Travesti! Acil!

Benim de eski sevgilim gece tunalıda hayat kadını gördüklerini 'konuşmak' için yanına gittiklerini anlatmıştı. Eee dedim sonra? Eesi kadın travesti çıktı ama vücudu o kadar çok kadına benziyordu ki :/ demişti. Ne yapsan boş bu erkeklere ya

Ben olsam söylerdim. Yani arkadaşının hastalık kapma olasılığı da var, her açıdan hayati bir durum bence.

yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal..
şimdi söylersen senin kötü olma riskin yüksek..hemde çok yüksek çünkü arkadaşlarında dediği gibi kanıtın yok..
söylemesen bu seferde icini kemirecek bu durum..
ben ne yapardım hiç bilmediğim için sana da akıl veremeyeceğim..
hayat kadını olsa,hani beeeeelllllkkkiii söylemiyim diye düşünebilirim(o da belki..) ama travesti ya..çok fena çok..

bence söyleee belki ilk söylediginde sana inanmayabilir o zamanda takip etmesini filan söyle cünkü yuva kuracagi erkegin öyle biri oldugunu kesinlikle bilmesi lazim ilerde cok sorun olur evlenmeden coluk cocuk olmadan ögrensin derim sen bence söyleeee arkadasina hatta düsünmene bile gerek yok bu konuyu elini vijdanina koyyy bak vijdanin neler neler diyorrrr bunu yapman lazim biliyorum zor bi durum öyle pat diye söylenmez ama söylemelisinnnn

travestı gıbı konusur demıssın,gordugun ıkı travestıden bırımıydı cocuk yoksa pazarlık yapanmı o cocuktu.Ben olsam soylerım,soyelyemesemde vıcdan azabından kahrolurdum içim içimi yerdi..

amanın kkda bi bu kalmıştı bunuda gördük akannehir
bende merak ettim nerde kaldı konu sahibesi kızceğiz

e dogru yollar genelde en zor olanlardir
bencede kesinlikle gizlenilemeyecek bisey bu
soylemen lazim..
e bizide sonuctan haberdar edersen seviniriz bak herkes seni bekliyo

ya hem senin hem arkadaşın için çok zor bir durum.Allah kimsenin başına vermesin. arkadaşın bi şekilde bunu mutlaka bilmeli..kıro tipli diyosun ve muhtemelen eşcinselliğini gizlemek için refleks olarak böyle şeyler yapıyor.yani sürekli travestilerle dalga geçmesi travesti esprileri yapması falan.iğğğrenç bir insanmış tek kelimeyle!! yani aslında çevresinin gerçek durumunu öğrenmesinden ödü patlıyor.ben sana zarar verebilmesinden endişe ediyorum açıkçası.rezil oldum şimdi bana iftira attı vs die baskın çıkmaya çalışıp sana bişey yapabilir.''erkekliğime laf ettiği için öldürdüm'' şeklinde ifade veren bi sürü katil var.Allah korusun başına bi iş gelmesin sonra.yani ben olayın bu taraflarına takıldım daha ziyade.arkadaşına söleyince arkadaşın inanır mı inanmaz mı kısımlarına fazla kanalize olamadım duyduğum bu endişe yüzünden.

Son düzenleme:
Bence arkadaşını buna inandırman zor olucak.bu yüzden onun da görmesi lazım ki inkar edildiğinde sen yalancı duruma düşmeyesin.

ben olsam hemen söylerdim. böyle pislik olurmu hic. kizcagiz saf temiz bir sekilde evlilik hayalleri kurarken o pislik nasil böyle bir sey yapar. hemen söyle. eger inandirabilirsen o kizcagizi bir pislikten kurtarmis olacaksin. keske telefonunla bi resim falan cekseydin elinde kanitin olurdu. sana inanmasi kolay olurdu.

gerci bu isin birde tehlikeli yönü var. senin nisanlisina anlattigini ögrenirse eger bu pislik sana musallat olabilir. bir arkadasinda önerdigi gibi, sana ait olmayan yada o arkadasinin senin oldugunu bilmedigi bir mail adresinden arkadasina mail yaz. bu sekilde söyle. böylece senin kimliginde gizli kalmis olur.

Allah hepimizi pisliklerden korusun.

Söylerdim ama kimliğimi açıklamadan. Farklı bir adresten mail atardım.Gerçi bu şekilde ciddiye alır mı bilemem. Aramızı bozmaya çalışan biri hayatım der çıkar işin içinden nişanlısı
Bizzat gidip söylersen arayı bozan kötü kadın olursun kesinlikle...
Ya da direkt nişanlısına arkadaşının yanında soracaksın travestinin yanında ne işiniz vardı diye..Zor bir durum valla..İyi düşün.

Sanane ! Neden söylüyosun ? Bu tarz meselelere girme. Başına iş açarsın. Kızın nişanlısını bela almakla kalmazsın çoğu kişi sana muhalefet olur. Kimse istemez bu durumu tabiki başına gelsin ama herşeyin bir yolu yordamı var. Öyle gidip pata küte şöyle şöyle oldu dersen sana kim inanır ?

Gidip nişanlısıyla konuşup bunu kaydetmen ne kadar saçma birşey. Filmlerde olur bu sahne. Allah muhafaza bu tarz meseleler kan çıkmasına kadar gider. Dikkat et hiç bulaşma.

Hee çok mu içine oturdu. Kendinden , gözlerinden yüzde yüz eminsin, duyduklarından yüzde yüz eminsin diyelim o zaman fake bir maille kıza mail atarsın , nişanlısını takip etmesini tavsiye edersin. Bitti, bu kadar.

Gidip arkadaşına direk söylersen zaten sana inanmaz. Ben bile inanmadım. O hiç inanmaz. Kolay inanılacak şeyler değil bunlar. Aile meselelerine öyle karışılmaz. Deli cesaretiyle öne atılmayın hemen. Yol yordam vardır. Bu kızın hiç mi anası babası, abisi , dayısı yokta sen kendini öne atıp hayat kurtaracaksın ?

Hem insan kendinden bile şüphe eder bu tarz birşey söylerken. Gözdür yanılır. Sen kesin eminsin yani ? Koskoca Taksim ' de en yakın arkadaşının nişanlısını travestilerle gördün , onlarla pazarlığını direk duydun, dinledin ve o seni farketmeden oradan uzaklaştıklarını da izledin ? Eee kardeşim çekseydin resimlerini o esnada. -ki bu dediklerinden emin değilsen , en ufak bir şüphen varsa bence sus ve kızın midesini bulandırma. Eğer bunlar gerçek değilse bunun vebali altında kalırsın. Vicdanınla hareket et.

Neyse çok efor sarfettim. Kafi sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…