Travesti ye benziyorum

Ordan bey gibimi gözüküyorum,vallahi uykun gelmiş senin...ayrıca bu kadar zoruna gidiyorsa neden arkadasini anlatirken şişko diyorsun? Hem konunun başlığına bak sen kendin ''travestiye benziyorum'' yazmissin,bu ne çelişki böyle...neyse iyi geceler...
Sürekli uyku diyerek yaş konusuyla beni küçümsemeye çalışıyorsun bu nedir.bey olayına gelince o espirili bilmiyor san benim problemim değil. Şişko dediğim çocuk herkesin için de bana "sana para vereyim kaşlarını aldir " dedi buna rağmen yüzüne karşı söylemedim burda sadece yazdım.madem o kadar uykum var sen git uyu

Öncelikle o olayı yazdım çünkü benden hoşlanan bir i bile öyle düşünüyor diye üzüldüm
Bunun güvenle alakas ne
Kime travesti dense üzülüp etkilenir

Iliski durumuna da dulum yazmissin ve yas olarak da 21.

Bu uygunsuz dertler (dertlerini kucuk buldugumdan degil , dogru olduklarini dusunmedigim icin) gecenin bu saatinde mi hortladi.

Neyse canim daha fazla yazmayayim. :KK20:

Iliski durumuna da dulum yazmissin ve yas olarak da 21.

Bu uygunsuz dertler (dertlerini kucuk buldugumdan degil , dogru olduklarini dusunmedigim icin) gecenin bu saatinde mi hortladi.

Neyse canim daha fazla yazmayayim. :KK20:
Ben onları düşünmeden yazdım dikkat etmedim
Doğru olmadığını düşünen UMRUMDA Degil bir kanıt olmadân ithamda bulunma

Ordan bey gibimi gözüküyorum,vallahi uykun gelmiş senin...ayrıca bu kadar zoruna gidiyorsa neden arkadasini anlatirken şişko diyorsun? Hem konunun başlığına bak sen kendin ''travestiye benziyorum'' yazmissin,bu ne çelişki böyle...neyse iyi geceler...

O bir uzun süre fenomen olmuş bir videoda geçen dialog aslında canım, bir video kendince esrpiri yapmış işte. Daha 16 yaşında boşver. :KK200:

Lise ergen sürülerinin acı acımasızca saldırdığı bir ortam.bu yollardan az çok hepimiz geçtik.baksana sen de senden hoşlanan çocuğu şişko diye betimlemişsin.benim de lise yıllarım kötü geçti.sen umursadıkça yüklenmeye devam ederler.hiç umursama derslerine odaklanıp Ünv'ye konsantre ol diyeceğim başaramayacaksın gibi .en iyi savunma saldırıdır sen de seni eziklemeye çalışanları ezikle.bu kısır döngü devam edip dursun.

Sürekli uyku diyerek yaş konusuyla beni küçümsemeye çalışıyorsun bu nedir.bey olayına gelince o espirili bilmiyor san benim problemim değil. Şişko dediğim çocuk herkesin için de bana "sana para vereyim kaşlarını aldir " dedi buna rağmen yüzüne karşı söylemedim burda sadece yazdım.madem o kadar uykum var sen git uyu
Yaw he he...neyse iyi geceleerr...uyuyayim bende madem.milleti bosver sen olurmu..buarada geri kalmisim sayende bi espri varmis onu ogrenmis oldum o nasil espriyse...teşekkürler

Ahh ahh benimlede cok dalga gecerlerdi gerci simdi ben hincimi aldim eskiden benimle dalga gecenler simdi ne kadar degismisin fln diyip resmen yaziyolar :KK14:
Ayrica erkeksi yuz hatlari zamanla oturup cok seksi bi hal alabiliyo :KK66:

Bak canım burnunun büyük olmasının bir önemi yok. Bende lisede çok çirkindim, :) sen dünya starlarının liseli hallerine baktın mı hiç? Yaşın daha küçük ama çok rahatsız ediyorsan belli olmayacak şekilde kaşlarına hafif şekil verdirebilirsin. Böyle şeyleri takma kafana.

Yorumlara verilen cevaplara şöyle biz göz attım da
şu ergenlerin de dilleri pabuç gibi dertleri derya deniz anacım..:KK14:

Bak kardeş derdine derman arıyorsan, tatlı dilli olmayı öğrenmelisin.:KK19:

Yorumlara verilen cevaplara şöyle biz göz attım da
şu ergenlerin de dilleri pabuç gibi dertleri derya deniz anacım..:KK14:

Bak kardeş derdine derman arıyorsan, tatlı dilli olmayı öğrenmelisin.:KK19:
Beni aşşagılayanlara karşı neden tatlı dilli olayım zaten yeterince aşşagılaniyorum.herşeye rağmen çok güzel cevaplar veren kaliteli insanlar da var

Beni aşşagılayanlara karşı neden tatlı dilli olayım zaten yeterince aşşagılanayım.herşeye rağmen çok güzel cevaplar veren kaliteli insanlar da var

Aşağılama göremedim. Bazı yorumlar sert ve seni anlamamış cinsten olabilir.
Sabırla durum bu değil, şöyle diye açıklayabilirsin.
Çok zor değil. Daha en başta tahammülün yok.
Çabuk sinirleniyorsun.

Tatlım erkekler bu yaşlarda böyle oluyor malesef. İnan çoğu kızın başına gelmiştir benzer şeyler. Takma kafana. Bu gün seninle dalga geçenler yarın sana kendilerini beğendirebilmek için kırk takla atarlar. Boşver gül geç.

Back
X