• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Travesti.... :(

Butun arkadaslarimin yorumlarini okudum. Oncelikle hepinize tesekkur ederim.

Annemle paylastim durumu ve haliyle "erkektir,biraz daha zaman ver,tedavi olmasi icin ikna et" dedi. Anlayacaginiz 'kir dizini otur evinde' oldu.

Ailemden destek goremeyince iyice psikojim bozuldu. Ama evladim icin katlanmaliydim , kendimi toparlamaliydim.

Haftasonu acikogretim sinavlarim var. Yasadiklarimdan oturu calisamadim insallah finallere... Kaldi ki kpss ye de hazirlaniyorum.

O sapikla durumumuza gelince . Ayni evde hayat surdurmeye mecburum bir sure daha. Eger ailem yanimda olsaydi gitmem daha kolay olacakti. Simdilik ayni evi paylastigim ve oglumdan oturu biraz daha samimiyiz . Bu baska anlama gelmesin sakin bosanmayi cok istiyorum. Birkac is gorusmesi yaptim ama olumsuz oldu. Yine de mucadeleme devam edecegim o sapikla ayni evde yasadigim her saniye ...

Oglumdan ve zoraki o evde yasadigimdan dolayi zannediyor ki yasanilanlari unuttum,bosanma dusuncemi yuttum.

Bana yaptigi darbeler yeter, oyle bir zaman gelecek ki hayatinin en buyuk darbesini ben ona yapacagim-insallah-

Gelismeler boyle. Yanayakila is aramaktayim ve en kisa zamanda o sahsiyetsizden kurtulmak istemekteyim.

Dualariniza ihtiyacim var.

annenizin yorumu beni benden aldı. erkektir demiş:)
. erkektir travestiye bakar gibi olmuş. çok güldüm buna:1:
erkek has erkek gaylere bakarmı:)
sonrada sanki bir hastalıktan bahseder gibi bahsetmiş. zaman ver demiş tedavi olsun demiş. ne tedavisi bu rahatsızlık değilki. seçim:)
böyle bir anneye gelde neyi anlat şimdi.
keşke biraz daha kültürlü ve aydın olabilsek

elphidium
user-offline.png
Papatya
reputation_pos.png

Giriş tarihiApr 2010Mesajlar23​

quote_icon.png
minikyaramaz kullanıcısından alıntı
Ya simdi aklima geldi ne kadar salakmisim ben yaaa....(salak oldugum aklima gelmedi) . Esim bir seferinde benim geceligimi giymek istemisti hatta ve hatta ogluma hamileyken agda yapamadigim icin tuy sokucu krem kullaniyordum o anda esim gelmisti ve bacaklarina surmustu hatta makyaj malzemelerimi alip surmustu bir seferinde....

Ay Allah im ben nasil dusunemedim. Hep arkadaslariyla vakit gecirmeyi seviyordu.

Mide bulantisindan,bas agrisindan olecegim.....

Zamaninda belli etmis ama ben farkina varamamisim. Yazarken ellerim titriyor,bayilacak gibi oluyorum ....

Soklardayoyimmmmm......

yok artık. siz bunları kaale almadınızmı.
herşey ortada...:ssz:

Çok özel değilse birşey merak ediyorum.......eşinizin geliri nedir...gayet iyi bir nadaka alıyorsunuz annem için sormuştum

Canım boşandıgım sene 2000 tl idi ama zaten maaş göstermelik kazancı çok daha fazlaydı hakimde inanmadı ona ve 850 tl bagladı.Şuan ki maaşı brüt sanırım 4800 tl tabi göstermelik buda sırf prim fazla olsun emeklilik parası çok olsun diye yüksek primden yatırıyor sanırım, buda güzel çünkü nafaka artırım davası açtım, her senede açabilir anneniz bu en dogal hakkı her yıl artma payı var %10 şeklinde, babanızın maaşı ne kadar onun giderlerine göre de karar verebiliyor hakim

Canım boşandıgım sene 2000 tl idi ama zaten maaş göstermelik kazancı çok daha fazlaydı hakimde inanmadı ona ve 850 tl bagladı.Şuan ki maaşı brüt sanırım 4800 tl tabi göstermelik buda sırf prim fazla olsun emeklilik parası çok olsun diye yüksek primden yatırıyor sanırım, buda güzel çünkü nafaka artırım davası açtım, her senede açabilir anneniz bu en dogal hakkı her yıl artma payı var %10 şeklinde, babanızın maaşı ne kadar onun giderlerine göre de karar verebiliyor hakim

1500 emekli aylığı....iki evi var canım

elphidium
user-offline.png
Papatya
reputation_pos.png

Giriş tarihiApr 2010Mesajlar23​

quote_icon.png
minikyaramaz kullanıcısından alıntı
Ya simdi aklima geldi ne kadar salakmisim ben yaaa....(salak oldugum aklima gelmedi) . Esim bir seferinde benim geceligimi giymek istemisti hatta ve hatta ogluma hamileyken agda yapamadigim icin tuy sokucu krem kullaniyordum o anda esim gelmisti ve bacaklarina surmustu hatta makyaj malzemelerimi alip surmustu bir seferinde....

Ay Allah im ben nasil dusunemedim. Hep arkadaslariyla vakit gecirmeyi seviyordu.

Zamaninda belli etmis ama ben farkina varamamisim. Yazarken ellerim titriyor,bayilacak gibi oluyorum ....

Soklardayoyimmmmm......

yok artık. siz bunları kaale almadınızmı.
herşey ortada...:ssz:

şimdi bir dak bu hangi konudan alıntı ben anlamadım :ssz:

Eşiniz gay, toplum baskısından saklıyor ve bunu örtmek için evlenmiş. Ki bence aktif gay ama gecelik falan... Bilemedim.

Ayri yattigimiz icin gece nete girmis. Sabah salonu toplarken bilgisayara bakayim dedim. Bi baktim ki kadin giyim sitesine girmis.giyim de minu etekler,dekolteti kiyafetler ve jartiyerler..... İclerinde de kadinlar....

Ben kararimi verdim. Oglumun ameliyatindan sonra ise baslayip belli bir sure onunlacayni evi paylasip sonrasinda bosanma davasi acip evi terketmek olacak...

Sen ne yapmayi planliyorsun???

Olaydan sonra genemi bakmis :(

Soklardayimmmmm......

Sok oldum peki geceligini giyince sen ne teoki verdin peki sana nediyerek giydi

Suan da aof te okuyorum. İstanbul gibi bir sehirde her sekilde is bulunur. Hic olmadi tuvalet temizler,merdiven silerim yine oglumla kendime yeterim.

Oglumun ameliyati var. Oglun ayaklanir ayaklanmaz is arayacagim. Sonrasinda biraz birikimim var ve calistigimla da birikim yaparsam ayri eve cikacagim ve o zaman bosanma davasi acip ailemin karsisina cikacagim. İnsallah hersey istedigim olcude olur ve insallah su evden ve soyadini tasidigim igrenc otesi yaratiktan kurtulurum ve oglumla kendime yeni bir hayata adim atarim.

durumunuza çok üzüldüm genel olarak biz kadınlar hemen gurur yaparız ne eşimizi ne de ondan bir maddi beklentiyi istemeyiz. şu an eşinize karşı çok öfkelisiniz ve haklı olarak da sağlıklı düşünmekte bazen zorluk yaşarsınız.
1. si oğlunuza rol model olarak bu adamı seçmek sağlıklı mı? oğlunuz babasından ne öğrenecek bunu düşünün bu noktada zaten siz de boşanmak istediğinizi söylüyorsunuz benim kasteetiğim şu eşinizin bu eğilimini mahkemede ispatlayın ki velayeti size verseler de babayla görüş verecek mahkeme bu görüş uzun olmasın. yazın 1 ay falan oluyor çünkü.
2. biraz olayları soğumaya bırakın ama bu arada kendi zeminizi hazırlayın. ASLA VE ASLA maddi ve manevi tazminat almaktan vazgeçmeyin. ev araba var demişsiniz tedbir koydurun satışı yapılmasın vs. çocuk için nafaka mutlaka istenecektir ama boşanmak için illa iş bulmayı beklemenize gerek yok. eşinizin bu eğilimlerinden dolayı zaten velayet size düşer ve size de çalışmazsanız nafaka ödemek zorunda. iyi bir avukat bulun umarım hakkınızda hayırlısı olur. bu arada çocuğunuza da acil şifalar dilerim allah ameliyatını sağ salim atlatmak nasip etsin

Ya delirdinmi? Aileni bosver bas tekmeyi lutfen !!! Ya okuyunca kanim cekiliyo deliyorum.ne demek travesti videosu ay bu adamlar azdi iyice .ne kadim ne baska bise videosu
Ne demek cok istiyosan gel beni izle .birak kendi ayaklarim ustunde durursun.aman ac kalirimda oyle sapikla evli kalmam.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün kocanı tahrik etmek için dar giydin ertesi gün kırmızı ruj topuklu ayakkabı ertesi gün jartiyer kama sutra ustası da oldun eee bir sonraki adım salonun ortasına striptiz borusu kondurmak mı, o da sıradan olur bir süre sonra, Nasuh Mahruki ye sorun bakalım Everest ne kadar ilginç, hayatın gerçeği öyle değil, insanlar iş güç trafik ev çocuk derken zaten bunalıyo, çocukları uyuttuktan sonra oh diyip oturup bi film açabiliyosan ne ala, ha eşler KARŞILIKLI olarak birbirini tahrik etmeye çalışmalı kur yapmalı fingirdeşmeli sevişmeli birlikte gevşemeli ve bunların içinde illa ki sevgi olmalı

sözün özü sırf bir şeyleri yaptırmak ya da yapmaktan men etmek için değişik şekillere girip cinselliğimi koz olarak kullanmam ve erkeğimden de beni tahrik etmesini beklerim hep ben hep ben olduuuu o da benim içimi giciklayacak

Neymis, fileli coraplari, jartiyerleri, daracik kisacik elbiseleri giyip kirmizi rujumu da surmeliymisim ki adam, adam olsun da etrafa sulanmasin. Yani, kendimi ona en guzel sekilde sunmaliymisim bir gorev misali. Aksi halde boyle olumsuz durumlarla karsilasirmisim, bunlar mustehakmis bana.

Sadakat ve duzgunluk ile erotizm arasinda kurdugunuz baglanti mide bulandirici.

Back
X