• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trençkot için yardım eder misiniz?:))

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
kızlar ya ben bakıyorum bakıyorum bulamıyorum ne zaman gelir onun zamanını da bilmiyorum,ben yağmurluk değilde trençkot sanırım benim istediğim böyle parıl parıl muşamba gibi parlamayan mevsimlik böyle nisan mayıs aylarında giyebilceğim boyuda ne çok uzun ne çok kısa olan şık bir trençkot istiyorum nerelerde vardr acaba bu konuda hiç fikrim yok gerçekten yanlış zamanda mı bakıyorum onuda bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim:))

y-londan ın trençkotları hoştu.geçen baktımda tabi indirim yoktu.bir de journeyden ben geçen sene almıştım bence şıktı.ama şuan varmı bilmiyorum.bahar sezonu gelmemiş olabilir.

trenchcoat'ın yaratıcısı burberry.fakat bütçe bütçe aşağı doğru çekecek olursak fiyatları
banana rapublic
ipekyol
massimo dutti
zara grubu (bershka-pull&bear-stradivarius)
koton
şeklinde uygun fiyatlara ve farklı modellere göre bulman mümkün.

merhaba:)eski bir konuymuş ancak bende yeni yeni bakmaya başladım ihtiyacım var fakat mangoya kotona baktığımda fiyatlar nasıl uçmuş öyle çok üzüldüm:50:150 tl civarında geziyor fiyatlar ama modelleride en şık oralarda var diğer mağazalardakiler hiç kaliteli,hoş durmuyor

merhaba:)eski bir konuymuş ancak bende yeni yeni bakmaya başladım ihtiyacım var fakat mangoya kotona baktığımda fiyatlar nasıl uçmuş öyle çok üzüldüm:50:150 tl civarında geziyor fiyatlar ama modelleride en şık oralarda var diğer mağazalardakiler hiç kaliteli,hoş durmuyor

canım kotona baktınmı 80 tl ıdı hafta sonu baktım...modellerde cok guzel ben gecen sene 80 tl ye almıstım bu senede aynıydı 150 yede vardı ama bence 80 lık olnalların modelı cok gızel arkası pılelı gıbı olan model ne zaman gıysem nerden aldıgımı sorarlar bence sen kotona yenıden bak bulamazaszan ordakı kızlara sor..

kızlar ya ben bakıyorum bakıyorum bulamıyorum ne zaman gelir onun zamanını da bilmiyorum,ben yağmurluk değilde trençkot sanırım benim istediğim böyle parıl parıl muşamba gibi parlamayan mevsimlik böyle nisan mayıs aylarında giyebilceğim boyuda ne çok uzun ne çok kısa olan şık bir trençkot istiyorum nerelerde vardr acaba bu konuda hiç fikrim yok gerçekten yanlış zamanda mı bakıyorum onuda bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim:))

yeni sezon maçka da çok güzel trençkotlat bulabilirsiniz ;)

Back
X