Trip üstüne trip

Şu an o bana ben ona tripli muhtemelen o anını mahvettim diye düşünüyor. Ama kendisi bilir biraz aklı başında konuşmak zor değildi. Biz ararız normalde ama sırf muhabbet etmek için..
Dokuz senedir hala evlenemediğimiz için gittiğimiz ortamlarda bari birlikte konuşarak bulunalım diye..:)

Benim yorumlarım kırıcı mı? Üzüyor muyum seni yorumlarımla

Bunu soracak kadar ince davranmak hiç buraya göre bir şey değil aslında bakarsak :)

Ben görmemişim sonraki düzenlemenizi..

İlk yorum evet kırmıştı ama sonrakiler kırmadı. Hatta aksine iyi geldiniz. Teşekkür ederim.

Valla mı?

Ben teşekkür ederim.

Yazdıklarımı ağzımdan duyan sakin, okuyan huysuz diyor burda,
Merak edip sordum.

Psikolojik olarak yaptığınız şey yanlış, bir laf vardır; "Bir şeyi 40 defa söylersen olur" diye. Bu aslında kısmen doğru bir cümledir.

Şöyle ki; siz karşınızdaki insana, onun istemediğiniz şekilde davrandığını belirtirseniz ve o kişide bu şekilde davranmıyorsa, bir süre sonra, siz tekrar ettikçe; istemediğiniz şekilde davranan kişi olmaya başlayacaktır. Bunun bir başka deyimi de "Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek"tir.

Karşıda ki insan bunu bilerek yapmaz, siz onu bilinç altına yerleştirirsiniz. İnsan psikolojisi bu yüzden çok önemlidir. Bunu rüyalarda da örnek olarak görebiliriz. Bir şeyi çok fazla görür ya da duyarsanız rüyanızda görme olasılığınız yükselir. Çünkü istemeden bilinç altınıza girmiştir.

Bununla ilgili bilimsel çalışma dahi olduğu söylenir, herkesin bildiği ismiyle "İlluminati".

Bence bu şekilde davranarak nişanlınızın bilinç altına istemediğiniz davranışları yapan kişi olduğunu yerleştirmeyin, bu size uzun vadede ayrılık getirir.

Adamı fazla darlamışsınız gibi geldi. Ama her şey normalken birader demesi tuhaf. Yanında flört ettiği kızlar var ve sevgilisi olduğunu saklamaya çalışıyor gibi geldi.

Zeyno ben seni eski konularından ve diğer yorumlarından biliyorum, akıllı ve mantıklı bir kızsın, ama burda biraz fazla tepki göstermişsin senden beklenmeyecek şekilde. Heralde bişeylerin birikimi var , ve 9 sene çok uzun, sanırım birleşememek de yormuş seni. Bu evlenme süreci uzadıkça sorunlar artacak gibi duruyor. uzarsa iyice yıpratacaksınız birbirinizi gibi. Hayırlısı olsun

bence biraz kıskanıp tribe girmişsin bu da anormal bişey değil nişanlılar arasında olur böyle şeyler, büyütmemek lazım ama sanrıım artık birbirinize isminizle değilde aşkım falan gibi kelimeler kullanmanızın zamanı gelmiş, birader yerine aşkım demiş olsa bir sorun teşkil etmeyecekti sanırım

sıkma canını.
kızların yanında birader demesi gerçekten abes olmuş.
sen arayıp sorma.
o hatasını düzeltmek için çabalasın.

Normalde kullandığınız bir kelimeyse şu zamanda kullanılır şu zamanda olmaz diyememesi normal.

Ama siz olmasanız ne yapacakmış?
O nasıl laf öyle?

Ya ben de evdeyken erkek arkadaşıma totik derim ama insanların yanindayken demem çünkü birisi sorsan nasıl açıklayayım

Bir de o size napıyosun birader dediyse,siz ona öyle laflar etseydiniz ki vereceği cevaplarla özel birisiyle konuştuğunu belli etmek zorunda kalsaydı... Ama uyku sersemi bilemiyorum yani belki sizin de tersinize gelmiştir.

Çok büyütülecek bir şey göremedim. Belki birader demesi kırıcı olabilir ama sonuçta o insanlar sizi görmedi falan yani rezil olmadınız. Sakince konuşup çözülebilir. Sonradan da arayıp sormuş bence biraz sizin abartınız.

Normalde telefonda birader demeyen, yüz yüzeyken de bu kelimeyi nadiren kullanan birinin, yanında kızlar varken eğlence mekanında birader'li konuşması şüphe uyandırıcı. "Sen varsın diye bir şey yapmıyorum" demesi ise şüpheye yer bırakmayacak şekilde mide bulandırıcı. Siz cevap olarak "ben de sen varsın diye yapmıyorum" deseniz kendi ne hissedecekti?

Aslında tam da dediğin gibi..
Çok yoruldum.
Hayallerimizi ikimizde ayrı zamanlarda ayrı yaşamak..
Normalde kıskandığımı belli etmem.
Hatta bu kadar kıskanmam da..
Kırk yılın başında çekeceği bir tepki..

Yani arayıp sordu ama orda bir sürü kırdı yine.
Bir şey değişmedi ki..
Ben normalde çok tepki veren biri değilim zaten.
Sinirlerim gerçekten çok bozuldu.

Kesinlikle işte o anki hissiyatı ona göre abartı.

Sen varsın diye birşey yapmiyorum ne demek ya... Sana iyilik yapıyor yani. Yok bi de yapsaydın, demekki sen olmazsan atlayacak başka kadınlara kızlara. Bu mantıktaki erkeklerin hepsine sinir oluyorum.

Telefonda bir şey demeyip kapatınca kırıldığını anlatan mesaj atmak çok saçma ve itici bir erkek için. Adamın üstüne gitmeyin bakalım ne yapacak

Sen varsın diye birşey yapmiyorum ne demek ya... Sana iyilik yapıyor yani. Yok bi de yapsaydın, demekki sen olmazsan atlayacak başka kadınlara kızlara. Bu mantıktaki erkeklerin hepsine sinir oluyorum.

Bir de yapsaydın dedim işte..
Sabah aradı.
Öyle konuştuk kapattık.
Hal benim abarttığımı düşünüyor.

Telefonda bir şey demeyip kapatınca kırıldığını anlatan mesaj atmak çok saçma ve itici bir erkek için. Adamın üstüne gitmeyin bakalım ne yapacak

Aradı tabiki ne yapacaktı..
Ama benim öylesine bir trip attığımı vs düşünüyor. Ben de üzüldüğümü kırdığını görmeyip böyle düşünüyorsan ben bir şey diyemem gelince görüşürüz dedim.

Sen uzaksin uyuyorsun o arkadaslari ile.kiskanman normal. Ustelil bu aralar gerginim diyorsun
Havadandir regl zamanindir donemsel gerginlikler olabiliyor.
Fakat telefonda mimiksiz ifadesiz konusmalar oldugundan tartismalara girmek kacinilmaz oluyor bu gergin donemlerde.herkese olur yada en azindan bende cok deda yasadim..
Bosver geldiginde yuzyuze konusana kadar telefonda konu tekrari yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…