40 sonra sıfırlandı.

12 ocakta son kalan dondurulmuş transferim oldu.

5. Gün : 24,40
7. Gün : 74,40
9. Gün : 219,9
11. Gün: 626,1 <--- Bugün

Hemşire dokuzuncu gün on birinci gün tekrarla iki katı ve fazlası olursa 20 gün sonra doktora kese ve kalp atışı için gidersin dedi.

Maddi ve manevi zorlu bir süreç,Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Dualarım sizlerle,sizde benim için dua edin olur mu? Hayırlısıyla kucağıma almak nasip olsun:dua::dua:

Back
X