- Konu Sahibi benvehedeflerim
-
Ah sana bi türlü cevap veremedim bacım ya sitede sorun var herhal kafamçokkarıştı
Ben tresandan başka şampuan sürmem kafama... İçine bepanten ve evigen ampullerden birer tane kırarım, azıcık da çam terebentin koyar iyicene çalkalarım (kullandığım zaman da çalkalayarak)...
Çok da memnunum... saçlarım ince telli ve zayıf... Ama bu şampuan bana güven veriyor, en azından dökülme çok çok az... Kozmetik değil, bitkisel ... Buram buram ot kokuyor kaydirigubbakcemile3
Bu psikolojiyle sen kullan bak kesin saçlarına faydası dokunacak gör bak yerimseniben
Umarım yardımım dokunmuştur :1hug:
canım ben de tresanı denemek istemiştim ama bir türlü cesaret edemedim
en sonunda aktardan ısırgan otlu yüzde yüz doğal bir şampuan aldım
kullandım ve dökülme azaldı adı fiyto
o bitti bu seferde yine fiytonun sarımsak özlüsünü aldım yeni
ikidir onu kullanaıyorum yeni çıkmış bu da şuan bir sıkıntı yok
en azında doğal olduğunu kıvamından kokusundan anlıyorsun
tavsiye ederim
Canım teşekkür ederim psikoloji konusunda sana %100 katılıyorum bir şampuana öncelikle inanmam lazım.Aslında ben çok önceden kullanmıştım ama sertleştirdi diye bıraktm.Dökülme konusunda az da olsa faydası vardı diye hatırlıyorum emin değilim ondan değerli fikirlerinizi sordum.Artık kremiyle kullanmayı düşünüyorum.
Çam terebentin bu şampuanı da sulandırıyo mu tatlım ben panthene katmıştım sulandı ama fayda etmişti.
Evet canım sulandırıyor.. Çamterebentini az koy o yüzden bence... Çok cıvık oldu mu da hoş olmuyor elden akıp gidiyor ...
Bepanten ,evigen filan da kır içine .. faydası daha çok olur a.s.
Kremini de kullanırsan saçını sertleştirmez, bilakis yumuşacık yapar :1hug:
kızlar bende tresan aldım saç kremi ile birlikte bide bepanthen aldım ama 5 kapsül var ben şampuanamı kırsam yoksa saç kreminemi? yada her ikisinede ampul kırmam yeterli olurmu? birde kaç ampul kırmam lazım???
Şampuana kırılıyo kreme kıran var mı bilmiyorum.Bence fazla kırma şampuanın kokusu rengi değişebilir.Bemiks kırmıştım ben öyle oldu,ampülü kır ama şampuana dökmeden bi gözlemle canım.Bu tresan ilk kutusu mu yoksa önceden beri kullanıyo musun?Senin yorumların nedir tresan hakkında?
Şampuana kırılıyo kreme kıran var mı bilmiyorum.Bence fazla kırma şampuanın kokusu rengi değişebilir.Bemiks kırmıştım ben öyle oldu,ampülü kır ama şampuana dökmeden bi gözlemle canım.Bu tresan ilk kutusu mu yoksa önceden beri kullanıyo musun?Senin yorumların nedir tresan hakkında?
bende açılma yapmadı canım Tresan'ın papatyalısı..ama yumuşak olmuştu.
ısısgan otlusu resmen kazık gibi yaptıikremle bile zor açıyordum.
şimdi Elidor kullanıyorum,pembe kremsiz ..memnunum.
bir de Tresan çok çabuk yağlanma ve kaşıntı yapmıştı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?