- 19 Kasım 2016
- 5.482
- 4.096
- 173
- Konu Sahibi Zeynep korkmaz
-
Canim doktora gidersin zaten başlatır ilaca seni sen bu kan testi ac karninami vermistinBenim seviyem de sizinle aynı pazartesi gidicem doktora 8 haftalık hamileyim içim içimi yiyor bişey olur mu bebegime diye
Anladim canim umarim bisi olmaz gidip alabiliyosanis eczaneden tekrar alinCanım tam anlamadım söylediğini 15 gün boyunca tiroidin yüksek olduğu belli değildi o yüzden test yaptı tekrar ilacı dün yazdı bügün kullandım sadece sabah aç karna sonra unuttum 2 gün kullanamayacağım
Evet kan vericem diye aç gittimCanim doktora gidersin zaten başlatır ilaca seni sen bu kan testi ac karninami vermistin
Insalllaaah duser canim merk etmeEvet kan vericem diye aç gittim
Ya işte düşük riski artar diyince korktum ama hiç lekelenmem kanamam falan olmadı hatta yerleşme kanaması bile yaşamadım ben çok rahat geçiyordu hamilelik böyle diyince bütün rahatlık gitti tabi diken üstündeyim ya bişey olursa diye düşünmeden duramıyorumInsalllaaah duser canim merk etme
Canim ben ilk defa sende duydum tsh yuksekligi bebekde zeka geriligi falan yapıyor die duymustum hatta ben doktoruma bu tsh sknti olurmu dedim 4 aydan sonra sknti yapabilir smdiden dusuruyorlar iste dusuk riski falan demedi bana doktorum oyle biside duymadim hic kendini korkutma istersen doktorunu degistirYa işte düşük riski artar diyince korktum ama hiç lekelenmem kanamam falan olmadı hatta yerleşme kanaması bile yaşamadım ben çok rahat geçiyordu hamilelik böyle diyince bütün rahatlık gitti tabi diken üstündeyim ya bişey olursa diye düşünmeden duramıyorum
Degiştirmek isterdim ama mecbur gidiyorum burada hastane pandemi hastanesi oldu digeri de sıra bulunmuyor randevu numarası diye verdikleri numarayı da arıyorum kimse açmıyor bu yüzden mecbur kalıp özele gidiyoruz bende şaşırdım valla anlamadım neden öyle dediCanim ben ilk defa sende duydum tsh yuksekligi bebekde zeka geriligi falan yapıyor die duymustum hatta ben doktoruma bu tsh sknti olurmu dedim 4 aydan sonra sknti yapabilir smdiden dusuruyorlar iste dusuk riski falan demedi bana doktorum oyle biside duymadim hic kendini korkutma istersen doktorunu degistir
Gebelikte çok farklı ya doktorları dinlemeyin 15 günde bir verin kan. Benim ağzımı doktor yaktı. Hormon normal çıkınca tamam dedi. On günde yerle bir oldu hormonlar. Bebekler hormonlarımızı kullanıyorlar ilk üç ay. Eğer 10 un üstüne çıkarsa TSH düşük riski. Zaten zeka geriliği de yapıyor. Dikkat etmek lazım.Benim tok karna 4 59 falan cikmisti 2 hafta sonra ac 3 kusur cikti.doktorum biraz dusmus ama.ilaca baslayalim.dediii
Bgun icmeye basladim ne zaman kan vereyim sizce tekrardan doktoruma.1 ay sonra.kntrole.gidicem
Kızlar 8 haftalık hamileyim trioidim yüksek çıktı 5.20 falan ilaç verdi doktor sabah kahvaltıdan önce içmem lazım ama köye geldik unuttum ilacımı Bir şey olur mu 2 gün içmesem nolur biliyorsanız bilgi verin böyle birşwy yaşadınız mı
[/QUO
Ne kadar zaman once baslamistin ilaca?
Allah sonumuzu hayir etsin su virüs geldi ortalığı maf etti zatenDegiştirmek isterdim ama mecbur gidiyorum burada hastane pandemi hastanesi oldu digeri de sıra bulunmuyor randevu numarası diye verdikleri numarayı da arıyorum kimse açmıyor bu yüzden mecbur kalıp özele gidiyoruz bende şaşırdım valla anlamadım neden öyle dedi
Allah korusun Insalllah kmsenin cani yanmas bu şekildeGebelikte çok farklı ya doktorları dinlemeyin 15 günde bir verin kan. Benim ağzımı doktor yaktı. Hormon normal çıkınca tamam dedi. On günde yerle bir oldu hormonlar. Bebekler hormonlarımızı kullanıyorlar ilk üç ay. Eğer 10 un üstüne çıkarsa TSH düşük riski. Zaten zeka geriliği de yapıyor. Dikkat etmek lazım.
Canım ben de troit var. Gebeliğimde de ilaç kullandm. Bir iki gün unutmayla hiçvir şey olmaz etkilemez. Ben doktora tahlil için gitmştm. Ama hamile değildm ilacın dozunu ayarlayacaktı dr. Arada 3 5 gün içmeyi unurtum dedim. Hiç sorun değil demişti ama çok önemli unutmayın aksatmayın bundan sonra. Öyle çok da yüksek değil seviyeniz.Kızlar 8 haftalık hamileyim trioidim yüksek çıktı 5.20 falan ilaç verdi doktor sabah kahvaltıdan önce içmem lazım ama köye geldik unuttum ilacımı Bir şey olur mu 2 gün içmesem nolur biliyorsanız bilgi verin böyle birşwy yaşadınız mı
Ben reçetesiz alıyorum zaten 9tlBu tiroit için ilaç reçetesini saglık ocakları yazabiliyor mu tahlil sonuçlarımı gösterip oradan yazdırmam mümkün mü acaba bilgi sahibi olan varsa yardımcı olun lütfen
Sabah içmeyi mı unuttunuz yoksa yanınızdami yok?Eğer sabah içmeyi unuttuysaniz aç olduğunuz bir vakit alabilirsiniz.Tabi her zaman aynı saatte almak iyidir fakat unutuldugunda alınabilir.Kızlar 8 haftalık hamileyim trioidim yüksek çıktı 5.20 falan ilaç verdi doktor sabah kahvaltıdan önce içmem lazım ama köye geldik unuttum ilacımı Bir şey olur mu 2 gün içmesem nolur biliyorsanız bilgi verin böyle birşwy yaşadınız mı
Peki ama ben ilk defa kullanıcam dozu belli degil saglık ocagı degerlere göre bakıp ilacı yazabilir mi bilginiz var mı acabaBen reçetesiz alıyorum zaten 9tl
Yanımda yok canımSabah içmeyi mı unuttunuz yoksa yanınızdami yok?Eğer sabah içmeyi unuttuysaniz aç olduğunuz bir vakit alabilirsiniz.Tabi her zaman aynı saatte almak iyidir fakat unutuldugunda alınabilir.
Hamileyken de unutur muydun canım doktor hamileyken mı birşey olmaz dediCanım ben de troit var. Gebeliğimde de ilaç kullandm. Bir iki gün unutmayla hiçvir şey olmaz etkilemez. Ben doktora tahlil için gitmştm. Ama hamile değildm ilacın dozunu ayarlayacaktı dr. Arada 3 5 gün içmeyi unurtum dedim. Hiç sorun değil demişti ama çok önemli unutmayın aksatmayın bundan sonra. Öyle çok da yüksek değil seviyeniz.
Evet sağlıkBu tiroit için ilaç reçetesini saglık ocakları yazabiliyor mu tahlil sonuçlarımı gösterip oradan yazdırmam mümkün mü acaba bilgi sahibi olan varsa yardımcı olun lütfen
Troit hormonu öyle bir günlük unurmayla altüst olmaz değerler. Mesela tansiyon ilacını. Bir gün içneseniz olmaz ama troit öyle değil. Bie hafta on vün içmeyeceksin ki değeri etkikesin gebelik boyu illa ki içmedğim Bir iki gün olmuştr. Önemli olan takibi bırakmamak ve düzenli ilaç.boşyere stres yapmayın iki gün için.Hamileyken de unutur muydun canım doktor hamileyken mı birşey olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?