ben su anda koc universitesi hande hanima gidiyorum, Benim 23 temmuzda ayrıntılı ultrason randevum var ve işin doğrusu hande hn perinatologmu bilmiyorum son 3 takibine o bakti.Ben yinede tavsiyelerini not alabilirim.istanbuldayim canim.Birde hande hn kendisi detayli yapi caz demişti branşı değilse bakabiliyormu ki kafam karıştı iyice.Merhaba canim benim tup bebek dr um yonlendirdi ilk perinatologa. Senin henuz haftan gelmemis zaten birkac hafta sonra 21. Haftadan itibaren ayrintili ultrason icin gidersin perinatologa. Ben baya bi gezdim perinatologlari. Istanbuldaysan ve eger dr tavsiyen yoksa ben tavsiye edebilirim canim
Perinatologa git mutlaka internette bu dr icin ne yaziyor kendi sitesinde falan? Uzmansa anlamaz canim o kadar fazla. Atil yuksel, recep has a gidebilirsin cok cok cok uzmanlarben su anda koc universitesi hande hanima gidiyorum, Benim 23 temmuzda ayrıntılı ultrason randevum var ve işin doğrusu hande hn perinatologmu bilmiyorum son 3 takibine o bakti.Ben yinede tavsiyelerini not alabilirim.istanbuldayim canim.Birde hande hn kendisi detayli yapi caz demişti branşı değilse bakabiliyormu ki kafam karıştı iyice.
Anladim canim bakicam uzmanlik alani vs neymis,tavsiyelerin icinde sagol onlarada bakicam,dilegim en kisa zamanda bebek mujdeni burdan okumak olucak.Perinatologa git mutlaka internette bu dr icin ne yaziyor kendi sitesinde falan? Uzmansa anlamaz canim o kadar fazla. Atil yuksel, recep has a gidebilirsin cok cok cok uzmanlar
Insallah canim cok sagol hamilesin sen dua et nolur bana merve ismim. Bu arada atil yuksel muayene 700 tl. Recep has 500 tl . Bir de fehmi yazicioglu var ben bu ucune de gittim 350 tl.Anladim canim bakicam uzmanlik alani vs neymis,tavsiyelerin icinde sagol onlarada bakicam,dilegim en kisa zamanda bebek mujdeni burdan okumak olucak.
Adini biliyorum merve hic unutmadim da emin ol ismini soyleye soyleye dua ediyorum sana.bu dr lar sadece detayli ultrasonami bu fiyatlarla bakıyorlar,pahaliymis ba^ya .beni şimdiden bir korku aldı insallah güzel şeyler duyarım.Insallah canim cok sagol hamilesin sen dua et nolur bana merve ismim. Bu arada atil yuksel muayene 700 tl. Recep has 500 tl . Bir de fehmi yazicioglu var ben bu ucune de gittim 350 tl.
Canim benim cok sagol tesekkur ederim allah razi olsun insallah guzel haberler vereceksin bana:) evet bu dr lar cok unlu zaten cok basarili dr lar.perinatologlarin fiyatlari hep bu civarda. Ayrintili bakilsin diye gidilio bu dr lara canim surekli gidilecek dr lar degil zaten randevu almak bile zorAdini biliyorum merve hic unutmadim da emin ol ismini soyleye soyleye dua ediyorum sana.bu dr lar sadece detayli ultrasonami bu fiyatlarla bakıyorlar,pahaliymis ba^ya .beni şimdiden bir korku aldı insallah güzel şeyler duyarım.
Merhaba bir hafta once bebegimi aldirmak zorunda kaldim. Beyin gelisiminde maalesef problemler gorundu 22 haftaliktik ama normal dogumla kaybettim bebegimi. Ayrintili ultrasonda belli oldu hersey 6 prof gezdim ve sonuc husran. Bebegimi kaybetmeden once amniyosentez yaptirdim sonucunu bekliyorum pgt yapilmisti bendeki translokasyon olan 4 ile 11 . Kromozoma bakilmisti simdi sonuc bekliyoruz baska birsey mi var yoksa pgt basarisiz mi oldu yoksa tum kromozomlara baktirmamistik onun icin mi oldu diye. Maalesef bebegimi kaybettim
Canim merhaba cok tesekkur ederim. Maalesef evet cok Zor canim bu yasadiklarimiz senin ve digerlerinin de. Bana kalirsa sen orada yaptirmaya devam et burada daha pahaliya geliyor cunku. En azindan orada devlet oduyor bir kismini. Burada cgh array yaptirinca iyice fiyat artiyor. Embriyo basina para aliolar maalesef. Kibrisa gitme derim ben. Orda da istanbula ya da anlaraya gonderiyorlar embriyolari test icin. Eger istanbul dusunursen de memorialin cok iyi oldugunu biliyorum. Pgt tup bebekte. Ama senin gel git ve masraflar hersey daha pahali olur oradan baska biyerde yaptirirsan. Ayrica canim pgt ile tup bebek sayfasi var ordan da bircol arkadas normal deneyerek hamile kaldi ve bebeklerini aldilar kucaklarina. Benim fikrim once esinin spremiyle ilgili ne tedavi gerekiyorsa yapin. Ki anladigim kadariyla bunda bir problem olmuyor ki toplanan yumurtalar dollenip embriyo haline gelebilmisler. Cok fazla detay var translokasyonda ama en azindan saglikli yumurtan cikmis. Her ay farkli oluyor tabiki de denemek gerek surekli.iki tedavi arasinda ne kadar sure birakmistin sen? Benim korktuklarim arasinda acaba benim transloksyonumun disinda baska bisey daha mi var diyorum. Insallah cikmaz oyle seyler allah korktuklarimizi gostermesin bizlere insallah. Almanyada tedavi nasil ilerliyor. Senin yumurtan toplandiktan sonra embryolar dondurulup mu bakildi? Yoksa once bakilip sonra mi donduruldu? Ya da hic dondurulmadan mi transfer edilmisti?Bu arada deepliner cok üzüldüm allah sabir versin...
Canim merhaba cok tesekkur ederim. Maalesef evet cok Zor canim bu yasadiklarimiz senin ve digerlerinin de. Bana kalirsa sen orada yaptirmaya devam et burada daha pahaliya geliyor cunku. En azindan orada devlet oduyor bir kismini. Burada cgh array yaptirinca iyice fiyat artiyor. Embriyo basina para aliolar maalesef. Kibrisa gitme derim ben. Orda da istanbula ya da anlaraya gonderiyorlar embriyolari test icin. Eger istanbul dusunursen de memorialin cok iyi oldugunu biliyorum. Pgt tup bebekte. Ama senin gel git ve masraflar hersey daha pahali olur oradan baska biyerde yaptirirsan. Ayrica canim pgt ile tup bebek sayfasi var ordan da bircol arkadas normal deneyerek hamile kaldi ve bebeklerini aldilar kucaklarina. Benim fikrim once esinin spremiyle ilgili ne tedavi gerekiyorsa yapin. Ki anladigim kadariyla bunda bir problem olmuyor ki toplanan yumurtalar dollenip embriyo haline gelebilmisler. Cok fazla detay var translokasyonda ama en azindan saglikli yumurtan cikmis. Her ay farkli oluyor tabiki de denemek gerek surekli.iki tedavi arasinda ne kadar sure birakmistin sen? Benim korktuklarim arasinda acaba benim transloksyonumun disinda baska bisey daha mi var diyorum. Insallah cikmaz oyle seyler allah korktuklarimizi gostermesin bizlere insallah. Almanyada tedavi nasil ilerliyor. Senin yumurtan toplandiktan sonra embryolar dondurulup mu bakildi? Yoksa once bakilip sonra mi donduruldu? Ya da hic dondurulmadan mi transfer edilmisti?
Ayyy cok guzel anlatmissin canim, anladigim kadariyla orada yapilan yontem cok cok iyi gibi geldi bana. En azindan embriyoya dokunmuyorlar super bisey bu. Sen bir kere daha dene orada bana kalirsa. Buralara gelsen de toplamda 20.000 tl civari para gidiyor ustelik bir de ucak biletin vs var. orda devlet karsilamasa bile daha uyguna geliyor bana kalirsa
ohhs oldum maalesef . çok fazla yumurta toplandı gerçekten. 20 zaten çok çok güzel bir sayı yumurta için. benim çok daha fazla olduğu için ohhs oldum fenaydı. çok teşekkür ederim. sadece pgt yapıldı bana cgh yapılmadı. sadece bendeki translokasyonlara bakıldı embriyolarda.bir de hangi çeşit pgt yapıldı size?deepliner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?