- 19 Mart 2011
- 1.558
- 1.941
- 333
- Konu Sahibi Belieberarz
Gece gece canım sıkılıyor
Yat uyu evlatcim sirtin dinlensin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli uyku diyerek yaş konusuyla beni küçümsemeye çalışıyorsun bu nedir.bey olayına gelince o espirili bilmiyor san benim problemim değil. Şişko dediğim çocuk herkesin için de bana "sana para vereyim kaşlarını aldir " dedi buna rağmen yüzüne karşı söylemedim burda sadece yazdım.madem o kadar uykum var sen git uyuOrdan bey gibimi gözüküyorum,vallahi uykun gelmiş senin...ayrıca bu kadar zoruna gidiyorsa neden arkadasini anlatirken şişko diyorsun? Hem konunun başlığına bak sen kendin ''travestiye benziyorum'' yazmissin,bu ne çelişki böyle...neyse iyi geceler...
Öncelikle o olayı yazdım çünkü benden hoşlanan bir i bile öyle düşünüyor diye üzüldüm
Bunun güvenle alakas ne
Kime travesti dense üzülüp etkilenir
Ben onları düşünmeden yazdım dikkat etmedimIliski durumuna da dulum yazmissin ve yas olarak da 21.
Bu uygunsuz dertler (dertlerini kucuk buldugumdan degil , dogru olduklarini dusunmedigim icin) gecenin bu saatinde mi hortladi.
Neyse canim daha fazla yazmayayim.![]()
Aferin beğeni butonları kopacak.Gece gece canım sıkılıyor
Ordan bey gibimi gözüküyorum,vallahi uykun gelmiş senin...ayrıca bu kadar zoruna gidiyorsa neden arkadasini anlatirken şişko diyorsun? Hem konunun başlığına bak sen kendin ''travestiye benziyorum'' yazmissin,bu ne çelişki böyle...neyse iyi geceler...
Yaw he he...neyse iyi geceleerr...uyuyayim bende madem.milleti bosver sen olurmu..buarada geri kalmisim sayende bi espri varmis onu ogrenmis oldum o nasil espriyse...teşekkürlerSürekli uyku diyerek yaş konusuyla beni küçümsemeye çalışıyorsun bu nedir.bey olayına gelince o espirili bilmiyor san benim problemim değil. Şişko dediğim çocuk herkesin için de bana "sana para vereyim kaşlarını aldir " dedi buna rağmen yüzüne karşı söylemedim burda sadece yazdım.madem o kadar uykum var sen git uyu
Teşekkür ederim vallahi ne diyim canim çocuk işte,ogrenmis oldum bende..O bir uzun süre fenomen olmuş bir videoda geçen dialog aslında canım, bir video kendince esrpiri yapmış işte. Daha 16 yaşında boşver.![]()
Sadece dıplıner ve mascaraCok mu makyaj Yapiyorsun?![]()
Beni aşşagılayanlara karşı neden tatlı dilli olayım zaten yeterince aşşagılaniyorum.herşeye rağmen çok güzel cevaplar veren kaliteli insanlar da varYorumlara verilen cevaplara şöyle biz göz attım da
şu ergenlerin de dilleri pabuç gibi dertleri derya deniz anacım..
Bak kardeş derdine derman arıyorsan, tatlı dilli olmayı öğrenmelisin.![]()
Beni aşşagılayanlara karşı neden tatlı dilli olayım zaten yeterince aşşagılanayım.herşeye rağmen çok güzel cevaplar veren kaliteli insanlar da var