Tribimi devam ettirsem mi

EfnanSena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
211
98
98
39
Dünden beri aramayan eşim, mesaj atmış cevap vermeli miyim, dün beni arama demiştim. Daha doğrusu o yarın tartışırız diyip beni başından savmisti. 2 gündür kavgalıyız

Dünden beri aramayan eşim, mesaj atmış cevap vermeli miyim, dün beni arama demiştim. Daha doğrusu o yarın tartışırız diyip beni başından savmisti. 2 gündür kavgalıyız

Konuyu bilmiyorum ama ben triplerimi günlük yapıp ertesi güne yansıtmıyorum.

Dünkü konunuzu şimdi gördüm , haklısınız hak veriyorum , keşke eşiniz sizi ailenizin yanına gönderdiğinde gitmeseydiniz , ne demek kafa dinlemek için eşini yollamak .

Şuan farklı sehirlerdeyiz ben ailemin yanındayım bayram için yolladı.(Aslında kendisi rahat takılmak için yolladı bence) . Yüzük takmıyor suan bende yüzük takmayan adamlara sinir olurum. Şuan eski yuzugunde sknti var onu bahane ediyor neyse bende ölcunu aldır sipariş vereyim dedim. Oyalıyor sürekli uff yeter uzatma işim var dedi telefonu kapatmak istedi bende kapattım sonrada aramadı aksama kadar beni boguyorsun diyor sürekli

Şuan farklı sehirlerdeyiz ben ailemin yanındayım bayram için yolladı.(Aslında kendisi rahat takılmak için yolladı bence) . Yüzük takmıyor suan bende yüzük takmayan adamlara sinir olurum. Şuan eski yuzugunde sknti var onu bahane ediyor neyse bende ölcunu aldır sipariş vereyim dedim. Oyalıyor sürekli uff yeter uzatma işim var dedi telefonu kapatmak istedi bende kapattım sonrada aramadı aksama kadar beni boguyorsun diyor sürekli

Hiç hayra alamet değil bunlar

Sende istiyorsan yüzük takma diyor bana. Hadi bunu da geçtim. Sanki erkek arkadaşıyla konuşuyor. Kaba tavırlar

sevgili konusu sandım arama diycektim ama kocanmış tabiki tribi bitir bence :)

Telefonunu kurcaliyorum hiç birşey yok çapkınlık olduğunu sanmıyorum umarım öyle birsey yoktur

Yüzük biz de takmıyoruz karı koca. O yuzden kavga edilecek bir sebep mi bilemedim en azından benim için değil.
Boğma adamı madem çapkınlık yaptıgını düşünmüyorsun.

Yüzük bazıları içim önemli olabiliyor bizde de öyle mesela nişanda bir takıldı bir daha çıkartmadık çıkartırsak olay olur diye düşünüyorum çünkü bazen çıkartıyorum temizlik esnasında hemen eline alıp geliyor tak diye eşim

Back
X