- Konu Sahibi hatunsultan
-
kızlar ben saat 6 ya kadar burdayım gitmeden görüşebiliriz.
kızlar ben regl oldum maalesef.sinemert umarım senden güzel haberler alırız.
sineeeeeeeeemmmmmmmmmm
nerdesin tatlım ya, hadi haberini bekliyorum artık daha yapmadın mı test, yoksa geldi mi kırmızılar
kızlarr bende kendimi bu ilacı kullanan tek kişi filan sanıyordum meğer burda bile 3 kişi varmış baksanıza...ben hipo hipo hastasıyım ve adet olamıyorum ilaçsız eee anne olmakta istiyorum doktor bu hapı verdi bugün beyaz haplardan sondan ikincisini içtim yani yarında içersem bitecek beyazlar bulantım var biraz ... koku hassasiyetimde arttı...SİZCE HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİR Mİ???:ecrin_bebek:boshayallersmile
kızlar nerelerdesiniz günlerdir,
sinem canım sana bir şey sormam lazım,
en son hani sen ilaca devam ederken reglin gecikti ya, sonrasında bir şey çıktı mı? yani gecikme sebebi olarak dr ye gittin mi sen.
Benim de benim de 4 mayısta olması lazımdı ama olmadım daha şaşkınım
marhaba arkadaşlar. benimde gençkızlığmdan beri adet düzensizliği sorunum vardı. arada düzelir sonra geri bozuluyordu. doktorlar hiç bişy bulmaıyordu doğum kontral hapıyla düzenliyorduk. evlendikten sonra düzenliydi ama babamın ani rahatızlığı gene bozuldu adetlerim. çocukta istediğmi içni doktor bana trisequens ilacı verdi. bu ilacı kullanırken hamile kalınıyo sanırım. sonuç alan varmı acaba
maalesef canım, ben de kullandım ama hamile kalmadım.
hatta daha sonra bu trisequens isimli ilacın zararlarını okudum çok korktum hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?