- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız maşallah. Bnim 4 haftalıkken değerim 720ydi. Yani transferin 11. GünüBilmiomki canim ya degerim iyimi 3haftalikmis
Bn kullanyrm cnmTransfer sonrasi crinon jel kullanan var mi
Ben kullanıyorum canımTransfer sonrasi crinon jel kullanan var mi
15 dk yurumen lazım canım. Jeli salla işac uca gelsin snra ucunu cevırerk kır bnde dısarı tasmıyor hiç. Jelı içine it sonuna kdr sık ve sıkmaya devam ederek dısarı cıkar aplıkatörü. Bana boyle anlattı hemsireler bi sıkontı yasamadmKizlar peki kullandiktan sonra biraz yuruyor musunuz ve aplikatoru acarken sizde de biraz disari cikiyor mu ilac
Hıc yatma canım direkt yürüHmm bnde aksamlari yapip bi 5 10 dk yatip uzerine 20 dk yuruyorm ne yaptiysam akti heo siktigimiz yere igne ile delik acinca ancak hic tasmadi bende oyle yapiyorum hepsi gidiyor boylece dogru mu yapiyorm aceba ddm cok sagolun
Cnm bi kısım tortu geliyor ztn bi süre snra ama yuruyunce emilim oluyormus rahim işine yarayanı emip gerisni dışarı atıyormus ztn özellikle tembihliyorlar yurıyun sakın yatmayın diyeGeri gelmez mi aceba oyle
Tamam canim cok sağol 1.gun bitiyor bakalim Allah hepimizin yuzunu guldurur insallahCnm bi kısım tortu geliyor ztn bi süre snra ama yuruyunce emilim oluyormus rahim işine yarayanı emip gerisni dışarı atıyormus ztn özellikle tembihliyorlar yurıyun sakın yatmayın diye
Bende kullanıyorumTransfer sonrasi crinon jel kullanan var mi
Hanımlar bebişleri aldım geldim allah in izni ile inşallah annelerine tutunurlar sağlıklı bi şekilde kucamiza almayı nasıp eder rabbim dua edelim birbirimizeBende kullanıyorum
İnşallah cnimm inşallah. Sımsıkı tutunsunlsr annelerineHanımlar bebişleri aldım geldim allah in izni ile inşallah annelerine tutunurlar sağlıklı bi şekilde kucamiza almayı nasıp eder rabbim dua edelim birbirimize
İnş tutunurlar annelerine geri sayım basladıHanımlar bebişleri aldım geldim allah in izni ile inşallah annelerine tutunurlar sağlıklı bi şekilde kucamiza almayı nasıp eder rabbim dua edelim birbirimize