- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Aynen!Valla esin sana trip atcaksa hic kaaleye alma kv hareketleri hemen ara kv. Mağduru oyna esine. Hatta mesajlara aynen sunu yaz.
Annecim cok uzuluyorum neden boyle yapiyosun de. Gerekirse gosterirsin.
Oyunsa oyun , mağduriyetse mağduriyet.
Ne demis atalar dinsizin hakkindan imansiz gelir.
Kayinvalideyi takmamayi ogreneli cok oldu. Tavsiyem yok ne yazık ki size.
Allah kolaylık versin..
Valla esin sana trip atcaksa hic kaaleye alma kv hareketleri hemen ara kv. Mağduru oyna esine. Hatta mesajlara aynen sunu yaz.
Annecim cok uzuluyorum neden boyle yapiyosun de. Gerekirse gosterirsin.
Oyunsa oyun , mağduriyetse mağduriyet.
Ne demis atalar dinsizin hakkindan imansiz gelir.
Eşin annesinin huyunu bilmiyor mu , bu kadın sadece sana mı böyle davranıyor?
Sen şu adamı kendine çekmeyi neden başaramadın anlamadım.Hmmm güzel taktik, ben aradım açmadı, ben yazdım yazmadı vs ama bu taktiği yapmıştım önceden ben bu sefer de başka yerlerden vurmuştu beni kv; ailemle sıkıntılıydık o ara oğluna kendi ailesiyle bile anlaşamıyor benle mi anlaşacak oğlum demişti. Şu an elinde bir koz yok gerçi...
Aynen!
Süper taktik.
Yazılı ispat çok iyi olur.
Güzel cümleler yaz,aramaya hiç gerek yok.
Çocuk gibi avutucak misiniz böyle sürekli kv 'yi ?
Ayy ne cirkin ya.Hmmm güzel taktik, ben aradım açmadı, ben yazdım yazmadı vs ama bu taktiği yapmıştım önceden ben bu sefer de başka yerlerden vurmuştu beni kv; ailemle sıkıntılıydık o ara oğluna kendi ailesiyle bile anlaşamıyor benle mi anlaşacak oğlum demişti. Şu an elinde bir koz yok gerçi...
Off sizi baya kafaya almışlar ya bu ne?Şimdi bugün öğlen bir arasam mı diyorum sizce? Telefonu açmama ihtimali var, açmazsa nasıl davranayım? Eşime yansıtmak istemiyorum çünkü aramız bozuluyor. Bir şekilde iletişim kurmalıyım çünkü eşime hemen eşin beni aramadı da tatile gitti bilmem ne deyip anında huzursuzluk çıkarır ve tatilim mahvolur.
Sen şu adamı kendine çekmeyi neden başaramadın anlamadım.
Gerçekten adam bu kadar anne bağımlısıysa ömür boyu nasıl çekeceksin ki?
Kadın benim ailemle olan sıkıntılarımı deşecek kocam da susacak?
Yok almayayım ben!
Off sizi baya kafaya almışlar ya bu ne?
Gün içinde güller çiçekler atmalar falan ne allasen eşine atmıyorsundur o kadar güldür çiçektir güzel mesajdır.
Ne diye ulaşmaya çalışıyorsun mesaj attın mı attın oda eşine söylerse "ben annene çok kez yazdım ama görüldü yapıp cevap vermedi benim sorunum değil" diceksin. İşteyim yoğunum nasıl zırt pırt yazıp arayayım eve gelince de yorgunum dinlenmek istiyorum bende insanım diceksin.
Neden bu kadar korkuyorsun anlayamadım?
Seni bildiğin sindirmişler sende izin vermişsin.
Takmayın o zaman. Arayıp sormayın sürekli. Kendi kendine kussun dursun.Hayır çok bunaldım zaten sürekli aynı döngüyü yaşamaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?