- Konu Sahibi benvehedeflerim
-
Merhabalar arkadaşım,
Tresan almadan önce bu sitede dahil birsürü sitede araştırma yaptım . Yorumların yüzde yetmişi şampuan vasatı geçmez diyordu. Ama denemeye bir kez karar vermiştim. Kimsenin yorumunu dinlemeden aldım geldim.Öncelikle saçlarımdan bahsediyim.Felaket yağlı. Yıkadıktan iki -üç saat sonra bile yağlanıyordu. Şekil almıyor ince ve korumasızdı.Eskiden çok gür bir saçım vardı her yıkamada bir avuç saç dökülüyordu , yıkadıktan sonrada öyle. Neyse lafı uzatmıyım ilk denememde önce tresanı uyguladım , sonra ikinci bir şampuan ve saç kremi. ama üçüncü denememde anladım ikinci şampuana ihtiyaç olmadığını. Sadece elidorun saç kremi ve tresan papatya özlüyü kullandım.İnanırmısınız saç dökülmemde bir azalma oldu.Çok şaşırdım.İlk denememde banyoda yıkadıktan sonra "ıyy kötü kokuyo , saçım çamur gibi oldu zaten hiç açılmıyodu " falan triplerine girdim ama üçüncü yıkamamda anladım ki nerdeyse taramama bile gerek olmadı. Hala azıcık dolanma var ama olsun. Tresandan çok memnunum. Ve bir tavsiyem var size , kimsenin yorumuna aldanıp almayın .Ne benim yorumuma nede kötü yorum yapan birine. Çünkü denemeden anlaşılmaz , kimseye yalancı demiyorum . Dediğim sadece herkesin saç ve saç derisinde farklılıklar olabileceği.
Bende bir soru sorucam. Papatya özlüsünün saç rengini açtığı söyleniyo , saçım açık denebilcek kahverengi. sizce açar mı ?
ÖPTÜM
Merhabalar arkadaşım,
Tresan almadan önce bu sitede dahil birsürü sitede araştırma yaptım . Yorumların yüzde yetmişi şampuan vasatı geçmez diyordu. Ama denemeye bir kez karar vermiştim. Kimsenin yorumunu dinlemeden aldım geldim.Öncelikle saçlarımdan bahsediyim.Felaket yağlı. Yıkadıktan iki -üç saat sonra bile yağlanıyordu. Şekil almıyor ince ve korumasızdı.Eskiden çok gür bir saçım vardı her yıkamada bir avuç saç dökülüyordu , yıkadıktan sonrada öyle. Neyse lafı uzatmıyım ilk denememde önce tresanı uyguladım , sonra ikinci bir şampuan ve saç kremi. ama üçüncü denememde anladım ikinci şampuana ihtiyaç olmadığını. Sadece elidorun saç kremi ve tresan papatya özlüyü kullandım.İnanırmısınız saç dökülmemde bir azalma oldu.Çok şaşırdım.İlk denememde banyoda yıkadıktan sonra "ıyy kötü kokuyo , saçım çamur gibi oldu zaten hiç açılmıyodu " falan triplerine girdim ama üçüncü yıkamamda anladım ki nerdeyse taramama bile gerek olmadı. Hala azıcık dolanma var ama olsun. Tresandan çok memnunum. Ve bir tavsiyem var size , kimsenin yorumuna aldanıp almayın .Ne benim yorumuma nede kötü yorum yapan birine. Çünkü denemeden anlaşılmaz , kimseye yalancı demiyorum . Dediğim sadece herkesin saç ve saç derisinde farklılıklar olabileceği.
Bende bir soru sorucam. Papatya özlüsünün saç rengini açtığı söyleniyo , saçım açık denebilcek kahverengi. sizce açar mı ?
ÖPTÜM
Ben bu sampuani alacagim canim. Saclarim acik kumral, ise yarar umarim. Saclarinda güneste parlayan sari isiltilar var mi yoksa mat mi rengi? Sari sari parlakliklar varsa sacinda acabilir. Bir de yazin güneste acilir mi sac rengin? Istersen bir dene. Zaten memnun kalmissin Tresandan, sampuanin bitince papatyaliyi al.
tresan aldım geçen gün 9 tl ilk yıkamamda memnun kaldım kokusu gayet iyi mis gibi papatya saçlarıma gelince yumuşattı nemlilik kazandırdı en önemlisi benim için '''İLK YIKAMAMDA SAÇIMIN RENGİ AÇILMAYA BAŞLADI'' sarı renk ışıkta aynaya bakıyorum sarı sarı parlamalar var özellikle güneşta daha belli oluyor inşallah daha çok açılır 2-3 günde bir kullanıcam bakalım ne olacak..
hadi bakalım ..inşallah dener ve memnun kalırsın canım
Arkadasim emin misin, psikolojik olmasin?Ilk yikamada acilmasi cok zor. :44:
Sagol canim, insallah.
hala tresan kullanıyor musunuz uzun vadede etkileri nelercanım valla şampuan bir kere buram buıram ot kokuyor ben zaten özümde otları- aktarları felan çok severim mistik bir havası var gibi geliyor bana opuyorumnanaktan manevi anlamda kendimi çok iyi hissettim yanikaydirigubbakcemile3 ben 3 ampul kırdım şampuana içinde kesinlikle dimethicone yok kremide çok güzel saçlarınızın arındığını hissediyorsunuz ayrıca içinde silikon olmadığı için saçlarınız biraz sert gibi gelebilir.. fırça yerine iri dişli, taraklarla tararsanız daha iyi olur saçlarınız için..
Ben sürekli kullanmayı düşünüyorum, ilk yıkamada saçlarıp mat halinden kurtuldu acayip güzel parladı.. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?