travesti komşun olsa

Kısır partisi deme sonra kısır değil linç yersin :KK11:
Kısırı çok severim :oops: yaşıtım komşu yok ben ne yapıyım :) bir tane var 40 yaşında onunla kafamız uyusuyor sürekli görüşürüz ama başka bulamadım daha :D

Utanacak ne var ki. Namusuyla hayatını devam ettirmeye çalışıyorsa saygı duyarım. Kadın veya erkek diye tabir ettiğimiz komşularımız çok mu ahlaklı, çok mu iyi niyetli sanki. Kimlerle karşılaşıyoruz apartmanlarımızda veya semtimizde, insan demeye dilim varmıyor.
O kadar çok olay oluyor ki
Bir travestiye şunu dedirtir HANİ MARJİNAL BİZDİK:)))

Ne yaptığı beni ilgilendirmez, insanlığı ilgilendirir. Hatta o işi bile yapsa ve isteyerek yapmıyorsa, iyi biriyse arkadaş olur elimden geleni yaparım. İş bulması ve çevre yapması için. Nasıl R toplumuz Zeki Müren’le büyüyüp, Bülent Ersoy ve Huysuz Virjin diye insanlarla büyüyen, bağrına basan bir milletin zavallı insanlara böyle öcü gibi bakması ne kadar iki yüzlü bir durum. Bunların hiç birisi bir tercih değil, anormallik değil ve bu insanların bir kısmı eğitimliler ama iş bulamıyorlar. Hırçın olmaları da uğradıkları muameleden. Merak edip okuyan insanlar için yazıyorum, çocuğunuz böyle olabilir. Bu insanlar eğer siz destek verirseniz normal bir hayatı olabilir, işe giden, sosyal çevresi olan bir parçamız olur. Eğer saçma sapan cahilce bu çocukları evden atar, iteler, cezalandırırsanız bunlar her yola düşer. Eğer komşunuzsa lütfen normal insan muamelesi yapın. Bir kap yemek verin. Çocuklarınız normal davransın. Arkasından zeka seviyesi düşük, cahil insanlar gibi dedikodu edip boklu kocalarınıza atlayacakmış gibi davranmayın. Nasıl siz komşunun kocasına atlamayı normal bulmuyorsanız bu insanlar da normal bulmuyor. Pozitif olalım, yeniye açık olalım, açık fikirli olmaktan kimse zarar görmez. Ülkede çocuklara tecavüz eden, kadınları öldüren, tecavüz edenler bu insanlar değil unutmayın. Çocuklar her gördükleri şeylere de özenmezler. Sadece sizden düzgün terbiye alır, yarın bir gün kadın, kız veya travesti gördüğünde normal insan muamelesi yapar.

Bir terbiyesizliği olmadıktan sonra renktir, niye utanılsın?
Çocuklarınızın bu yönelime özeneceğini düşünüp korkuyorsanız da merak etmeyin; öyle özenerek yönelim değişecek olsaydı zaten, çoğunluk olan heterolara özenip hiçbir trans bireyin, homoseksüelin filan kalmaması gerekirdi.

Benim vaktinde bir ablam vardı, gecenin bir yarısı yolda aniden koluma girince tanışmıştık.
"Şş kız çocuğu bu saatte buralarda yalnız dolaşma, şrfsz dolu yollar, evine kadar götüreyim seni" diyerek yanıma gelmiş koluma girmişti ben de "Sen benden beter haldesin abla, sarhoşsun, ben seni evine götürüvereyim" demiştim ve aynı gece ısrar kıyamet beni, yürüyerek sohbet ede ede evime kadar götürdü bıraktı. Canı sıkılmış, sarhoş, ağlıyordu; dertleştik filan.

Çoğu kişi korkabilir ancak ben aynı gece telefonunu aldım "Madem beni bıraktın evime, sen de eve varınca haber et" diye, sonra aramıştım "Eve vardın mı abla" diye. Öyle arkadaş olmuştuk, bir süre de görüştük, dışarıda çay-kahve içtik muhabbet filan; senin benim gibi insan işte, ancak ülkem şartlarında çok berbat şeylere maruz kalmış, rahat huzur vermemişler garibime. Djlik yaparak geçimini sağlıyordu, kaç ahlaksız teklif alıyordu bir gecede, yılmıştı kadın "Zorla edepsiz ederler bunlar insanı" diye. Neyse çok kafa ütülemeyeyim bir söyleşi programı youtubedan soramazsın-katarsis vb. bir program açsanız "Travesti" konulu, hikayeler hep benzer, zorluk dolu.

Evine de misafir olmuştum, bi minik köpeği vardı misafirlere hırlayıp dururdu (Barınaktan almış travmalı bir köpekti, çok severdi bu işte benim çocuğum diye), "Eddeppsiz, kız bir öğretemedim oğluşuma nezaketi, kız sus misafire hırlanmaz ne kadar ayıp" diye çocuk azarlar gibi azarlardı, o azarladıkça köpüş de durur durur daha sessiz hırlardı filan gülmekten bir hal olurdum.

Neyse, sonuç ne oldu; ben bu ablamı düğünüme davet etmek istedim ve annemle kavga ettim. Annem kesinlikle olmaz dedi, çok sinirlendi, arkadaşlığımızı onaylamadı, ben de zaten yıldım annemin felaket senaryolarından ve "Tamam illallah" dedim, arkadaşlığımı kestim ablanın da canını sıkmayalım annemin gürültüsü ile diye ama çok utanmıştım. Bundan utandım işte, bana hiçbir zararı olmayan, iyi, kahvesini içtiğim insanı dışlar konuma düştüğüm, tercih yapmaya itilip yok saymayı tercih etmek durumunda kaldığım için. Bu benim utandığım bir anımdır.

Bunları geçelim de, esas iyi aile babası görünüp, öz kızına oğluna hallenen yaratıklardan biri ile komşuluk yapmakta olduğunu bilemezsin ya, işte o korkunç, utanç verici ve tehlikeli olan şey.

karşı apartmanıma kışa girmeden önce taşındılar 2 kişiler.. balkonlarımız birbirine bakıyor.. aslında isterdim selamlaşmak ama bi kapattılar perdelerini daha da hiç açıldığını görmedim..sanırım onlar benimle komşuluk yapmak istemedi :oops: evime zaten kimse gelip gitmez çoğu komşumu tanımıyorum bile...

Ben YouTube’da belgesel izlemiştim.LGBT Bursa ile alakalı, içim acıdı insanların haline. Bir de köye yerleşen adını unuttum bişey hala vardı. Eğer denk gelirse izleyin derim. İnsanlar kötü davrandığı için bunlar çok çekiniyorlarmış. Köydeki halanın böyle çağırıldığı sofranın ucuna oturuşu ve ne yapayım ben her şeye evet demek zorundayım, kim isterse yardım etmek zorundayım yoksa beni dışlarlar demesi ağlatmıştı beni. Siz yakın davranın, selam verin, eğer iyi insanlarsa zaten biraz daha rahat davranırlar.

Benim insanlığını sevdiğim çok travesti oldu. Hayvanseverlerdi, hem evde hem sokakta bir sürü canlıyı doyururlardı. Erkek veya kadın diye ayırt ettiklerimiz mama kaplarını devirirken onlar hayvanlar yaşasın diye ne paralar harcadılar veterinerlere.

insanlık başka bir şey ...çok başka...
insan gönül gözünü açsın yeter. Onları dışlamayın.
Aynı fikirdeyim.

Bir terbiyesizliği olmadıktan sonra renktir, niye utanılsın?
Çocuklarınızın bu yönelime özeneceğini düşünüp korkuyorsanız da merak etmeyin; öyle özenerek yönelim değişecek olsaydı zaten, çoğunluk olan heterolara özenip hiçbir trans bireyin, homoseksüelin filan kalmaması gerekirdi.

Benim vaktinde bir ablam vardı, gecenin bir yarısı yolda aniden koluma girince tanışmıştık.
"Şş kız çocuğu bu saatte buralarda yalnız dolaşma, şrfsz dolu yollar, evine kadar götüreyim seni" diyerek yanıma gelmiş koluma girmişti ben de "Sen benden beter haldesin abla, sarhoşsun, ben seni evine götürüvereyim" demiştim ve aynı gece ısrar kıyamet beni, yürüyerek sohbet ede ede evime kadar götürdü bıraktı. Canı sıkılmış, sarhoş, ağlıyordu; dertleştik filan.

Çoğu kişi korkabilir ancak ben aynı gece telefonunu aldım "Madem beni bıraktın evime, sen de eve varınca haber et" diye, sonra aramıştım "Eve vardın mı abla" diye. Öyle arkadaş olmuştuk, bir süre de görüştük, dışarıda çay-kahve içtik muhabbet filan; senin benim gibi insan işte, ancak ülkem şartlarında çok berbat şeylere maruz kalmış, rahat huzur vermemişler garibime. Djlik yaparak geçimini sağlıyordu, kaç ahlaksız teklif alıyordu bir gecede, yılmıştı kadın "Zorla edepsiz ederler bunlar insanı" diye. Neyse çok kafa ütülemeyeyim bir söyleşi programı youtubedan soramazsın-katarsis vb. bir program açsanız "Travesti" konulu, hikayeler hep benzer, zorluk dolu.

Evine de misafir olmuştum, bi minik köpeği vardı misafirlere hırlayıp dururdu (Barınaktan almış travmalı bir köpekti, çok severdi bu işte benim çocuğum diye), "Eddeppsiz, kız bir öğretemedim oğluşuma nezaketi, kız sus misafire hırlanmaz ne kadar ayıp" diye çocuk azarlar gibi azarlardı, o azarladıkça köpüş de durur durur daha sessiz hırlardı filan gülmekten bir hal olurdum.

Neyse, sonuç ne oldu; ben bu ablamı düğünüme davet etmek istedim ve annemle kavga ettim. Annem kesinlikle olmaz dedi, çok sinirlendi, arkadaşlığımızı onaylamadı, ben de zaten yıldım annemin felaket senaryolarından ve "Tamam illallah" dedim, arkadaşlığımı kestim ablanın da canını sıkmayalım annemin gürültüsü ile diye ama çok utanmıştım. Bundan utandım işte, bana hiçbir zararı olmayan, iyi, kahvesini içtiğim insanı dışlar konuma düştüğüm, tercih yapmaya itilip yok saymayı tercih etmek durumunda kaldığım için. Bu benim utandığım bir anımdır.

Bunları geçelim de, esas iyi aile babası görünüp, öz kızına oğluna hallenen yaratıklardan biri ile komşuluk yapmakta olduğunu bilemezsin ya, işte o korkunç, utanç verici ve tehlikeli olan şey.

Görüşmeye devam edin derim hatta siz görüşmeyecekseniz ben ederim. Bizim toplum düğünlere köçek çağırır, düğününe Bülent Ersoy gelir ama sıradan bir travesti sıkıntı yaratır. Size değil bu lafım, gayet tatlı tatlı anlatmışsınız. Zorunlu bir şekilde düğüne çağıramamışsınız. Benzer bir olay da benim arkadaşımın başına geldi. Benim bir yabancı arkadaşım Türk bir oğlanla düğününe erkek gay kardeşini çağıramadı. Bu yüzden kız kardeşi ile küstü. Çünkü çocuk erkek arkadaşını da çağırmak istememişti. Kapılar arkasında ne tipler her türlü şeyi yapıyor güzelim ülkemde ama sorsan hiç biri kabul etmez.

Gidip gelmem dikkatli olurum ama yadirgamam kendi işinde gücünde biriyse

Back
X