- 25 Kasım 2019
- 99
- 14
- 3
- 25
- Konu Sahibi Zeynep korkmaz
-
Unutmuşum işte canım 2 gün içmeyince bişey olurmu onu merak ediyorumCanim bendede trpid var 4 kusur cikmisti tekrar verdim 3 kusur cikti ilaca bgun basladim icmeyince nolur blmiyorum ki icilmesi gerek die bliyorum bgun ben 9 da ictim ac karna sonra uyudum 12 de kahvalti yaptim
Blmiyorum ki canim ama 2 gunden bisi olmaz dicem de dahada yukselirmi blmiyorumUnutmuşum işte canım 2 gün içmeyince bişey olurmu onu merak ediyorum
Hangi ilacı kullanıyorsunuz bide ilacı devlet karşılıyor mu yoksa siz mi ödüyorsunuz reçetesiz ilaç mıCanim bendede trpid var 4 kusur cikmisti tekrar verdim 3 kusur cikti ilaca bgun basladim icmeyince nolur blmiyorum ki icilmesi gerek die bliyorum bgun ben 9 da ictim ac karna sonra uyudum 12 de kahvalti yaptim
Canim doktorum kod atti mesaj olarak esim eczaneden aldi.ilacin adi euthyrox 25 mcgHangi ilacı kullanıyorsunuz bide ilacı devlet karşılıyor mu yoksa siz mi ödüyorsunuz reçetesiz ilaç mı
İçimi rahatlattın canım gerçekten çok saolCanım Bende kullanıyorım ömür boyu kısacası 2 günde birsey olmaz ama aksatma çok önemli bir de gebesin
Benim 10 çıkmıştı tiroidim çok şükür düzene soktum 2.10 suanda
Devlet ödüyor canım ismi euthyrox 25 ml 5 tl fiyatı bügün tekrar test yaptılar pazartesi yükseldiyse dozunu arttıracakHangi ilacı kullanıyorsunuz bide ilacı devlet karşılıyor mu yoksa siz mi ödüyorsunuz reçetesiz ilaç mı
Sen nezamandir kullaniyosun canim ilacıDevlet ödüyor canım ismi euthyrox 25 ml 5 tl fiyatı bügün tekrar test yaptılar pazartesi yükseldiyse dozunu arttıracak
Benim tok karna 4 59 falan cikmisti 2 hafta sonra ac 3 kusur cikti.doktorum biraz dusmus ama.ilaca baslayalim.dediiiBen 14 senedir tiroid hastasıyım. Ve gebe kaldım. Gebelik başlangıcı tiroidlerim normaldi. İlaçlarımı düzenli içmeme rağmen 12 ye çıktı TSH. Doktorum 10un üstü tehlike dedi. İlacın dozunu hemen arttırdık. Şimdi sürekli tiroid hormonlarıma baktırıyorum. Bence köyde her iki kadından birisi tiroid hastasıdır. İlaç bulun.
Canım testler 15 gün önce yapıldı ama sonucuna perşembe bakıldı doktor olmadığı için yani dün ondan sonra tiroidin yüksek dedi dahiliueye yönlendirdi bende durumu anlattım dahiliueye de ilacı yazdı ve tekrar test yaptı pazartesi bakılacak yüksekse ilacın dozunu yükselteceğim dedi dün bügün kullandım sadece sabah aç karna ondan sonra da unuttun zatenSen nezamandir kullaniyosun canim ilacı
Ama bianda ilacla bukdr hizli dusebilirmi ki onu anlamadim biyerde 1 haftada anca oturuyor yerine die okumuştumCanım testler 15 gün önce yapıldı ama sonucuna perşembe bakıldı doktor olmadığı için yani dün ondan sonra tiroidin yüksek dedi dahiliueye yönlendirdi bende durumu anlattım dahiliueye de ilacı yazdı ve tekrar test yaptı pazartesi bakılacak yüksekse ilacın dozunu yükselteceğim dedi dün bügün kullandım sadece sabah aç karna ondan sonra da unuttun zaten
Canım tam anlamadım söylediğini 15 gün boyunca tiroidin yüksek olduğu belli değildi o yüzden test yaptı tekrar ilacı dün yazdı bügün kullandım sadece sabah aç karna sonra unuttum 2 gün kullanamayacağımAma bianda ilacla bukdr hizli dusebilirmi ki onu anlamadim biyerde 1 haftada anca oturuyor yerine die okumuştum
15 gün boyunca tiroidin yüksek olduğu belli değildi o yüzden test yaptı tekrar ilacı dün yazdı bügün kullandım sadece sabah aç karna sonra unuttum 2 gün kullanamayacağım peki bundan Bir şey olur muCanım Bende kullanıyorım ömür boyu kısacası 2 günde birsey olmaz ama aksatma çok önemli bir de gebesin
Benim 10 çıkmıştı tiroidim çok şükür düzene soktum 2.10 suanda
Ben de tiroid için ilaç kullaniyorum, geçen hafta sabah bulantim çok olduğu için 1 gün ilacımı icemedim. Su içince istifra ediyordum. Doktora söyledim ilacımı icemedim diye, mutlaka icmen lazım çok onemli dedi. Mide bulantısı için takviye vitamin verdi o günden beri hiç aksatmiyorum.Kızlar 8 haftalık hamileyim trioidim yüksek çıktı 5.20 falan ilaç verdi doktor sabah kahvaltıdan önce içmem lazım ama köye geldik unuttum ilacımı Bir şey olur mu 2 gün içmesem nolur biliyorsanız bilgi verin böyle birşwy yaşadınız mı
Benim seviyem de sizinle aynı pazartesi gidicem doktora 8 haftalık hamileyim içim içimi yiyor bişey olur mu bebegime diyeCanim doktorum kod atti mesaj olarak esim eczaneden aldi.ilacin adi euthyrox 25 mcg
Pazartesi gidicem doktora 4.08 çıktı benim de korktum baya düşük riski artar dedi kadın dogum doktorum daha 8 haftalık hamileyimDevlet ödüyor canım ismi euthyrox 25 ml 5 tl fiyatı bügün tekrar test yaptılar pazartesi yükseldiyse dozunu arttıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?