utanırmısınız çocuklarınız her gün görse komşuluk yaparmısınız.
Yarın çocuğunuz karşınıza bu şekilde de çıkabilir. Büyük konuşmayınSaygı duymuyorum. Konuşmam.
Bir hayvan sever grubunda face de bir kadinin yazdigi birsey dikkatimi cekmisti profiline baktim trans barizde belli.Kadinin resmine off yavrum diye yorum yapanlarin profiline tikladim kimisi dua paylaşmış sakalli hacı amca, kimisi karisiyla fotosunu paylaşmış mutlu mutlu poz vermiş aile babası.Gerçekten toplumun iki yüzlülüğü igrencligi söyleyecek birsey bulamiyorumKendini gizleyenden de açık davarananda rahatsız olmam.. ama gizlice bunlara ilişki teklif eden yaşayan gerçekte ise homofobik davranan erkeklere ayar oluyorum tam bir şerefsiz işte.. asıl bunları barindirmayacaksin dışlayacaksın iki yüzlü pislikler.. çoğu da normal hayatında evli barklı çocuk torun sahibi ınsanlar.. bunları çocuğumun babası torununun dedesi diye bağrına basanlar da eşcinsellere tu kaka diyor.. ınsanlar 2 yide geçti binbesyuz yüzlü..
ne iş yapıyorlar ki?Eve is getirmiyorsa sorun yok bence
Kimsenin utanacagı bir durum yok Allah Lut kavmini yasaklayıp helak etmiştir o şahısta kendi durumunun farkındadır. Bana yanlış geliyor burda oy almak için çok normal falan demeyeceğim. Çocuklarımızın böyle olmasını kimse istemez eğer ki normal bişey olsa zaten eyvallah derim. Utanmak değil ama örnek olması açısından sıkıntılı elbette oda bir insan ama yaptıgı tercihler onu yanlışa sürüklemiş kimse bana bunun Dogru oldugunu söylemesin. Ama asla dışlamak hor görmek haddime değil Allahın kuludur Allah sorumludur. Çocugunla muhatap olmazsa çocugun için iyi olur.utanırmısınız çocuklarınız her gün görse komşuluk yaparmısınız.
Böyle yazınca banlanmistim ıns senide banlamazlarKimsenin utanacagı bir durum yok Allah Lut kavmini yasaklayıp helak etmiştir o şahısta kendi durumunun farkındadır. Bana yanlış geliyor burda oy almak için çok normal falan demeyeceğim. Çocuklarımızın böyle olmasını kimse istemez eğer ki normal bişey olsa zaten eyvallah derim. Utanmak değil ama örnek olması açısından sıkıntılı elbette oda bir insan ama yaptıgı tercihler onu yanlışa sürüklemiş kimse bana bunun Dogru oldugunu söylemesin. Ama asla dışlamak hor görmek haddime değil Allahın kuludur Allah sorumludur. Çocugunla muhatap olmazsa çocugun için iyi olur.
Geldiğimden beri 100 kere banlndım zatenBöyle yazınca banlanmistim ıns senide banlamazlar
Bir hayvan sever grubunda face de bir kadinin yazdigi birsey dikkatimi cekmisti profiline baktim trans barizde belli.Kadinin resmine off yavrum diye yorum yapanlarin profiline tikladim kimisi dua paylaşmış sakalli hacı amca, kimisi karisiyla fotosunu paylaşmış mutlu mutlu poz vermiş aile babası.Gerçekten toplumun iki yüzlülüğü igrencligi söyleyecek birsey bulamiyorum
Bunu espri olsun diye soylemistim, alinganliga sebep olmus olabilir belki hassas bir konu. Burada tanidiklarim genelde gece yol kenarlarindalar. Peslerine takilan cok oluyor, bela olan cok oluyor, gecen gun duydum, birini belalilarindan biri evinin onunde vurmaya kalkmis, surekli kapisina dayaniyormus. Bu acidan soylemistim eve is getirmezse sorun yok diye.ne iş yapıyorlar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?