Trioid olup hamile olanlar yardım

Anladim canim umarim bisi olmaz gidip alabiliyosanis eczaneden tekrar alin

Insalllaaah duser canim merk etme
Ya işte düşük riski artar diyince korktum ama hiç lekelenmem kanamam falan olmadı hatta yerleşme kanaması bile yaşamadım ben çok rahat geçiyordu hamilelik böyle diyince bütün rahatlık gitti tabi diken üstündeyim ya bişey olursa diye düşünmeden duramıyorum

Canim ben ilk defa sende duydum tsh yuksekligi bebekde zeka geriligi falan yapıyor die duymustum hatta ben doktoruma bu tsh sknti olurmu dedim 4 aydan sonra sknti yapabilir smdiden dusuruyorlar iste dusuk riski falan demedi bana doktorum oyle biside duymadim hic kendini korkutma istersen doktorunu degistir

Degiştirmek isterdim ama mecbur gidiyorum burada hastane pandemi hastanesi oldu digeri de sıra bulunmuyor randevu numarası diye verdikleri numarayı da arıyorum kimse açmıyor bu yüzden mecbur kalıp özele gidiyoruz bende şaşırdım valla anlamadım neden öyle dedi

Benim tok karna 4 59 falan cikmisti 2 hafta sonra ac 3 kusur cikti.doktorum biraz dusmus ama.ilaca baslayalim.dediii
Bgun icmeye basladim ne zaman kan vereyim sizce tekrardan doktoruma.1 ay sonra.kntrole.gidicem
Gebelikte çok farklı ya doktorları dinlemeyin 15 günde bir verin kan. Benim ağzımı doktor yaktı. Hormon normal çıkınca tamam dedi. On günde yerle bir oldu hormonlar. Bebekler hormonlarımızı kullanıyorlar ilk üç ay. Eğer 10 un üstüne çıkarsa TSH düşük riski. Zaten zeka geriliği de yapıyor. Dikkat etmek lazım.

Arkadaşlar merhaba
Gebelikte tsh değeri ilk trimesterda( 3 aylık süreç) 2-2.5 altında olmalı 2. Ve 3. Trimesterlarda ise 2.5-3 ün altında olmalı
Aksi halde bebekte konjenital hipotiroidi (doğuştan tiroid yetersizliği) riski var ve de evet bu ALLAH’ım korusun zeka geriliğine yol açabiliyor
Tiroid ilacı eğer hipotiroidi hastası iseniz hayat boyu her gün almanız gereken bir ilaç ve de doz ayarlaması(değişikliği) yapılırsa 1-1.5 ayda etkileri gözlenir fakat gebelerde durum daha önemli olduğu için sık takip edilir. Lütfen ilacınızı aksatmayın ayrıca sabah aç karnına ve de aynı saatte almaya özen gösterin.
Tahlillerde de aç,tok tiroidi etkilemez.

FAKAT ŞU ÖNEMLİ TİROİD TESTİ YAPTIRACAĞINIZ GÜN O GÜNKÜ İLACINIZI TESTİ YAPMADAN ÖNCE ALMAYIN TESTTEN SONRA ALIN ÇÜNKÜ SONUCU ETKİLER.!

Allah sonumuzu hayir etsin su virüs geldi ortalığı maf etti zaten

Allah korusun Insalllah kmsenin cani yanmas bu şekilde

Bu tiroit için ilaç reçetesini saglık ocakları yazabiliyor mu tahlil sonuçlarımı gösterip oradan yazdırmam mümkün mü acaba bilgi sahibi olan varsa yardımcı olun lütfen

Canım ben de troit var. Gebeliğimde de ilaç kullandm. Bir iki gün unutmayla hiçvir şey olmaz etkilemez. Ben doktora tahlil için gitmştm. Ama hamile değildm ilacın dozunu ayarlayacaktı dr. Arada 3 5 gün içmeyi unurtum dedim. Hiç sorun değil demişti ama çok önemli unutmayın aksatmayın bundan sonra. Öyle çok da yüksek değil seviyeniz.

Sabah içmeyi mı unuttunuz yoksa yanınızdami yok?Eğer sabah içmeyi unuttuysaniz aç olduğunuz bir vakit alabilirsiniz.Tabi her zaman aynı saatte almak iyidir fakat unutuldugunda alınabilir.

Hamileyken de unutur muydun canım doktor hamileyken mı birşey olmaz dedi

Bu tiroit için ilaç reçetesini saglık ocakları yazabiliyor mu tahlil sonuçlarımı gösterip oradan yazdırmam mümkün mü acaba bilgi sahibi olan varsa yardımcı olun lütfen
Evet sağlık
Hamileyken de unutur muydun canım doktor hamileyken mı birşey olmaz dedi
Troit hormonu öyle bir günlük unurmayla altüst olmaz değerler. Mesela tansiyon ilacını. Bir gün içneseniz olmaz ama troit öyle değil. Bie hafta on vün içmeyeceksin ki değeri etkikesin gebelik boyu illa ki içmedğim Bir iki gün olmuştr. Önemli olan takibi bırakmamak ve düzenli ilaç.boşyere stres yapmayın iki gün için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…