Zaten bu saatte özlendim diye aranmaz bile,
ÖZel hayat, sosyal ortam var. Acil durum olursa aranır. Nasılsın merak ettim diye aramak bezdirici. Keyfini çıkarsın.
Nasılsa konuşup uzlaşacaksınız,
Tahammül et buna bence
Benim yorumlarım kırıcı mı? Üzüyor muyum seni yorumlarımla
Valla mı?Bunu soracak kadar ince davranmak hiç buraya göre bir şey değil aslında bakarsak :)
Ben görmemişim sonraki düzenlemenizi..
İlk yorum evet kırmıştı ama sonrakiler kırmadı. Hatta aksine iyi geldiniz. Teşekkür ederim.
Zeyno ben seni eski konularından ve diğer yorumlarından biliyorum, akıllı ve mantıklı bir kızsın, ama burda biraz fazla tepki göstermişsin senden beklenmeyecek şekilde. Heralde bişeylerin birikimi var , ve 9 sene çok uzun, sanırım birleşememek de yormuş seni. Bu evlenme süreci uzadıkça sorunlar artacak gibi duruyor. uzarsa iyice yıpratacaksınız birbirinizi gibi. Hayırlısı olsun
Ya ben de evdeyken erkek arkadaşıma totik derim ama insanların yanindayken demem çünkü birisi sorsan nasıl açıklayayım
Bir de o size napıyosun birader dediyse,siz ona öyle laflar etseydiniz ki vereceği cevaplarla özel birisiyle konuştuğunu belli etmek zorunda kalsaydı... Ama uyku sersemi bilemiyorum yani belki sizin de tersinize gelmiştir.
Çok büyütülecek bir şey göremedim. Belki birader demesi kırıcı olabilir ama sonuçta o insanlar sizi görmedi falan yani rezil olmadınız. Sakince konuşup çözülebilir. Sonradan da arayıp sormuş bence biraz sizin abartınız.
Normalde telefonda birader demeyen, yüz yüzeyken de bu kelimeyi nadiren kullanan birinin, yanında kızlar varken eğlence mekanında birader'li konuşması şüphe uyandırıcı. "Sen varsın diye bir şey yapmıyorum" demesi ise şüpheye yer bırakmayacak şekilde mide bulandırıcı. Siz cevap olarak "ben de sen varsın diye yapmıyorum" deseniz kendi ne hissedecekti?
Sen varsın diye birşey yapmiyorum ne demek ya... Sana iyilik yapıyor yani. Yok bi de yapsaydın, demekki sen olmazsan atlayacak başka kadınlara kızlara. Bu mantıktaki erkeklerin hepsine sinir oluyorum.
Telefonda bir şey demeyip kapatınca kırıldığını anlatan mesaj atmak çok saçma ve itici bir erkek için. Adamın üstüne gitmeyin bakalım ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?