- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden?Benim komşum mavi gözlü mesela ben çok utanıyorum
Görüşmeye devam edin derim hatta siz görüşmeyecekseniz ben ederim. Bizim toplum düğünlere köçek çağırır, düğününe Bülent Ersoy gelir ama sıradan bir travesti sıkıntı yaratır. Size değil bu lafım, gayet tatlı tatlı anlatmışsınız. Zorunlu bir şekilde düğüne çağıramamışsınız. Benzer bir olay da benim arkadaşımın başına geldi. Benim bir yabancı arkadaşım Türk bir oğlanla düğününe erkek gay kardeşini çağıramadı. Bu yüzden kız kardeşi ile küstü. Çünkü çocuk erkek arkadaşını da çağırmak istememişti. Kapılar arkasında ne tipler her türlü şeyi yapıyor güzelim ülkemde ama sorsan hiç biri kabul etmez.
yaz ayları gelsin elbet açacaklar diye düşünüyorum ve sanırım dediğiniz gibi düşündükleri için açılmıyor o perde büyük ihtimalle çekiniyorlar.. denk gelemedik hala ama ne bir ses ne bir rahatsız edici davranış hiçbir şeylerini görmedim duymadım .. uzak durmakta haklılar aslında kim bilir neler yaşamışlardır yaşıyorlardır .. bu arada tavsiyenizi izleyeceğim mutlaka..Ben YouTube’da belgesel izlemiştim.LGBT Bursa ile alakalı, içim acıdı insanların haline. Bir de köye yerleşen adını unuttum bişey hala vardı. Eğer denk gelirse izleyin derim. İnsanlar kötü davrandığı için bunlar çok çekiniyorlarmış. Köydeki halanın böyle çağırıldığı sofranın ucuna oturuşu ve ne yapayım ben her şeye evet demek zorundayım, kim isterse yardım etmek zorundayım yoksa beni dışlarlar demesi ağlatmıştı beni. Siz yakın davranın, selam verin, eğer iyi insanlarsa zaten biraz daha rahat davranırlar.
Kötü yolda değilse takılmam insan sonucta. Aklıma hep intihar edenler gelir toplumda dıslanıldıkları için.![]()
Travesti sizsiniz degilmi dogrumuneden?
Lütfen kötü yolda olsa bile, iyi biri ise şans verin. Belki siz ona destek olur ve yardım edersiniz, kurtulur.
niye utanayım? utanılacak hiçbir şey yok bunda.esas o kötü zihniyettekiler utansın.utanırmısınız çocuklarınız her gün görse komşuluk yaparmısınız.
evet gerçekten öyle.kadın erkek hertürlü şekilde bir suç içerisinde duyuyoruz ama şimdiye kadar hiç bir travesti hırsızlık yaptı, cinayet işledi,taciz,tecavüz etti vs duymadım.Aslında travestilere ben açıyorum ..fuhuş yapmayanlari da oldukça zararsız masum bile görüyorum...günümüzde bir çok canii erkeğin kadınlara yaptıkları kötülükleri görüyoruz ama hiç şimdiye kadar duymadık bir travestinin insna öldürdüğünü birine tecavüz ettiğini ...