Troid rahatsızlığı ve -tedavisi yoktur diye bilinen haşimato troiditi- kesin tedavi

benim de bağırsaklarımı çalıştırdı acayip... sizin de ondan olabilir mi acaba?
Yok canım bugün daha iyiyim ama akşam yemekten önce icemedim bi doz atlamak zorunda kaldım gece yatmadan icsemmi acaba yoksa sabahtan devam mi etsem bilemedim

Allah allah normalde de kabızlık şikayetin var mi yoksa zencefilden sonra mi oldu
Normalde de var ama son zamanlar iyiydi şimdi yine başladı hem kabızlık var hemde geceleri sık sık uyanıyorum lavabo ihtiyacimdan dolayi dün 5 defa gittim

Normalde de var ama son zamanlar iyiydi şimdi yine başladı hem kabızlık var hemde geceleri sık sık uyanıyorum lavabo ihtiyacimdan dolayi dün 5 defa gittim
Canım bence sen bu zencefil suyunu içerken diyette uygula yani diyet dediğim unu şekeri ve abur cuburu kes bi haftada duzelirsin ha bi de bol su iç . Ben de son gelişmeleri yazayım artık sek icebiliyorum zencefili, barsak sistemimde bi sıkıntı yok yanlız hiç hassas olmayan midemde bi hassaslik var yani bi şişkinlik ve reflu gibi, şimdilik sıkıntı edilecek kadar değil benden şimdilik bu kadar öptüm hepinizi

Sevindim canım sek içebilmene. Benim de ilk 2-3 gün midemde ağrı yaptı, geçti şükür.

Haklısın canım su içmeye başladım artık yavaş yavaş bolsu içmeye çalışıyorum

bende bugün 3. dozu içtim kızlar:))) ama sadece sabahları:))) kaçamak yapıyorum yani...
ayrıca sek içiyorum bende dediğiniz gibi önden bir bardak oda sıcaklığında su içiyorum arkasından zencefil suyumu. ama acayip iştahımı kesti. resmen midem küçüldü gibi hissediyorum. karatay sağlıklı beslenme yapmaya çalışıyorum yanında. midem de bugün ben de yanma hissettim ama çok şükür iyiyim.

kızlar nasıl gidiyor zencefil kürünüz değişiklik farkediyormusunuz kendinizde

Valla iyi gidiyor şimdilik, tam gaz devam ediyorum hiçbir değişiklik yok bende içeride neler oluyor onu ogrenicez yakında sende var mi bi değişiklik kabızlık şikayetini cozebildin mi

kızlar nasıl gidiyor zencefil kürünüz değişiklik farkediyormusunuz kendinizde
Devam ediyorum, eklem ağrılarım dindi ve zinde hissettiriyor. Yalnız boğazımda, daha önce hissetmediğim bir yumru varmış gibi bir şey hissediyorum bazen. Sizde de oluyor mu? (Not: nodülüm yoktu önceden)

Benim tiroid bezimin hepsi alındı daha doğrusu ben öyle biliyordum uzun zaman sonra kontrole gittiğimde tiroid bezimin bir kısmının alınmamış olduğunu öğrendim, genelde öyle yaparlarmış bi kısmını birakirlarmis, ışte bu kalan tiroid bezim boş durmamış hasimato yapmış. Bende yutkunmayla ilgili bi sıkıntı yok ama ablamda nodül var ve yutkunmada bazen güçlük çektiğini söylerdi hep, inşallah ters gelmez zencefil

ben bugün içmedim migrenimi tetikledi benim. şimdi hatırladım geçen sene yaptığımda da bir kaç gün sonra migrenimi tetiklemişti ve bırakmak zorunda kalmıştım galiba ben 3-4 gün kullanıp 2 gün ara ver şeklinde gideceğim

benim boğazımda problem yaratmadı. hatta geçmeyen bir boğaz agrım vardı o geçti
onun dışında kulaklarım akmaya ve kaşınmaya başladı. onu da eşim fark etti. 2 gün ona da içirmiştim. bunu içtiğimden beri kulaklarım kaşınıyor akıyor gibi dedi bende kontrol ettim bende de oldu. ilginç değil mi?
zencefilin özelliği vücuttaki iltihabı atmasıymış. bizim kulaklarda sorun vardı galiba

Valla iyi gidiyor şimdilik, tam gaz devam ediyorum hiçbir değişiklik yok bende içeride neler oluyor onu ogrenicez yakında sende var mi bi değişiklik kabızlık şikayetini cozebildin mi
yok canım çözemedim malesef bende devam ediyorum ben kendimi çok enerjik ve mutlu hissediyorum kendime güvenli hissediyorum zencefilin etkisi mi yoksa ilaçlarım etkisi mi bilmiyorum çünkü 3 ay önce başlamıştım ilaca 3 ay sonra etkisi hissediliyormuş.

Devam ediyorum, eklem ağrılarım dindi ve zinde hissettiriyor. Yalnız boğazımda, daha önce hissetmediğim bir yumru varmış gibi bir şey hissediyorum bazen. Sizde de oluyor mu? (Not: nodülüm yoktu önceden)
benimde eklem ağrılarım dindi çok şükrediyorum hergün Allahıma hergün ağrısız mutlu uyanmak çok güzel bir duyguymuş. sağlığı yerinde olanlar farkında değiller ama cidden çok fark var bende. çok şükür Allahım. eğer değerlerimde düzelirse bu topiği açan ve bunu öneren arkadaşlara ömrüm boyunca duacı olacağım inşallah

öyle devam et canım bakalım nasıl olacak Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…