- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
Halbuki zencefil mideye iyi gelir, bulantıyı da alır diye biliyorum.Neden böyle olduysa, düzelir İNŞALLAH. Tamam canım yazmaya çalışırım netimde sorun var ama bilginiz olsun.benim mideme çok iyi geldi. öncesinde bazı yemekler midemi yakardı. zencefil bu sorunuma iyi geldi. bendede bağırsakları çok çalıştırdı. bakalım alışabilecekmisin. miden düzelir inşallah. gelişmeleri yaz arkadaşım.
benim bulunduğum yer ilçe. burda bulamadım o zamn annemlerden istiyim yollasınlarOlmaz canım onun suyu çıkmaz ki nerdesin sen migroslarda kesin var şimdi aktarlarda satıyor
ben koymuştum ilk başta bende fazla sıkmıştım. bende 1 bardak suya 1 yemek kaşığı suyunu koyup içtim. yoksa içemedimBenim de canıma tak etti şimdi sıktım zencefili bu akşam basliycam inşallah, yanlız biraz fazla sikmisim kalanı dolaba koysam olur mu
Sevda hayırlı olsun canım ben de bugün akşam başladım tadı çok berbat gerçekten allahtan midem hassas değil :) şifa olsun hepimizekızlar bende dün sabah başladım tadı çok kötü çok zor içiyorum ama sağlığım için ve bebeğime kavuşmak için içicem.. ayrıca bende astım var boğazımdan aşağısını çok yakıyo ve sürekli öksürüyorum boğazımı temizliyo ve iki gündür nefesim daha iyi daha iyi nefes alıyorum. haşimatoyu atlatmasam da astımı atlatırım inşallah Allahın izniyle..:)
tadı kötü ama ne ilaçlar ne iğneler yedik canım bunu da deneyelim Rabbimin neyi şifa olarak vesile edeceğini bilemeyiz. belki bu vesile olur inşallah ..:)Sevda hayırlı olsun canım ben de bugün akşam başladım tadı çok berbat gerçekten allahtan midem hassas değil :) şifa olsun hepimize
:)Aman allahım o ne tad öyle valla öyle sade icemedim yarım bardak suya iki tatlı kaşığı koyup öyle icebildim inşallah faydasını görürüm :) kullananlar nasıl yaptığını söylerse daha da mutlu olurum :)
Ayrıca zencefilin vücuttaki iltihapları atma özelliği var.kızlar bende dün sabah başladım tadı çok kötü çok zor içiyorum ama sağlığım için ve bebeğime kavuşmak için içicem.. ayrıca bende astım var boğazımdan aşağısını çok yakıyo ve sürekli öksürüyorum boğazımı temizliyo ve iki gündür nefesim daha iyi daha iyi nefes alıyorum. haşimatoyu atlatmasam da astımı atlatırım inşallah Allahın izniyle..:)
Maşallah canım yaa nasıl içiyorsun cok aci peki barsaklarinda bi değişiklik oldu mu ben akşam başladım daha ama yarım çay bardagina 2 tatlı kaşığı koyup öyle icebildim:)5. günü tamamladım Maşallah diyelim.
1 yemek kaşığı zencefil suyunu sek olarak içiyorum. 30-40 dk sonra istersem su içiyorum, istersem yemek yiyorum. İlk değilde 2. içişimde çok yaktı ağzımı, boğazımı sonra alıştım. Şimdi 1 kaşık az gibi geliyor, bu kadarcık mı filan diyorum bazen.
Sağ olasın, 2. gün midem yandı,kavruldu, ishal oldum ağrılı filan. Karbonatlı su içtim o gün. 3. günde hafifleyerek devam etti ağrı sonra düzene girdi şükür. Bağırsakları çok iyi çalıştırıyor özellikle ilk günler. Acayip faydalı bir gıda zencefil. Şifa niyetine, severek, bal gibi düşünüp için.Maşallah canım yaa nasıl içiyorsun cok aci peki barsaklarinda bi değişiklik oldu mu ben akşam başladım daha ama yarım çay bardagina 2 tatlı kaşığı koyup öyle icebildiminşallah faydasını eder
canım benim bağırsaklarda tık yok hatta kabız oldumSağ olasın, 2. gün midem yandı,kavruldu, ishal oldum ağrılı filan. Karbonatlı su içtim o gün. 3. günde hafifleyerek devam etti ağrı sonra düzene girdi şükür. Bağırsakları çok iyi çalıştırıyor özellikle ilk günler. Acayip faydalı bir gıda zencefil. Şifa niyetine, severek, bal gibi düşünüp için.
İlginç, beni acayip ishal yaptı 2.gün özellikle. Böyle durumlarda bizim aile geleneği olan ishal kesici böğürtlen yaprağı çayı sayesinde durdurabildim. Sonra ki zamanlarda da bağırsakları çok iyi boşaltmıştı. Şu ara normalim. Biraz lifli beslensen, sebze meyva tüketsen?canım benim bağırsaklarda tık yok hatta kabız oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?