- 1 Kasım 2017
- 760
- 519
- 103
29 yaşındayım aslında yaş problemi de var bian önce olmasi lazim diye düşünüyorum zaten 2 yıl oldu evleneli.. inşallah daha fazla beklemeden Allah bana da nasip ederCanim senin yaş problemin yoksa zamanın var buda iyi bişey kaç yaşındasın? hep aklımdasın Dua ederken çocuğu hiç olmayanlara sonrada bana ver diyorum ben hep
Ben 35 oldum 29 iyi bi y29 yaşındayım aslında yaş problemi de var bian önce olmasi lazim diye düşünüyorum zaten 2 yıl oldu evleneli.. inşallah daha fazla beklemeden Allah bana da nasip eder
Ben 34 oldum 29 iyi bi yas problem yapılacak gibi degil aslinda ama insan bir an once olsun istiyo sende haklisin beklemekten baska yapicak bisey yok29 yaşındayım aslında yaş problemi de var bian önce olmasi lazim diye düşünüyorum zaten 2 yıl oldu evleneli.. inşallah daha fazla beklemeden Allah bana da nasip eder
Ama hiç çocuğum yok öyle düşün :) hiç değilse 1 tane olsaydı problem yapmadım bide bende genetik sikinti var ya onun stresi herseyden daha çokBen 34 oldum 29 iyi bi yas problem yapılacak gibi degil aslinda ama insan bir an once olsun istiyo sende haklisin beklemekten baska yapicak bisey yok
Canim bişey sorcam sana benim bebegimin raporunda patau sendromu translokasyon tip diyo ne demek tam olarak patau sendromu zaten biliyorumda translokasyon tip o ne oluyo?Şükür canım nen dedim sana bisey çıkmamış kendini suçlama bazen hersey olacagina varıyor elden bişey gelmiyor sonuçta kromozon bozukluğuna sen napabilirsin ki yumurta dan gelen sağlıksız birey öyle düşün tek arter le alakası yoktur o sadece ni şüphe..
Translokasyon tip olunca başka bi kromozon dan bolunup 13 e yapismasi oluyo diye biliyorum ben canım.. esin ve sende kromozon analizin de bişey cikmamis ti dimi? Genelde trasnlokasyon tip olunca aileden geliyo ama sizin döllenme sırasında olmuş sanırımCanim bişey sorcam sana benim bebegimin raporunda patau sendromu translokasyon tip diyo ne demek tam olarak patau sendromu zaten biliyorumda translokasyon tip o ne oluyo?
Evet canim bizim kromozom analizlerinde bişey cikmadi şans iste bizi buldu çok uzgunumTranslokasyon tip olunca başka bi kromozon dan bolunup 13 e yapismasi oluyo diye biliyorum ben canım.. esin ve sende kromozon analizin de bişey cikmamis ti dimi? Genelde trasnlokasyon tip olunca aileden geliyo ama sizin döllenme sırasında olmuş sanırım
Peki sadece patau sendromu mu dediler başka bilgi vermedi mi genetikciler size? Şükür ki seni daha iyi bişey bulmuş ya bide sizde de trasnlokasyon olsaydı o daha beter bişey Llah kimseye vermesin bizim gibi olanları çocugu bile olmuyo sen düşün ne kadar vahim bişey.. üzülme kuzum gerçekten çok sanslisin sizde bişey yok en azından o bebeginde kaderi öyle yazılmış herkesin başına geliyo böyle şeyler inşallah güzel günler seni bekliyor daha sağlıklı bebeklerin olur inşallahEvet canim bizim kromozom analizlerinde bişey cikmadi şans iste bizi buldu çok uzgunum
34 yaşındayım zaten zor ilaç tedavisi ile hamile kaldım 1 sene boyunca araştırma hastanesine git gel sabah erkenden evden çık,insulin direncim var yumurtlamalarim duzenli olmuyo annem 37 yasinda erken menepoza girmis o korku var bide ilk çocuğumda korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hemen hamile kaldım bunda neler yaşadım bütün günüm hastanelerde geciyodu bir sürü problem.Peki sadece patau sendromu mu dediler başka bilgi vermedi mi genetikciler size? Şükür ki seni daha iyi bişey bulmuş ya bide sizde de trasnlokasyon olsaydı o daha beter bişey Llah kimseye vermesin bizim gibi olanları çocugu bile olmuyo sen düşün ne kadar vahim bişey.. üzülme kuzum gerçekten çok sanslisin sizde bişey yok en azından o bebeginde kaderi öyle yazılmış herkesin başına geliyo böyle şeyler inşallah güzel günler seni bekliyor daha sağlıklı bebeklerin olur inşallah
Genetik doktoruna 3 ümüz oglum ben ve eşime sıra aldım bende bişey cikmadi eşimin kromozom analizinede bakıp eğer bişey çıkarsa oğlumada bakilicagini söyledi ondada bişey çıkmayınca bakılmadı eşim sonuçları almaya gidincede sizin tahlillerinizde temiz bi sorun yok demiş başkada bişey söylememişPeki sadece patau sendromu mu dediler başka bilgi vermedi mi genetikciler size? Şükür ki seni daha iyi bişey bulmuş ya bide sizde de trasnlokasyon olsaydı o daha beter bişey Llah kimseye vermesin bizim gibi olanları çocugu bile olmuyo sen düşün ne kadar vahim bişey.. üzülme kuzum gerçekten çok sanslisin sizde bişey yok en azından o bebeginde kaderi öyle yazılmış herkesin başına geliyo böyle şeyler inşallah güzel günler seni bekliyor daha sağlıklı bebeklerin olur inşallah
Haklısın canım aynı sorun bende de var trasnlokasyon olanlar da erken menopoz hemen çocuk olmalı diyo genetikçi bi doktor bakalım.. zor olmuş ama inşallah bundan sonrası iyi olur elden bişey gelmiyo ki keşke istediğin hersey olsa bide bebeğin hastane de hasta o da bi ayrı zaten34 yaşındayım zaten zor ilaç tedavisi ile hamile kaldım 1 sene boyunca araştırma hastanesine git gel sabah erkenden evden çık,insulin direncim var yumurtlamalarim duzenli olmuyo annem 37 yasinda erken menepoza girmis o korku var bide ilk çocuğumda korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hemen hamile kaldım bunda neler yaşadım bütün günüm hastanelerde geciyodu bir sürü problem.
Anladım canım ozaman genetik bişey yok yani döllenme sırasında trasnlokasyon tipi patau sendromu olmuştur ozaman size hiç söylemedi ler mi bebeğin hasta diye doğum da mı çıktı oraya hatırlamıyorum benGenetik doktoruna 3 ümüz oglum ben ve eşime sıra aldım bende bişey cikmadi eşimin kromozom analizinede bakıp eğer bişey çıkarsa oğlumada bakilicagini söyledi ondada bişey çıkmayınca bakılmadı eşim sonuçları almaya gidincede sizin tahlillerinizde temiz bi sorun yok demiş başkada bişey söylememiş
Anladım canım ozaman genetik bişey yok yani döllenme sırasında trasnlokasyon tipi patau sendromu olmuştur ozaman size hiç söylemedi ler mi bebeğin hasta diye doğum da mı
Canim 'ya kopyala yapamadım 7.sayfaya bakarmisin çok uzun çünkü hikayem hepsi orda varAnladım canım ozaman genetik bişey yok yani döllenme sırasında trasnlokasyon tipi patau sendromu olmuştur ozaman size hiç söylemedi ler mi bebeğin hasta diye doğum da mı çıktı oraya hatırlamıyorum ben
Okudum canım Allah daha beterinden korusun inşallah bebeğin de çok fazla çekmez hayırlısı olsun hakkınızda üzücü şeyler yasamissin..Canim 'ya kopyala yapamadım 7.sayfaya bakarmisin çok uzun çünkü hikayem hepsi orda var
Saol canim inşallah rabbim yardım etsin ona hakkımızda hayırlısı hepimiz icinOkudum canım Allah daha beterinden korusun inşallah bebeğin de çok fazla çekmez hayırlısı olsun hakkınızda üzücü şeyler yasamissin..
Canım merhaba nasıl oldu bebeğin? Merak ettim seni? Benim gebeliğim sonlandırıldı. Cumartesi gece yarısı Doğum yaptım. Toparlanmaya çalışıyorum. Amnisentez sonucunu beklememişlerdi sonlandırmak için. Dün ilk sonucu aldık trizomi 13 çıkmış. Bebeği de incelemişler oldukça fazla anomalisi var.Bebeğim 12 gündür tepki vermiyo beyni ödem toplamış her tarafı çok şiş özellikle karnı çok aşırı şişiyo her gün karnından su bosaltiyorlar,Rabbim ona çok çektirmesin tez zamanda hayırlısını versin Ins sen naptın ne yapmayı düşünüyosun bundan sonrası için?
Valla aklımdaydın canim buraya yazmak nasip Olmadi en iyisini yaptin emin ol en kötüsü benim bu durumum,bebeğim aynı hergun dahada sisiyo karnından su çekiyorlar sürekli bende böyle nolcak bilmiyorum kendimi çok kotu hissediyorum hiç uyuyamiyorum anne olmak çok kotuCanım merhaba nasıl oldu bebeğin? Merak ettim seni? Benim gebeliğim sonlandırıldı. Cumartesi gece yarısı Doğum yaptım. Toparlanmaya çalışıyorum. Amnisentez sonucunu beklememişlerdi sonlandırmak için. Dün ilk sonucu aldık trizomi 13 çıkmış. Bebeği de incelemişler oldukça fazla anomalisi var.
kıyamam ben sana ya. Bunun mükafatı olacaktır kuzum o bebek sana şefaatçi olacak inşallah.Valla aklımdaydın canim buraya yazmak nasip Olmadi en iyisini yaptin emin ol en kötüsü benim bu durumum,bebeğim aynı hergun dahada sisiyo karnından su çekiyorlar sürekli bende böyle nolcak bilmiyorum kendimi çok kotu hissediyorum hiç uyuyamiyorum anne olmak çok kotu
Bizim raporda bir tek patau sendromu saptamıştır diyor, doktor büyük bir ihtimalle sizde bir sıkıntı yok ama yine de kromozom analizi yapalım dedi. Temmuzun ortası gibi alacağız sonucu inşAllah. Ben de 31 yaşımdayım ilk bebeğimdi benim de. Her daim duamdasınız hepiniz, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah,Peki sadece patau sendromu mu dediler başka bilgi vermedi mi genetikciler size? Şükür ki seni daha iyi bişey bulmuş ya bide sizde de trasnlokasyon olsaydı o daha beter bişey Llah kimseye vermesin bizim gibi olanları çocugu bile olmuyo sen düşün ne kadar vahim bişey.. üzülme kuzum gerçekten çok sanslisin sizde bişey yok en azından o bebeginde kaderi öyle yazılmış herkesin başına geliyo böyle şeyler inşallah güzel günler seni bekliyor daha sağlıklı bebeklerin olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?