- 1 Kasım 2017
- 760
- 519
- 103
Canım eşinin sonucunu aldınız mı merak ettim?İnşallah canım hayırlısıni versin Allah çok çektirmesin.. ben pgt tup bebek yaptım 1 tane sağlıklı embriyo bulundu pda tutmadı şimdi doğal yoldan denicem 2 ay daha olmazsa tekrar tup bebek yapacam sanırım sürekli Beklemek le geçiyo
Kızımda tüp bebek yaptırdık 8 tane yumurtam oldu 5 tanesi saglıksızdı 2 tanesi transfer yapıldı 1 tanesini dondurduk ikiside tuttu çok şükür ama 10 uncu haftada bi tanesinin kalbi durdu diğeri devam etti kızım 3 yaşına girince diğer dondurdugumuz yumurtayı transfer yaptırdık ama tutmadı hayır canım sadece 2 li ve 3 lü tarama yaptırdık amnıyosentez kabul etmedım ben yaptırmadım inşallah canım dualarım sizinle en kısa zamanda Rabbim sizlere de nasip etsin oğluma kendiliğinden hamile kaldım sok olduk ama stresli geçti her doktora gittiğimde korku vardı şükür ki sağlıklı doğdu diğerleri hep 9 ve 10 uncu haftalarda kalpleri durdu kürtaj olmuştum bi tanesi daha geçen ay kürtaj oldumKaç defa tup bebek denediniz acaba? Çok güzel ya inşallah benimde öyle olur benim de dualarım bu yolda uğraşanlara herkese inşallah en güzel zamanda bize de nasip olur..hep düşük olmus ama sizin galiba peki diğer çocuğunuza aminosentez falan yaptırdiniz mi
Ozaman 3. Çocuğu mu dusunuyosun :) amin inşallah canım hayırlısı olsun bize de nasip etsin.. daha çok yeni kurtaj olmuşsun canım geçmiş olsun bizim işimiz diğerlerine nazaran daha zor rabbim daha fazla zorlastirmasin inşallah çok yoruldum yıprandım şu 1 sene içinde her günüm ağlamakla geçtiKızımda tüp bebek yaptırdık 8 tane yumurtam oldu 5 tanesi saglıksızdı 2 tanesi transfer yapıldı 1 tanesini dondurduk ikiside tuttu çok şükür ama 10 uncu haftada bi tanesinin kalbi durdu diğeri devam etti kızım 3 yaşına girince diğer dondurdugumuz yumurtayı transfer yaptırdık ama tutmadı hayır canım sadece 2 li ve 3 lü tarama yaptırdık amnıyosentez kabul etmedım ben yaptırmadım inşallah canım dualarım sizinle en kısa zamanda Rabbim sizlere de nasip etsin oğluma kendiliğinden hamile kaldım sok olduk ama stresli geçti her doktora gittiğimde korku vardı şükür ki sağlıklı doğdu diğerleri hep 9 ve 10 uncu haftalarda kalpleri durdu kürtaj olmuştum bi tanesi daha geçen ay kürtaj oldum
Asla pes etme canım bizim 8 sene hiç olmadı sonra hep düşükler falan oldu 16 senelık evliyim geçen aya kadar daha pes etmemistim ama bu sefer artık doktorumuzla da konuşup korunmaya karar verdik tabi herşey nasip kısmet çok zor durumumuz ama umudumuz var asla umudunu kaybetme canımOzaman 3. Çocuğu mu dusunuyosun :) amin inşallah canım hayırlısı olsun bize de nasip etsin.. daha çok yeni kurtaj olmuşsun canım geçmiş olsun bizim işimiz diğerlerine nazaran daha zor rabbim daha fazla zorlastirmasin inşallah çok yoruldum yıprandım şu 1 sene içinde her günüm ağlamakla geçti
Canım sizede geçmiş olsun Rabbim varsa evladının şifasını versin inşallah
Haklısın canım pes etmemek lazım ama elde sadece üzüntüler olunca insanun kolu kanadı kırılıyorAsla pes etme canım bizim 8 sene hiç olmadı sonra hep düşükler falan oldu 16 senelık evliyim geçen aya kadar daha pes etmemistim ama bu sefer artık doktorumuzla da konuşup korunmaya karar verdik tabi herşey nasip kısmet çok zor durumumuz ama umudumuz var asla umudunu kaybetme canım
Evet canim temiz şimdi aldım haberi bide ben kendimi suçluyorum demistim ya tek umblikal arter yüzünden onunla alakası yok o sonradan kaybolan bi damar demiş bi nebze olsun rahatladimCanım eşinin sonucunu aldınız mı merak ettim?
Saol canim bebeğim tez zamanda şifa bulsun ins çok acı çekiyoCanım sizede geçmiş olsun Rabbim varsa evladının şifasını versin inşallah
Sağlıksız olduğu için düşmüş ozaman sanslisin ki sağlıklı olan sana tutunuyor bence normal denemende fayda var tabi ne zaman kendini hazır hissedersen.. benim hiç çocuğum yok canım 1 defa gebelik yaşadım onda da brbeğim hastaydi.. sonra sına tup bebek yaptık tutmadı 1 sene geçti aradan hala bekliyorum öyleAnlıyorum canım gerçekten insan yıpranıyor bende yaşadım aynı duyguları hakkımızda hayırlısı neyse o olsun her zaman bol bol dua başka bişey gelmiyor elden geçen ay kürtaj olduktan sonra bebeği teste gönderdiler ve kromozom bozukluğu cıktı benim hamılelıllerım hiç devam etmedi ama doktorumuz devam edebilen hamileliklerde var dedi artık gerçekten bende çok yıprandım 2 hafta sonra tekrar konuşacağız ama şimdilik kararım istememe yönünde senin varmı çocuğun yoksa ilk mi olacak
Şükür canım nen dedim sana bisey çıkmamış kendini suçlama bazen hersey olacagina varıyor elden bişey gelmiyor sonuçta kromozon bozukluğuna sen napabilirsin ki yumurta dan gelen sağlıksız birey öyle düşün tek arter le alakası yoktur o sadece ni şüphe..Evet canim temiz şimdi aldım haberi bide ben kendimi suçluyorum demistim ya tek umblikal arter yüzünden onunla alakası yok o sonradan kaybolan bi damar demiş bi nebze olsun rahatladim
Evet iste en basında doktorlar genetik dediler işin içine girmeyince bilmiyorsun tabi benim kromozom analizim temiz çıkınca doktora götürdüğümde bunun daha detaylı testleri var demişti,bende hep iyice baktiririz diye düşünüyodum ama gerek yokmuş çok fazla irdelemekte gereksizmis aslinda herşey kader kısmet rabbim isteseydi onu bana sağlıklı bi şekilde verirdi biz kaderimizi yaşıyoruz elden başka bişey gelmiyo dediğin gibi yumurtadan gelen sağlıksız bireyŞükür canım nen dedim sana bisey çıkmamış kendini suçlama bazen hersey olacagina varıyor elden bişey gelmiyor sonuçta kromozon bozukluğuna sen napabilirsin ki yumurta dan gelen sağlıksız birey öyle düşün tek arter le alakası yoktur o sadece ni şüphe..
İnşallah canım dualarım sizinle en kısa zamanda sağlığına kavuşsun bebişimizSaol canim bebeğim tez zamanda şifa bulsun ins çok acı çekiyo
Doktorda bu konuda şanslı olduğumuzu söylüyor canım bebek yanlış kromozomu aldığı zaman hamılelık sonlanıyor inşallah Rabbim en kısa zamanda sanada bütün isteyenlerede nasip etsin bize tüp bebege gittiğimizde sadece 100 de 5 şans vermişlerdi ama bak kızım dünyaya geldi sende inşallah oluncaya kadar devam et inşallahSağlıksız olduğu için düşmüş ozaman sanslisin ki sağlıklı olan sana tutunuyor bence normal denemende fayda var tabi ne zaman kendini hazır hissedersen.. benim hiç çocuğum yok canım 1 defa gebelik yaşadım onda da brbeğim hastaydi.. sonra sına tup bebek yaptık tutmadı 1 sene geçti aradan hala bekliyorum öyle
İnşallah canım burda en kısa zamanda güzel olan herşeyimizi paylaşırız inşallah Allah büyükIyiki varsınız kızlar buraya yazmak beni çok rahatlatiyo iletişimimizi koparmayalım herkes burda birbirinden haberdar olsun burda birbirimize umut oluruz insallah
Cahilllik herzaman mutluluktur canım :) boşver fazla irdelemeye gerek yok demekki onu yasaman gerekiyormuş rabbim bundan sonra sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.. hayırlısı olsun hakkımız da tabiki irtibatı koparmayalim buraya bütün gelişmeleri yaz sende birbirimize destek olalımEvet iste en basında doktorlar genetik dediler işin içine girmeyince bilmiyorsun tabi benim kromozom analizim temiz çıkınca doktora götürdüğümde bunun daha detaylı testleri var demişti,bende hep iyice baktiririz diye düşünüyodum ama gerek yokmuş çok fazla irdelemekte gereksizmis aslinda herşey kader kısmet rabbim isteseydi onu bana sağlıklı bi şekilde verirdi biz kaderimizi yaşıyoruz elden başka bişey gelmiyo dediğin gibi yumurtadan gelen sağlıksız birey
Aynen canım bana da öyle geldi senin tup bebekten çok normal denemen lazım zaten ikisini de yasamissin biraz kendine gel sonra insallah olur.. dualarınız da bana da edin inşallah tez zamanda sağlıklı olsun çok korkuyorumDoktorda bu konuda şanslı olduğumuzu söylüyor canım bebek yanlış kromozomu aldığı zaman hamılelık sonlanıyor inşallah Rabbim en kısa zamanda sanada bütün isteyenlerede nasip etsin bize tüp bebege gittiğimizde sadece 100 de 5 şans vermişlerdi ama bak kızım dünyaya geldi sende inşallah oluncaya kadar devam et inşallah
Canim senin yaş problemin yoksa zamanın var buda iyi bişey kaç yaşındasın? hep aklımdasın Dua ederken çocuğu hiç olmayanlara sonrada bana ver diyorum ben hepAynen canım bana da öyle geldi senin tup bebekten çok normal denemen lazım zaten ikisini de yasamissin biraz kendine gel sonra insallah olur.. dualarınız da bana da edin inşallah tez zamanda sağlıklı olsun çok korkuyorum
İnşallah canım en kısa zamanda annelik duygusunu sanada ve isteyen herkese tattırsın Allahım tabiki dualarım seninle nasip kısmet olursa zamanla belki bende düşünürüm hayırlısıAynen canım bana da öyle geldi senin tup bebekten çok normal denemen lazım zaten ikisini de yasamissin biraz kendine gel sonra insallah olur.. dualarınız da bana da edin inşallah tez zamanda sağlıklı olsun çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?