ben inanın böyle insanlara diycek bi kelime bulamıyorum boşverin bizde hamile kaldığımızda nispet yapıcaz onlara ben varya hep elim karnımda gezicem :)) burda güzel şeylerde konuşucaz emin olun. bende pisikoloğa gitmeyi çok istiyorum ama sırf ilaç vericek diye gitmiyorum. artık bedenime daha fazla ilaç yüklemek istemiyorum.
aynen öyle canım benim sokmasınlar bazı insanları anlamak zor neden nispet yaparlar anlamam başta benim görümcem hamileliğini gözüme soka soka bir hal oldu canım allah sana sabır versin ilaç kullanman gayet normal biliyon mu yüce rabbim dayanma güçü veriyor ben hep derdim sevdiğim biri ölse nasıl dayanırım yaşarmıyım diye ama yüce rabbim öyle yardım ediyorki dayanıyoruz biz kendimize göre normaliz sadece etrafımızda ki insanlar anlayışsız amin canım amin
kesinlikle canım..ben hatta kendimi fazla normal buluyorum..bana üzülme diyenlerin bebeği sarılık oldu diye kahrından ölecek oldular..rabbim gerçekten kaldırabilecek olana veriyo sanırım..sabır diliyorum bol bol ne yapalım başa gelen çekiliyor..allahım isyan ettirmesin..
ben hamile olursam korkumdan sevinç gösterisinde bulunamam sanırım artk canım..hamileyim die sevinemiyo insan korkusundan..ama inşallah dediğin gbi burda güzel şeyler de konuşuruz..beşik fiyatları, doğum anıları gibi :)
ben inanın böyle insanlara diycek bi kelime bulamıyorum boşverin bizde hamile kaldığımızda nispet yapıcaz onlara ben varya hep elim karnımda gezicem :)) burda güzel şeylerde konuşucaz emin olun. bende pisikoloğa gitmeyi çok istiyorum ama sırf ilaç vericek diye gitmiyorum. artık bedenime daha fazla ilaç yüklemek istemiyorum.
gerçi orasıda öyle korkumuzdan ozamanda tadını çıkaramayızolsun biz bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza alalımda hiç bişi yapmıyalım önemli değil. şuan hamile olsam ona bile sevinirmiyim korkudan ağlarmıyım onu bile bilmiyorum....
nerelerdesiniz kızlar?
nerelerdesiniz kızlar?
burdayız cnm :))) dün sistik olmuşum tetradox kullanıyorum doğal bir yöntem varmı biliyormusunuz?
burdayız canım nasılsın ne yapıyon ben koşuşturmaca işe girdim çalışıyom kafa dağıtıyorum uğraş buldum kendime
hiç bi fikrim yok canım..sen ilacını kullanmaya devam et :)
sevindim canım hayrlı uğurlu gelir inşallah işin..değişiklik olmştr sana da..ben de iyiyim işte iş güç devam...zaman geçsin die dua ediyom[/QUOTE
amin canım sağol zaman geçsin dıye bende dua ediyorum biyandan korkular sarıyor geçmesin diye duaya başlıyom karışık bi durum benim ki
hiç bi fikrim yok canım..sen ilacını kullanmaya devam et :)
sevindim canım hayrlı uğurlu gelir inşallah işin..değişiklik olmştr sana da..ben de iyiyim işte iş güç devam...zaman geçsin die dua ediyom
arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun. bu akşam bol bol dua edelim Allah büyük hepimize sağlıklı hayırlı bir evlatlar nasip etsin....
Merhaba arkadaşlar, benim de ilk bebeğim trizomi 18di, 22 haftalıkken sonlandırıldı 2010 yılında, hemde sezeryanla sonlandırılmak zorunda kaldı, normal olmadı malesef, çok ama çoook zor günlerdi , aynı yazdıklarınız gibi benimle aynı anda hamile kalanlar daha neleeeeeer neler yazsam bitmez, sezeryandan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım o bebeğimi de 10 haftalıkken kaybettim, kalbi durdu genetik araştırma yapılamadı , tam bir sene sonra tekrar hamile kaldım 3. bebeğim de 12 haftalıkken bizi bıraktı, çok zor dönemlerden geçtimm pes ettiğim zamanlar oldu, çocuk esirgeme kurumuna başvurmayı düşündüm, ama o yarıda kalan anları tamamlamak vardı hep içimde, o kıpırtıları sağlıkla 9 ay hissedip yavrumu sağlıkla kucağıma almayı çok istiyordum, herşeyin bir zamanı varmış çok ağladımm çok yıprandım(k) , ama en sonunda hiç beklemediğimiz bir anda hamile olduğumu öğrendim 4. kez , planlanmamıştı çok büyük korkularım vardı, ama Allahım en sonunda o güzelliği bize de yaşattı, bebeğimi kucağıma alalı 20 gün oldu, inşallah sizler de bu güzellikleri yaşayacaksınız, benim için hayal gibiydi, hayal bile edemiyordum daha doğrusu ama kaderde ne varsa onu yaşıyoruz, insanlar planlar kurar kader gülermiş, bizimki de o hesaptı, ama umudunuzu hiç kaybetmeyin iyi düşünün ve yılmayın, benim vazgeçmeyi düşündüğüm zamanlar çok oldu bu bizi, ailemizi yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramadı, siz bunu yapmayın, herkes içinn dua ediyorum inşallah en güzel şekilde sağlıkla kucaklarınız dolar...
hani "trizomiler tekraralamaz , senin şanssızlığın , piyango sana vurdu, genetik tahlillere hiç gerek yok." diyorlardı.
En ünlü perinatoloğa gittim onun bile dediği buydu. daha kime güveneyim. deseydi ki, " her ihtimali göze alalım nasıl olsa parayı da sorun etmiyorsunuz. adam gibi şu şu tahlilleri yaptırın."
canım benim ben birebir genetikçiyle konuştum banada tekrarlamaz dediler neden oldu bilmiyorum ama Allah yardıımcın olsun çok çok geçmiş oldun bende yaklaşık 4 doktora sordum bu bi şans dediler. kesin tanı konuldumu yoksa tarama testlerinde mi çıktı...
kesin tanı konmadı. 10+3 deydi. ense kalınlığı 3.5 mm çıktı. dr down olabilir dedi. daha şimdiden böyleyse sonra nasıl olur dedi. yarın başka bir dr a gideceğim. ona da ölçtüreceğim. cvs yapılır herhalde. çok üzgünüm. benim yaş faktörüm de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?