Banlanmissin ama yinede konuscamtercihini kumarbazlıktan veya alkoliklikten veya uyuşturucu bağımlılığından veya sübyancılıktan veya sadistlikten yana kullanmış birine de; çocuğunuzun merhaba demesini ister misiniz? yoksa tercihini trans olarak kullanmışların özel bir üstünlüğü mü var diğerlerinden? sadece meraktan soruyorum. bilmiyorum öğrenmek istiyorum.
kimseyi diğeriyle bir tuttuğum yok. bana göre herbiri bir diğerinden daha kötü.İkisi aynı şey mi? Eşcinsel ilişkiyle pedofili nasıl nir tutabilirsiniz. Doğru veya yanlış gelebilir ama akıl süzgecinden bi geçirin. Birinde rıza var iki yetişkin kimseye zarar vermeden istediğini yaşıyor günahsa kendilerine günah.
Diğerinde tecavüz var rıza yok ve masum korunmasız bi çocuk var. Dünyanın en adi en aşağılık suçu işleniyor. Aynı kefede mi? Hay sizin beyninize.
Laf söyledi bal kabağı. Laf kalabalığı yapıp bir şey söylemiş olmuyorsun. pedofilide eşcinsellik de cinsel tercihler, bazı ülkelerde de yasak değil diyerek, yani eşcinselliği kabullenen pedofiliyi de kabullenir demeye getiren sensin. Kimse ikisi arasında bi karşılaştırma yapmadı ki yapılması mümkün de değil. Yapmaya çalışan ikisi de aynı kefede diye konuyu açan sensin.kimseyi diğeriyle bir tuttuğum yok. bana göre herbiri bir diğerinden daha kötü.
birini iyi diğerini kötü gösteren sensin sanki...
ben ikisinin de kötü olduğunu söylüyorum. aralarında derecelendirme yapmak istiyorsan senin bileceğin iş...
ayrıca kimsenin günahı da sevabı da beni ilgilendirmez. benim demediğim şeyleri bana mal etmeye çalışma.
benim dediğim özetle şu; çocuğumun ne transla, ne bağımlıyla, ne sübyancıyla, ne kumarbazla muhatap olmasını istemem. bu cümleden onları bir tuttuğum anlamı çıkmaz . (Bknz 301 nolu mesaj.) sen anlam çıkarmak istiyorsan o senin kusurlu anlayışındır.
benim gördüğüm şu: transları savunmak adına; benim cümlelerime attırmadığınız takla kalmadı. ki ben translar aleyhinde tek bir laf bile etmediğim halde....
neyse... daha fazla yazmayacağım sana. arif olan anlar...
Bu kısma katılıyorum, ergenlik dönemine kadar östrojen ve testesteron seviyesi düşüktür, fiziksel ve cinsel değişimler ergenlik dönemiyle birlikte başlar, ki kız olarak doğan ama kendini erkek olarak tanımlayan birinin cinsiyet değişikliği 18 yaş sonrası olmalı ki sağlıklı olsun.Mesela bir haber var küçük yaşta bir çocuk cinsiyet değiştirdi diye. Altına da takdir eden yorumlar yazılmış. Ben buna saygı duyamam. O yaştaki bir çocuk böyle bir şeye kendi karar vermiş olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?