Sanane ! Neden söylüyosun ? Bu tarz meselelere girme. Başına iş açarsın. Kızın nişanlısını bela almakla kalmazsın çoğu kişi sana muhalefet olur. Kimse istemez bu durumu tabiki başına gelsin ama herşeyin bir yolu yordamı var. Öyle gidip pata küte şöyle şöyle oldu dersen sana kim inanır ?
Gidip nişanlısıyla konuşup bunu kaydetmen ne kadar saçma birşey. Filmlerde olur bu sahne. Allah muhafaza bu tarz meseleler kan çıkmasına kadar gider. Dikkat et hiç bulaşma.
Hee çok mu içine oturdu. Kendinden , gözlerinden yüzde yüz eminsin, duyduklarından yüzde yüz eminsin diyelim o zaman fake bir maille kıza mail atarsın , nişanlısını takip etmesini tavsiye edersin. Bitti, bu kadar.
Gidip arkadaşına direk söylersen zaten sana inanmaz. Ben bile inanmadım. O hiç inanmaz. Kolay inanılacak şeyler değil bunlar. Aile meselelerine öyle karışılmaz. Deli cesaretiyle öne atılmayın hemen. Yol yordam vardır. Bu kızın hiç mi anası babası, abisi , dayısı yokta sen kendini öne atıp hayat kurtaracaksın ?
Hem insan kendinden bile şüphe eder bu tarz birşey söylerken. Gözdür yanılır. Sen kesin eminsin yani ? Koskoca Taksim ' de en yakın arkadaşının nişanlısını travestilerle gördün , onlarla pazarlığını direk duydun, dinledin ve o seni farketmeden oradan uzaklaştıklarını da izledin ? Eee kardeşim çekseydin resimlerini o esnada. -ki bu dediklerinden emin değilsen , en ufak bir şüphen varsa bence sus ve kızın midesini bulandırma. Eğer bunlar gerçek değilse bunun vebali altında kalırsın. Vicdanınla hareket et.
Neyse çok efor sarfettim. Kafi sanırım.