travesti komşun olsa

eşcilsel mi travestimi hangisiden bahsediyorsun
bilinöli bir ayrım yapabilirmisin
eşcilsel başka travesti başka birşeydir
ikisinede saygı duyarım
eşcinsellik insanın iradesi dışında travesti tercihtir
travesti aynı zamanda eşcinsel tabiki

utanırmısınız çocuklarınız her gün görse komşuluk yaparmısınız.
Niye utanacakmışım insan olan herkese saygım sonsuz cinsiyeti beni hic ilgilendirmez
Kızım bebekti o zamanlar butikte bi trans kadın kızıma gülücükler atıyordu sanırım basta yanina yaklaşmaya çekındı ben aa bak kızım diye yaklaşınca geldi sevdi
Üzüldüm insanlar tarafında kabul gormeyislerinden böyle bi çok cekinmeleri
Altına basa basa söylüyorum önemli olan insan olabilmek
Isterdim öyle bi arkadaşım olsun cevremde

hayat kadinlari travestiler insan dedigimiz bir çok sahistan daha insanlar
yaptigi is cinsel tercihi beni ilgilendirmez insanlarin.
yarin cocuguma ne olacagini bilmeden karsimdaki insandan kacirmazdim ben cocugumu.
her gordugumde selam verir gunaydin der gecerdim yerinizde olsam

Normal bir komşu olarak çevreyi rahatsız edecek bir etken olmadığı sürece birsey olmaz .

utanacak ay çocuğum görüyor psikolojisi bozulacak diye düşünmek anormal herkesin hayatı kendine .
Benim düşüncem dışlamaz (vah vah şuna bak diye garip bakışlar atmazdim ) o da bir insan tercihleri beni ilgilendirmez . Sevaplari veya günahları kendine , samimide olmazdım hiçbir komşumla olmadığım gibi :)

Ne iş yaptığı, abartılı giyinip giyinmediği önemli tabii.
Komşuluk etmezdim ama.
Binamdaki çoğu kişiyle de komşuluk etmiyorum zaten,bir iki kişi dışında.

Normal bir komşu olarak çevreyi rahatsız edecek bir etken olmadığı sürece birsey olmaz .

utanacak ay çocuğum görüyor psikolojisi bozulacak diye düşünmek anormal herkesin hayatı kendine .
Benim düşüncem dışlamaz (vah vah şuna bak diye garip bakışlar atmazdim ) o da bir insan tercihleri beni ilgilendirmez . Sevaplari veya günahları kendine , samimide olmazdım hiçbir komşumla olmadığım gibi :)

Komşuluk ilişkileri çok önemlidir, yarın Allah göstermesin başınıza bir şey gelse evdeyken önce komşular yetişir. Bir adım atmayı deneyin. Kimse öcü değil .. tabii deneyip de onlardan negatif tepki aldıysanız bilemem ama direkt uzak kalmak yanlış.

sitedeyim. her yanımız sağ, sol ,Karşı .dolu komşu var. hiç gormedim kimseyi neredeyse..
çünkü herkes işinde gücünde bılemedim.

Komşuluk ilişkileri çok önemlidir, yarın Allah göstermesin başınıza bir şey gelse evdeyken önce komşular yetişir. Bir adım atmayı deneyin. Kimse öcü değil .. tabii deneyip de onlardan negatif tepki aldıysanız bilemem ama direkt uzak kalmak yanlış.
Samimiyetten kasıtım sürekli kısır partisi yapmak ev ev gezmek yoksa her gördüğümde hal hatır sorar kahveye çaya davet ederim :)

Ahlâk dışı bir yaşantısı yoksa komşuluk yapabilirim ama çokta içli dışlı olmam zaten kimseyle komşuluk iliskim yok normalde de

karşı apartmanıma kışa girmeden önce taşındılar 2 kişiler.. balkonlarımız birbirine bakıyor.. aslında isterdim selamlaşmak ama bi kapattılar perdelerini daha da hiç açıldığını görmedim..sanırım onlar benimle komşuluk yapmak istemedi :oops: evime zaten kimse gelip gitmez çoğu komşumu tanımıyorum bile...

Back
X