Şampuan ve Saç Kremleri Tresan Şampuan

Merhabalar arkadaşım,
Tresan almadan önce bu sitede dahil birsürü sitede araştırma yaptım . Yorumların yüzde yetmişi şampuan vasatı geçmez diyordu. Ama denemeye bir kez karar vermiştim. Kimsenin yorumunu dinlemeden aldım geldim.Öncelikle saçlarımdan bahsediyim.Felaket yağlı. Yıkadıktan iki -üç saat sonra bile yağlanıyordu. Şekil almıyor ince ve korumasızdı.Eskiden çok gür bir saçım vardı her yıkamada bir avuç saç dökülüyordu , yıkadıktan sonrada öyle. Neyse lafı uzatmıyım ilk denememde önce tresanı uyguladım , sonra ikinci bir şampuan ve saç kremi. ama üçüncü denememde anladım ikinci şampuana ihtiyaç olmadığını. Sadece elidorun saç kremi ve tresan papatya özlüyü kullandım.İnanırmısınız saç dökülmemde bir azalma oldu.Çok şaşırdım.İlk denememde banyoda yıkadıktan sonra "ıyy kötü kokuyo , saçım çamur gibi oldu zaten hiç açılmıyodu " falan triplerine girdim ama üçüncü yıkamamda anladım ki nerdeyse taramama bile gerek olmadı. Hala azıcık dolanma var ama olsun. Tresandan çok memnunum. Ve bir tavsiyem var size , kimsenin yorumuna aldanıp almayın .Ne benim yorumuma nede kötü yorum yapan birine. Çünkü denemeden anlaşılmaz , kimseye yalancı demiyorum . Dediğim sadece herkesin saç ve saç derisinde farklılıklar olabileceği.

Bende bir soru sorucam. Papatya özlüsünün saç rengini açtığı söyleniyo , saçım açık denebilcek kahverengi. sizce açar mı ?

ÖPTÜM

Ben bu sampuani alacagim canim. Saclarim acik kumral, ise yarar umarim. Saclarinda güneste parlayan sari isiltilar var mi yoksa mat mi rengi? Sari sari parlakliklar varsa sacinda acabilir. Bir de yazin güneste acilir mi sac rengin? Istersen bir dene. Zaten memnun kalmissin Tresandan, sampuanin bitince papatyaliyi al.

tresan aldım geçen gün 9 tl ilk yıkamamda memnun kaldım kokusu gayet iyi mis gibi papatya saçlarıma gelince yumuşattı nemlilik kazandırdı en önemlisi benim için '''İLK YIKAMAMDA SAÇIMIN RENGİ AÇILMAYA BAŞLADI'' sarı renk ışıkta aynaya bakıyorum sarı sarı parlamalar var özellikle güneşta daha belli oluyor inşallah daha çok açılır 2-3 günde bir kullanıcam bakalım ne olacak..

hadi bakalım ..inşallah dener ve memnun kalırsın canım

Arkadasim emin misin, psikolojik olmasin? Ilk yikamada acilmasi cok zor. :44:

hadi bakalım ..inşallah dener ve memnun kalırsın canım

Sagol canim, insallah.

ben bugün tresan papatya özlü şampuanı ve otacının saç kremini aldım.daha kullanmaya başlamadım,ayrıca içine katmak için çam terebentin yağını da aldım.bakalım gelişmeleri yazcam.bu arada başka başlıklarda tresanın içinde dimethicone var yazıyordu ben baktım bugün ne tresanın şampuanında ne de otacının saç kreminde bu madde yoktu

Kızlar Tresan gerçekten çok iyi bir şampuan .. İlk aldıgımda saçlarımı gercekten kazık * gibi yaptı ki benim saçlarım platin röfleli fakat su anda gercekten inanılmaz yumusak durumdalar sac kremini bile kullanmayı kestim ama tavsiyem sacınızı cok sıcak suyla yıkamayın o zaman biraz sertleşiyor ama sacım eskiden avuc aavuc dökulurdu zavallı annem butun gun sac toplardı arkamda ama şimdi hiç dökülmüyor cok memnunum yağlanma da sıfır ben dus almasam 5 gun yaglanmaz o derece

arkadaşlar çok teşekkürler yorumlarınızz içinn :) benimde saçlarım da çok kötü dökülüyor.emziriyorum ben ondan sanırım tresan ' ı bugün sipariş ettim.şamp+tonik+saç kremi iile birlikte...bakalım deniycem..bende yaazarım buraya ssonuçları kii başka arkadaşlarda faydalansın:)

arkadaşlar tresan ı son bir aydır, bepanten ampulle birlikte kullanıyorum.. son yıkamada çok döküldü saçım, dökülen saçlara bi baktım ki, normal saç telinin 3 katı hacminde.. sanırım fazla ağırlaştığı için döküldü, böyle bi sorun yaşayan var mı ?

merhaba, benim saçlarımda kepeklenme ve dökülme vardı doğal bitkisel bir şampuan olan tresan ısırgan otlu olanı kullandım, yanında ne krem nede başka birşey kullanmadım çünkü krem de dökülme yaparmış.
birsüre inatla devam ettim alışırım diye ancak aşırı kaşıntı yaptı, dökülme ve kepeklenme durmadı. sanırım her şampuan her saça iyi gelmiyor. Dökülme için doktorlar saça iyi gelen vitamin ve minerallerin birarada
olduğu kompleksleri veriyorlar. Saç köklerini içten güçlendirmekte fayda varmış, sadece dıştan yeterli olmaz deniyor. Bence bu şekilde çözüm bulmaya çalışın.

yağlı ve ince telli saçı olanlar kullanabilir ancak normal saçta bir süre sonra kuruluk yapıyor. öyle ki benim saç uçlarım çatal çatal olmuştu.

ben 2 yıldır tresan ısırgan otlu kullanıyorum ve çok memnunum benim saçlarım boyasız o yüzden kuruluk konusunda çok sorun yaşamıyorum ama boyalı saçı olanlar sadece şampuan kullanırsa kuruluk sorunu yaşayabilir saç uçlarına biobisin saç kremini kullanabilirler saç kremi diplere uygulanmadığı sürece saç dökmez birde ben şimdi çam terebentin yağı katmayı düşünüyorum araştırmalarıma göre saça çok iyi geliyormuş..

hala tresan kullanıyor musunuz uzun vadede etkileri neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…