- Konu Sahibi hatunsultan
-
ben de kullanıyorum.ben çocuk istediğim için verdi doktor.sanırım hormon ilacı.ilacı kullan hamile kalmazsan rahim filmi çekeriz demişti.ama ilacım bitmeden kanamam oldu 2 gündür.sen de de oluyor mu?kırmızıya bir kaç ilaç kala başladı kanamalar.normalmiymiş acabaa..eyvahedigeldismile
ben birbuçuk sene oldu evleneli ver bir senedir çalışıyom çalışıyom olmuyor:)şu iki üç aydır doktora gidiyorum işte ilaçlar fitiller felan uğraşıyorum.eğer bu ay da olmazsa biraz daha ilerletecekmiş tedaviyi doktor.benim son 4 beyaz kaldığında kanamalarım başladı. önce kahverengi akıntı oldu iki gün sonra normal adete çevirdi.ve çok fena ağrım varr:1shok:çarşamba günü bitiyor ilacım.gidecem doktora.ama benim anlamadığım şimdi benim kanamam oluyor yaa hamilelik yoktur dimi bende.yani reçete de çekilme kanaması diyor ama benimki normal adet gibi?off çok heyecanlıyımmm?umarım olur bebişler:))selam sinemert, ben de daha yeni başladım ilaca, daha maviler bugün bitti, beyaza yarın başlıycam, dr bana adet düzensizliği için vermişti ve kırmızıların sonuna doğru adetin başlar, ilaçların hepsi bitince hiç ara vermeden ikinci kutuya başla demişti, sende kırmızıların sonuna birkaç kala mı yoksa kırmızılara gelmeden beyazlarda mı başladı reglin, ben prospektüsünde okumuştum, ilaç bitmeden arada kanama olabilir diyordu ama aslında ben de reglimi kırmızılardan önce gelir diye bekliyorum benim bayağı düzensiz de...
Hem şimdi sevindim çocuk istediğin için dr nin bu ilacı vermesine, asıl bunu merak etmiştim gebeliği engeller mi diye ama demek ki öyle bir durum yok, bakalım benim reglim ne zaman gelecek, zaten bu ay gebelik beklemiyorum çünkü 12 şubat sat, şimdiye kadar hep pas geçtik hiç çalışma olmadı yani bakalım bundan sonrası da zor eğer 28 günde bir olmasını sağlıyorsa bu ilaç 14. gün ovulasyon günü olur, benim bugün 15. gün oldu, e malum bu akşam kandil gene olmaz, yani bu ay kaçırdık gibi geliyor bana, ay çok tembeldik biz bu ay ya, hep zor geldi, bir de ben depresyona girdim herhal menopoz başladı diye, bana dr erken menopoz için vermişti, 35 yaşındayım ikinci bebeği istiyorum, bu 7. ayımız ama hala olmadı işte...
Sen ne kadardır bekliyorsun?
arkadaşlar gerçekten kullanan yok mu trisequens yaa???
bugün kırmızı hapların üçüncü günü,
regl oldum nihayet uzun aradan sonra 28. günde çok şükür ilaç işe yarıyor galiba...
ama çok sancım var ağrım var, sinem haklıymışsın tatlım, yerleri tırmalıyorum neredeyse ya....
bende aynı durumdaydım.özellikle geceleri çok ağrılı oluyordu.yumurtlama günüm yeni geçti.umarım tuttutmuşumdur:)sende durumlar nasıl?buraya taşımak ta olmamış sanırım bu dünyada yanlızmıyız ne
umarım olur bu ay.yavaş yavaş sıkılmaya başladım ben.sürekli ilaç sürekli tahlil.işim de yoğun.doktora gitmekten bıktım.umarım bi daha gitmeme gerek kalmadan hamile kalabilirim.
aynen canım, biz de ağustosdan bu yana istemeye başladık, korunmayı bıraktım bir sürü şey çıktı başıma, yok kist, yok düzensizlik, yok menopoz, ben de çok sıkıldım, artık kocamla birlikte olmayı bile istemiyorum, nerdeyse her ay bir şey çıkıyor ve ben dr lerde açıyorum bir taraflarımı bıktım vallahi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?