- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Bence olay soğuyana kadar kırıldım vs demeyin normal konuşun olay soğuyunca yumuşak bir dille anlatın kırgınlığınızıAradı tabiki ne yapacaktı..
Ama benim öylesine bir trip attığımı vs düşünüyor. Ben de üzüldüğümü kırdığını görmeyip böyle düşünüyorsan ben bir şey diyemem gelince görüşürüz dedim.
Sen uzaksin uyuyorsun o arkadaslari ile.kiskanman normal. Ustelil bu aralar gerginim diyorsun
Havadandir regl zamanindir donemsel gerginlikler olabiliyor.
Fakat telefonda mimiksiz ifadesiz konusmalar oldugundan tartismalara girmek kacinilmaz oluyor bu gergin donemlerde.herkese olur yada en azindan bende cok deda yasadim..
Bosver geldiginde yuzyuze konusana kadar telefonda konu tekrari yapma.
Bence olay soğuyana kadar kırıldım vs demeyin normal konuşun olay soğuyunca yumuşak bir dille anlatın kırgınlığınızı
Demez siz sen şöyle böyle yaptın demeyin ben çok kırıldım şuna böyle incindim gibi konuşun suçlayıcı konuşursanız iş büyüro zaman da ısıtıp ısıtıp getirme demezse...:)
Ben ilgisiz kaldığımı hissettiğim zaman böyle tripkolik oluyorum. Sen de öyle olabilir misin?
Bence haklisiniz ya hu.
Birader de cok cirkin bir hitap ama ozellikle boyle bir durumda demesi daha cirkin.
Ortam nisanliniza da abes gelmis olacak ki "sen varsin diye bir sey yapmiyorum" gibi bir cumle kuruyor.
Cunku ortam bunu gerektiriyor der gibi.
Lutfetmis masallah.
ben neye üzülüp neye kırıldığınızı pek anlayamadım açıkçası
İki türlü de nişanlı suçlu zatenyok öyle bir durum yoktu.
gayet normal düzeyde ilgiliydi.
ben öyle trip yapan biri değilim.
belki dokuz sene de bir iki anca böyle olmuştur.
ki trip değil gerçekten beni üzen bir şeydi.
İki türlü de nişanlı suçlu zaten
Adım çıkmış dokuzasen zaten tripli bir insansın arkamda durduğun için hiç şaşırmadım :) ama bence de suçlu.
Adım çıkmış dokuza
yani ortam ona da abes gelmiş zaten.
biz öyle takılan eden insanlar değiliz.
hani her türlü arkadaşımız vardır ama kendimizin belli sınırları vardır.
alkol almayız, kadın erkek ilişkilerimiz belli bir sınır içinde sosyal olan insanlarız..
sakin, hoş, tarihi bir mekan tabi bayram turist vs.. derken kamp ateşi modunda bir şey olmuş ama fazla kaynaşılmış belli ki...
gelen odasına anlaştığı kızı alıp gitti ben sensiz sensiz kaldım falan dedi. bende bir lütuf gibi anlatmana gerek yok zaten olması gereken o dedim.
Sen haklısın tabi.Kendi aranızda ki özel bir hitap şekli diyelim : D başkasının yanında killanilirsa bozabilir insanı.
Ve öyle bir ortamdan hemen çıkmadığı için ayrıca bir trip daha atardım ben .
Kusura bakmayın da adam sitem edeyim derken hödüklük etmiş bence. Ne demek herkes birini aldı çıktı. Yok o da birini alıp çıksaydı bari oldu olacak. Bence evlilik için biraz daha ölçüp biçim. Ben güvenilir bulmadım bu çocuğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?