Troid rahatsızlığı ve -tedavisi yoktur diye bilinen haşimato troiditi- kesin tedavi

Halbuki zencefil mideye iyi gelir, bulantıyı da alır diye biliyorum.Neden böyle olduysa, düzelir İNŞALLAH. Tamam canım yazmaya çalışırım netimde sorun var ama bilginiz olsun.

Bende denemek istiyorum zencefil suyunu.. İnşaallah faydasını görürüürz

Benim de canıma tak etti şimdi sıktım zencefili bu akşam basliycam inşallah, yanlız biraz fazla sikmisim kalanı dolaba koysam olur mu

Aman allahım o ne tad öyle valla öyle sade icemedim yarım bardak suya iki tatlı kaşığı koyup öyle icebildim inşallah faydasını görürüm :) kullananlar nasıl yaptığını söylerse daha da mutlu olurum :)

ben de geçen sene okuyunca denemiştim zencefil suyunu yalnız 5 gün falan içebilmiştim. benim midem hasssas dokunmu bana(( ayrıca karatay beslenmesine başlamıştım. anti tpo 66 ya dştüğünü öğrendim... şu a durum ne bilmiyorum 1 senedir baktırmadım. ama sonuçta dr bana tedavisi yok hep yukarı gidecek demişti( acaba zencefilden mi, beslenme düzeninden mi yoksa dönemsel bir düşüş müydü bilemiyorum.ayrıca 1 hamilelik geçirdim 6 aylık son bulan ( hormon değerleriyle alakalı erken doğum değil) o dönemde de ilaca gerek duyulmadı. şimdi gene kullansam mı acaba diyorum 5 senedir aldığım ve spor diyet vs asla veremediğim kilolarım var:/ ama mideme gene dokunur diye korkuyorum. tok karnına içsem mesela akşamları etkisi olmaz mı acaba? veya kaynatıp çayını içsem?

kızlar bende dün sabah başladım tadı çok kötü çok zor içiyorum ama sağlığım için ve bebeğime kavuşmak için içicem.. ayrıca bende astım var boğazımdan aşağısını çok yakıyo ve sürekli öksürüyorum boğazımı temizliyo ve iki gündür nefesim daha iyi daha iyi nefes alıyorum. haşimatoyu atlatmasam da astımı atlatırım inşallah Allahın izniyle..:)

Benim de canıma tak etti şimdi sıktım zencefili bu akşam basliycam inşallah, yanlız biraz fazla sikmisim kalanı dolaba koysam olur mu
ben koymuştum ilk başta bende fazla sıkmıştım. bende 1 bardak suya 1 yemek kaşığı suyunu koyup içtim. yoksa içemedim

Allah razı olsun canım benim demek doğru yoldayim zehir olsa icicem artık çaresi yok sıkıldım artık bu hasimatodan bitmek bilmeyen tedavilerden gelişmeleri yazalım buraya şifa olsun inşallah

Sevda hayırlı olsun canım ben de bugün akşam başladım tadı çok berbat gerçekten allahtan midem hassas değil :) şifa olsun hepimize

Sevda hayırlı olsun canım ben de bugün akşam başladım tadı çok berbat gerçekten allahtan midem hassas değil :) şifa olsun hepimize
tadı kötü ama ne ilaçlar ne iğneler yedik canım bunu da deneyelim Rabbimin neyi şifa olarak vesile edeceğini bilemeyiz. belki bu vesile olur inşallah ..:)

:) 5. günü tamamladım Maşallah diyelim.
1 yemek kaşığı zencefil suyunu sek olarak içiyorum. 30-40 dk sonra istersem su içiyorum, istersem yemek yiyorum. İlk değilde 2. içişimde çok yaktı ağzımı, boğazımı sonra alıştım. Şimdi 1 kaşık az gibi geliyor, bu kadarcık mı filan diyorum bazen.

Ayrıca zencefilin vücuttaki iltihapları atma özelliği var.

Maşallah canım yaa nasıl içiyorsun cok aci peki barsaklarinda bi değişiklik oldu mu ben akşam başladım daha ama yarım çay bardagina 2 tatlı kaşığı koyup öyle icebildim inşallah faydasını eder

Sağ olasın, 2. gün midem yandı,kavruldu, ishal oldum ağrılı filan. Karbonatlı su içtim o gün. 3. günde hafifleyerek devam etti ağrı sonra düzene girdi şükür. Bağırsakları çok iyi çalıştırıyor özellikle ilk günler. Acayip faydalı bir gıda zencefil. Şifa niyetine, severek, bal gibi düşünüp için.

Son düzenleme:
canım benim bağırsaklarda tık yok hatta kabız oldum

canım benim bağırsaklarda tık yok hatta kabız oldum
İlginç, beni acayip ishal yaptı 2.gün özellikle. Böyle durumlarda bizim aile geleneği olan ishal kesici böğürtlen yaprağı çayı sayesinde durdurabildim. Sonra ki zamanlarda da bağırsakları çok iyi boşaltmıştı. Şu ara normalim. Biraz lifli beslensen, sebze meyva tüketsen?
Not: Ben güne sürekli kocaman 1-1,5 bardak su içerek başlarım her zaman. Zencefili de sonrasında içiyorum. Akşamda aynen kür öncesinde bolca su içiyorum. Gün içinde de bol su tüketirim, tavsiye ederim. Özellikle (ara sırada olsa) limonlu için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…