TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Benim bugün transfer sonrasi 9.cu günüm o yüzden endiseleniyorum canim
Canım bende 11. Gunundeyim ama endişelencek birşey yok. Bende de oldu hafif kahvesi gibi topak şeklinde geri geldi ama olabiliyor öyle bir durum. Biraz daha fazla yürümek gerekiyor

Canım bende 11. Gunundeyim ama endişelencek birşey yok. Bende de oldu hafif kahvesi gibi topak şeklinde geri geldi ama olabiliyor öyle bir durum. Biraz daha fazla yürümek gerekiyor
Anladim canım saol sonuç ogrendinmi peki inşallah hamissindir

Canım nasılsınn baya oldu görüşmeyeli napiosun ne durumdasn tedavi oldunmu bu ay
Aaa eski arkadasim :) evet canim oldum.. aktif degildim sitede. Bilerek uzaklasmak istedim. Bugun sonucumu aldim 128 cikti 9. Gun 5.gun embriyosu transfer edildi 2 tane.. ptesi tekrarlicam insallah bi sorun olmaz bu sefer... sen nasilsin ne durumdasin

Aaa eski arkadasim :) evet canim oldum.. aktif degildim sitede. Bilerek uzaklasmak istedim. Bugun sonucumu aldim 128 cikti 9. Gun 5.gun embriyosu transfer edildi 2 tane.. ptesi tekrarlicam insallah bi sorun olmaz bu sefer... sen nasilsin ne durumdasin
Yaaaa çok sevindimm:KK200::anneadayı:inşallah darısı basimizaaa olurr 128 kaçıncı gün sonucun peki. Benmde transfer oldu bugün 5.gün bakalm beklemedeyimm canmm.

Yaaaa çok sevindimm:KK200::anneadayı:inşallah darısı basimizaaa olurr 128 kaçıncı gün sonucun peki. Benmde transfer oldu bugün 5.gün bakalm beklemedeyimm canmm.
Sagol canim. Insallah duzenli artar. Seninde mutlu haberini okuruz.. 9. Gunki degerim. Bugun benimde 9. Gunum..sabah yaptirdim hemen. Test gunumdu. Erkene verdi niyeyse. Belki pazar oluyo 10 u diye.

Sagol canim. Insallah duzenli artar. Seninde mutlu haberini okuruz.. 9. Gunki degerim. Bugun benimde 9. Gunum..sabah yaptirdim hemen. Test gunumdu. Erkene verdi niyeyse. Belki pazar oluyo 10 u diye.
İnşallah canm insallah gayet güzel bi değer Allah hayırlı sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip eder inşallah bakalım artık ikizmi tekmi:)

İnşallah canm insallah gayet güzel bi değer Allah hayırlı sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip eder inşallah bakalım artık ikizmi tekmi:)
Hakkimizda hayirlisi canim. Bizim hersey kabulumuz.. yeterki guzel ilerlesin. Sorun cikmasin.

Tebrik ederim güzel sonuçlar alırsın inşallah:)

Kızlar crinone jel kullananlar az önce peçete ye kahvemsi topak topak geldi sizdede oldumu böyle bir şey yoksa adet mi oluyorum ondanmi renk değişti bilen varmidirr:110:

Canım benimde oldu bende tedirgin oldum ama sonra oluruna bıraktım hatta su an ara ara oluyor koyu yesil siyaha yakın ton. Mantarda olabilir canım persembe doktora gidince sorcam bakalım Rabbim bize bağışlasın insallah

Kızlar merhaba. Transferin 13. Günü rakam 887.88 çıktı ikiz olma ihtimali var mıdır sizce rakam yüksek çıktı çünkü :)

Kaç embriyo transfer edildi benim mesela tek embriyo transfer edildi 14. Gün rakam 1258.0 çıktı

Back
X