trisequens ilacı gebeliği kolaylaştırır mı, bu ilaçla hamile kalan var mı?

hatunsultan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
1.241
2
116
Diğer
İyi geceler arkadaşlar,
benim adet düzensizliğim vardı yaklaşık 7 aydır, ya iki ayda bir o da söktürücüyle regl oluyordum ya da ayda iki kez regl oluyordum ve bu korunmayı bıraktıktan sonra başladı bende.. yumurta görünüyordu ama korunmasız ilişki olduğu halde adet oluyordum ve her ay yeni bir kistim oluyordu. Bu kist pko değil ama, sadece over kist.
Artık bu ay gittiğimde dr bana trisequens adlı adet düzenleyici ilacı verdi, altı ay kullanacakmışım, bebek istediğimi söylediğimde sorun olmaz dedi ama sanırım benim korunma amaçlı sorduğumu sandı, ben de heyecandan yeniden sormayı akıl edemedim.
Şimdi merak ettiğim acaba bu ilacı kullandığı sırada hamile kalan oldu mu aranızda,
Ya da şöyle söyleyeyim bu ilaç adet düzenleyici olduğuna göre yumurtlamayı da düzenler yani yumurta sağlıklı bir şekilde gelişip çatlar di mi ben böyle düşünüyorum ama...... bilmiyorum yine de yani eğer adetim düzene girerse yumurtlama olayı da doğru zamanda gerçekleşir ve gebeliği kolaylaştırır mı diye merak ediyorum,
Ben bebek istiyorum artık yaa.......

ben de kullanıyorum.ben çocuk istediğim için verdi doktor.sanırım hormon ilacı.ilacı kullan hamile kalmazsan rahim filmi çekeriz demişti.ama ilacım bitmeden kanamam oldu 2 gündür.sen de de oluyor mu?kırmızıya bir kaç ilaç kala başladı kanamalar.normalmiymiş acabaa..eyvahedigeldismile

selam sinemert, ben de daha yeni başladım ilaca, daha maviler bugün bitti, beyaza yarın başlıycam, dr bana adet düzensizliği için vermişti ve kırmızıların sonuna doğru adetin başlar, ilaçların hepsi bitince hiç ara vermeden ikinci kutuya başla demişti, sende kırmızıların sonuna birkaç kala mı yoksa kırmızılara gelmeden beyazlarda mı başladı reglin, ben prospektüsünde okumuştum, ilaç bitmeden arada kanama olabilir diyordu ama aslında ben de reglimi kırmızılardan önce gelir diye bekliyorum benim bayağı düzensiz de...
Hem şimdi sevindim çocuk istediğin için dr nin bu ilacı vermesine, asıl bunu merak etmiştim gebeliği engeller mi diye ama demek ki öyle bir durum yok, bakalım benim reglim ne zaman gelecek, zaten bu ay gebelik beklemiyorum çünkü 12 şubat sat, şimdiye kadar hep pas geçtik hiç çalışma olmadı yani bakalım bundan sonrası da zor eğer 28 günde bir olmasını sağlıyorsa bu ilaç 14. gün ovulasyon günü olur, benim bugün 15. gün oldu, e malum bu akşam kandil gene olmaz, yani bu ay kaçırdık gibi geliyor bana, ay çok tembeldik biz bu ay ya, hep zor geldi, bir de ben depresyona girdim herhal menopoz başladı diye, bana dr erken menopoz için vermişti, 35 yaşındayım ikinci bebeği istiyorum, bu 7. ayımız ama hala olmadı işte...
Sen ne kadardır bekliyorsun?

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

ben birbuçuk sene oldu evleneli ver bir senedir çalışıyom çalışıyom olmuyor:)şu iki üç aydır doktora gidiyorum işte ilaçlar fitiller felan uğraşıyorum.eğer bu ay da olmazsa biraz daha ilerletecekmiş tedaviyi doktor.benim son 4 beyaz kaldığında kanamalarım başladı. önce kahverengi akıntı oldu iki gün sonra normal adete çevirdi.ve çok fena ağrım varr:1shok:çarşamba günü bitiyor ilacım.gidecem doktora.ama benim anlamadığım şimdi benim kanamam oluyor yaa hamilelik yoktur dimi bende.yani reçete de çekilme kanaması diyor ama benimki normal adet gibi?off çok heyecanlıyımmm?umarım olur bebişler:))

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal ışler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKıM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

arkadaşlar gerçekten kullanan yok mu trisequens yaa???

selam sinem, haklısın galiba ikimizden başka hiç kimse kullanmıyor herhalde, acaba yanlış yerde mi yazıyoruz ki, ama konuyu açarken burasının uygun olduğunu düşünmüştüm, başka bir topic altına mı taşısak ne yapsak?

Bu arada kanaman kesildi mi artık, ilacın bitinceye kadar devam ediyorsun di mi sen de?

Ben daha dün beyazlara başladım ama koyu renk akıntım başladı benim de regl olmadan önce böyle oluyordu, senin gibi olucak herhalde benim de beyazlar bitmeden olacak galiba zaten ben de kırmızı haplara kadar olur diye düşünmüştüm.

Evet benım son ıkı kırmızı kaldıĞında bıttı adetım 7 gÜn sÜrdÜ.dÜn de son ılacımı aldım.ılaÇ bıtene kadar kullan. AĞrılara hazır ol o zaman.Çok fazla aĞrı oluyor.ben acemıyım bu sıteye.bence taŞıyalım.kımseden ses yok ÇÜnkÜ:)

sinemcim uğramadım kaç gündür,
ben iyice sinir oldum artık kaç gündür konu taşımaya çalışıyorum ama niye taşınmıyor hala anlamadım ki?

sineeeeeeeeemmmmmmmmm, hadi nerelerdesin gel artık arkadaşım..
Bak konumuz da taşınmış nihayet şimdi buldum,
Benim beyaz haplar bugün son artık, ama iki gündür günde bir ya da iki kez böyle değişik bir renk akıntım geliyor ama çok değil bir damla kadar, bu ilaç düzene girsin diye verildi inşallah normal bir sürede adet olurum ve önümüzdeki ay çalışmaya kaldığım yerden devam ederim, bu ay komple es geçtim eşim isyanlarda, tık yok bizde , :kedi::kedi: moralim çok bozulmuştu, belki önümüzdeki ay normal bir süreçte yumurtlama ve çatlama olayım gerçekleşir diye umuyorum.

Sen nasılsın yakınlaştı mı yumurtlama günün?

kızlar gerçekten bu ilaçtan hiç kimse kullanmadı mı sinemle benden başka ya?

bugün kırmızı hapların üçüncü günü,
regl oldum nihayet uzun aradan sonra 28. günde çok şükür ilaç işe yarıyor galiba...
ama çok sancım var ağrım var, sinem haklıymışsın tatlım, yerleri tırmalıyorum neredeyse ya....

bende aynı durumdaydım.özellikle geceleri çok ağrılı oluyordu.yumurtlama günüm yeni geçti.umarım tuttutmuşumdur:)sende durumlar nasıl?buraya taşımak ta olmamış sanırım bu dünyada yanlızmıyız ne

canım nihayet ya, nerelerdeydin kaç gündür,
anladım yumurtlama günün yeni geçmiş galiba çalışmalar hızlanmıştı, :kedi:
ya da belki etkilenmemek için girmediğini düşünüyorum, olabilir belki de,
benim reglimin ikinci günü işte, ağrılarım biraz azaldı öğleden sonradan bu yana. Bakalım ben geçen sattan bu yana hiç çalışmadım, yaklaşık birbuçuk aylık bir perhiz verdim, ama gerçekten böyle iyi geldi her ay yaşadığım stresim yoktu bu ay, ben rahattım ama kocacım çok perişan vallahi kaydirigubbakcemile3
adetim bitsin bakalım, yeni ay yeni umut deyip yeniden başlıycam, nasip kısmet artık.
Gerçekten bu ilacı sadece ikimiz kullanıyoruz galiba, acaba bizim dr den başka bu ilacı yazan yok mu ne?

umarım olur bu ay.yavaş yavaş sıkılmaya başladım ben.sürekli ilaç sürekli tahlil.işim de yoğun.doktora gitmekten bıktım.umarım bi daha gitmeme gerek kalmadan hamile kalabilirim.

umarım olur bu ay.yavaş yavaş sıkılmaya başladım ben.sürekli ilaç sürekli tahlil.işim de yoğun.doktora gitmekten bıktım.umarım bi daha gitmeme gerek kalmadan hamile kalabilirim.

aynen canım, biz de ağustosdan bu yana istemeye başladık, korunmayı bıraktım bir sürü şey çıktı başıma, yok kist, yok düzensizlik, yok menopoz, ben de çok sıkıldım, artık kocamla birlikte olmayı bile istemiyorum, nerdeyse her ay bir şey çıkıyor ve ben dr lerde açıyorum bir taraflarımı bıktım vallahi.....

bendede sürekli oluyor kist yaa.ilaçkolik oldum yani hamile kalsam ilaç aşerecem.yok yara yok üşütme.her ay yeni bişi nedir çektiğimiz.millet istemiyor bi gecede hamile kalıyor.bu ne yaa.:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…